כולכם הגזמתם

כולכם הגזמתם

כולכם גורמים להרס הישוב. מספיק עם הוויכוחים על העבר. יש רק עתיד. בעתיד ישבו כולם בשולחן אחד עם מטרה אחת ברורה אז על מה המלחמות. להיות חבר וועד זה לא כבוד או זכיה בפיס- זו עבודה קשה עם מעט מאד פירגון. בניגוד למועצה- כסף אף אחד לא יקבל מזה רק תלונות. צריך להודות לכל אלו שבכלל מוכנים להתנדב ולתת מזמנם למען הישוב ולא חשוב מי הם. אנא למען כולנו - הפסיקו עם ההשמצות שבו ביחד לאחר הבחירות ותראו איך הולכים קדימה. תודה

אירילה

New member
כל הכבוד ,חבל רק שלא מתייחסים לנו

גם אני מאלו שנמנעו להשתתף לאחרונה ב"שיחות" הפורום , לא אחת הבעתי את דעתי על כך שילדי הישוב אף הם גולשים וקוראים את הכתוב כאן. איך אומרים?? עכשיו אנחנו מקבלים את הבומרנג... יצא לי היום לשמוע שיחת ילדים על נושא הבחירות הקרובות בישוב ונדהמתי לשמוע אותם מדברים על הנעשה בישוב שילת ,שם חברו בני הנוער במטרה לאחד את ההורים בינם לבני עצמם. הרשתי לעצמי להתערב בשיחה ולשמוע דעתם על הכתוב בפורום, התשובה היתה "גועל נפש ". כמבוגר אני חייב לציין שבושה מלאה את תוכי ,גם לאחר השציינתי בפניהם שחופש הביטוי ניתן לכל אחד ,עדיין התשובה היתה אותו דבר , מחאה שהשמיעה אחת הבנות שהיתה שם היתה "אתם בטח לא משמשים דוגמא ". ועכשיו עשו נא חושבים רציני לגבי המשך התבטאותכם בפורום ,אני לא מכיר כך כך טוב את הילדים שדיברתי איתם ,אבל אולי חלק מהם הם ילדכם? הבחירות עוד שישה ימים ,בבקשה תתעלו על עצמכם ,תתאפקו ,היום שלאחר הבחירות יהיה עוד יום כאחד הימים ואנחנו ניפגש בארועים ולא ניתן להרוס את החברות שנוצרה ביננו. בוא נוכיח לילדים שאנחנו לא כך. גרשון הרטוב

eldad at far

New member
חיבים להרגיע, אבל לא כולם הגזימו

עם כל הכבוד, צריך לשים את זה על השולחן - צד אחד הגזים. רק צד אחד! אנחנו לא הוצאנו נייר אחד שהשמיץ מישהו! לא פירסמנו מסמך אחד עם שם של מישהו! כך גם ג'קי פינטו. אנחנו נוקטים בקו אחראי ומקפידים לפרסם מה נעשה ולא מה אחרים לא עשו או כן עשו. תקראו בקרוב את תוכנית העבודה שלנו ותבינו כמה לקחנו את העניינים ברצינות. ברשימה של שלי ויחיאל ארנון לעומת זאת משתוללים בלי הכרה - וזה כבר הפך לגועל נפש אמיתי. כך גם עם פנחס עידן, שחומרי הפרסום הנגטיביים שלו ברמה שמביישת את מי שתומך בו. צריך לקחת אחריות ולגלות קצת מנהיגות. אני מצפה משלי שתקח פיקוד על האנשים שלה, תגלה קצת מנהיגות ותשנה שם את הקו. אפשר וחייבים להרגיע את האווירה. אחרת כל הבחירות האלה מיותרות.

הנה יצא החר..ן...

ככה זה עובד: קודם כל זורקים בוץ בפרצוף. רצוי שיהיה מלוכלך במיוחד. אחר כך מחכים שמי שהבוץ נדבק על פרצופו, יסביר, יתנצל, יפול על ארבע ויכחיש...בקיצור, יודה שאין לו ואף פעם לא הייתה לו אחות. וזה העתק מדוייק מאחת הודעותיו. בדקו מי הוא מהם שיטותיו ומהם שקריו! הכל חרטבונה!!

טוב לחכות-אבל מוטב לעבור

דרך זו לא דרך!!! אתה הולך. תמיד אתה הולך. לאן אתה הולך?

אירילה

New member
כבוד הרב

עם כל הכבוד לך ,הבנתי כבר שמטרתך היא לעשות "קצת" שמח ,שלא יהיה משעמם כדבריך ,אבל די....הגזמנו.....ישנם כאלה שמפרשים דברים לא נכון ומגיעים למעשים נלוזים , אני משחק כאן כעין שומר שפה יפה , הבעת את דעתך ותאמין לי באלף אלפי ביטויים לא נעימים ,אל תחמם יותר את האווירה הטעונה כל כך כאן בישוב , מילים כמו חרטבונה, כמה שהם נשמעים שוליים ,נתפסים אצל אחרים כהיתר לדברים אחרים ,די , נמאס ,תתרסן ,שמור על שפה יפה ,אתה מיוצג ברשימה ,כך אתה רוצה להיתפס בקרב בוחריך ,בשפה כזו? תתרכז ב 27/1 , אמרת את דברך בפורום ובעלון ,הדבר האחרון שצריך בישוב זה סיכסוכים בין התושבים ,וזה מתייחס כמובן לכל הצדדים המתמודדים. אני מבקש ממך כתושב הישוב וכאחד שמכיר אותך אישית ,אל תגרום לבחירות לפגוע ביחסי החברות בישוב ,זה לא שווה! שיהיה לנו סוף שבוע חם ונעים גרשון

הרב באגד אתה גס רוח!

אני לא יודעת מי אתה ואני כל הזמן מקווה שאתה בכלל לא מלפיד. אני רק מקווה בשבילך שהילדים שלך לא רואים מה אתה עושה פה. תתבייש על גסות הרוח והטעם הרע שלך!

אחד

אלדד קטן, חרטטן גדול!!! בהתפלספויות שלך כאן בפורום אתה מחשיב עצמך וממעיט מערך התושבים האחרים. לא כולם למדו דוברות, לא כולם יודעים להתבטא בשפה "גבוהה" כמוך, רד אל העם, התושבים כישוב לא טיפשים, אבל גם לא מבקשים תיחכום ומניפולציות. הרשימה של שלי, הוציאה 2 פליירים בלבד!!! אחד על עובדות של מה שקרה כאן במהלך חמש השנים האחרונות (ולגבי זה, הציבור לא טיפש כמו שאתה חושב, הציבור יקרא, יפנים ויחליט את החלטתו), והשני על המודד. לא ראתי בהם ולו שמץ של השמצה והכפשה ברמות שאתה מדבר עליהם. לעומת זאת, טימי לא הוציא הכפשות כתובות, הוא מפריח אותם באוזני התושבים הרדומים ברמה של לפיד. שותפו סוסן עושה את העבודה ברמה המוניציפלית כנגד עידן. (איזה מתמודד נוסף מלבד סוסן ועידן יש לראשות המועצה? אולי את ההכפשות על עידן כתבו זקני צפת שיש להם כמובן אינטרס סמוי בבחירות לחבל מודיעין?) אני כאחד התושבים הרדומים, שמוגדר כידיד של טימי, "זכיתי" לשמוע רבות מהפנינים שהוא מפיץ בישוב (וגם חלק מחביריו לרשימה) על שלי, ארנון, רחלי, ג'קי, גדיה וכל היתר. בדיבורים וסיפורים העבודה נעשית טוב יותר זה חודר לתוך האוזן (מזל שלא הכל נקלט במח ויושב בלב), גם לי נמאס מכל הניירת. לא תמיד אני קורא הכל ובזה "טימי וחבורתו למען לפיד" עושים מלאכתם קודש.

אני ממש המום ונפעם

לאיזה מהשניים התכוונת? (רגע, הלכתי להביא את המנשרים שיהיו לנגד עיניי בכדי להבין). לזה שנקרא עובדות רבותי עובדות, או לזה שנקרא המודד? בשניהם אין השמצות והכפשות, והעובדות רק לפי סיפורי טימי מעוותות, כל אחד יודע להפנים את מה שמתאים לו (וכנראה שטימי עשה עליך עבודה טובה, הפנמת את האמת שלו, ורק שלו!!). ורק לידיעתך נפעמת, (גם אני נפעם לפעמים) אבל לא המום כמוך, מי שמשחק באש לפעמים גם נכווה. הרי טימי וגם סוסן, שניהם ידעו שלאחר מה שהם עשו לטוביאנה במהלך כל ארבעת השנים האחרונות (11 תביעות שנידונות בבית משפט-כך טימי מצהיר), הם לא טיפשים ולא ילדים בגן, הם ידעו שטוביאנה לא יפרוס לפניהם שטיח אדום במרוץ לבחירות ויעשה להם חיים קשים כפי שהם עשו לו. (ואני לא מרחם על טוביאנה, אני רק מבהיר שכך זה בפוליטיקה).

תסלח לי צביקה כהן אני מתכוונת

לדף הצהוב שיצא עם "העובדות" כאילו. זה הרי הכל שקרים. איך בכלל אפשר לכתוב ככה? למה אתם לא מסבירים מה אתם כן רוצים לעשות. למה רק נגד טימי ונגד כל השאר.

תסלחי לי גם את

רק נגד טימי כי הוא הביא לנו את מה שהביא בארבע וחצי השנים האחרונות והוא עוד מעז להתמודד שוב ולהציע שוב את אותם דברים. לגרשון הרטוב שפורש כאן מהפורום: לא רק תומכי "הצד השני" מכפישים ומשמיצים כאן, ראה דוגמאת לובה היקר שלכם, באילו שמות גנאי הוא קורא לחברות הרשימה השניה. סליחה שכחתי "מה שמותר לרב אסור לתלמידים" והרי כולנו תלמידיהם היקרים של טימי ואלדד. למרות הכל, אני חושב שאצביע לטימי לועד בכדי לראות אם באמת הוא יקיים את מה שהוא מבטיח, לג'קי פינטו למליאה, כדי לראות סוף סוף מישהו חדש שם ופתק לבן לראשות המועצה. ככה אני מחלקת את הסיכונים והסיכויים. (בעלי חושב אחרת ממני). ד"ש מרח' האורנים שאתמול ניסו לשפר את חזותו.

Zvika Cohen

New member
כרגיל המציאות עולה על כל דמיון! ../images/Emo5.gif

אומנם את חושבת שאני הצופה אולם טעות בידך! אל תשכח/י את מה שכולם אןמרים כאן אנחנו לא מסתתרים מאחורי שמות בדויים ומנסים להעלות את רמת הדיון! אולי גם את/ה תעלה/י את רמת הדיון ותפסיק/י להשמיץ! קודם יורים אחרי זה חושבים?
והכי חשוב לחשוב חיובי!

למעלה