כולי תרעומת

כולי תרעומת

קיבלתי היום את הקטלוג של עונות אחרי חודשים שציפיתי לו בגלל שידעתי שהולך להיות בו תיקון מהעונות שעברו ולהביא דוגמנית אמיתית שאני גם מאוד מאוד אוהבת - דפנה ארמוני
דיווה אמיתית את מי אני רואה על השער - ענתי! טוב חשבתי לעצמי בטח הם יחלקו את הדגמים אני התחלתי לדפדף ולתדהמתי/אכזבתי דפנה הופיעה רק.... 6 פעמיים!! בעוד שענתי הופיע 24 פעמיים. איך התחלק הקטלוג?: דפנה ארמוני=1/5 < ענת עצמון=4/5 מהקטלוג! רק אני רואה מה הולך פה? הם יודעים שאנחנו לא שוות השקעה בפירסום כי הרי "אין לנו לאן ללכת לקניות" אז הם משקיעים את כספי הפרסום בלמשוך את פלחי מידות 42 שיש להן ברירות הקטלוג מראה את עונות כחברת אופנה למידות ביניים ומטה (ענת עצמון נראית לכן מלאה?) ויש לה גם במקרה כמה דגמים לגדולות שביננו! איך עושה מאשה: "אההה....אני ניפגעתי! פגעו ברגשות הלאומיים שלי! אני אתלונן עליהם!

Agnetta

New member
זה כבר הפך למגמה...

"מתאים לי" התחילו ו"עונות" המשיכו...להוריד מידות ולפנות לפלח השוק שלכאורה "מוזנח" מידות הביניים. ובגלל זה גם שמים דוגמניות שלכאורה מושכות קהל יעד כזה. אז "במתאים לי" זאת הברזילאית וכאן זאת ענת עצמון. ולנו, השמנות אומרים: אתן במילא תקנו את הבגדים שלנו, אז מה זה משנה כמה דגמים יופיעו בקטלוג וכמה יופיעו למידות הביניים. אנחנו, יעני בכיס שלהם, של חברות האופנה האלה. לדעתי זה יחס מזלזל!!

michal18

New member
אני לא מסכימה כ"כ

דפנה מרשימה מאוד והיא גם שמנה באמת וגדולה באמת. רואים אותה לא המון אבל מספיק מבחינתי. קודם כל עונות מראים מישהי באמת גדולה (בניגוד למתאים לי). לדעתי ה"אידיאל" היא זוהר גבע שדיגמנה פעם למתאים לי (פעם היא הייתה מידה 46)

DREAM111

New member
אז קודם אני אגלה לכן שדווקא עונות

גדלו במידות. יש להם קו חדש שהוא מעבר למידה 6 כך שהם לא פונים רק לפלח השוק של המידות הקטנות. נכון גם אני קצת התאכזבתי שלא ראיתי עוד בגדים על דפנה ורק על ענת אבל זה הרבה יותר מהדוגמנית הזו של מתאים לי שהיא ממש לא במידות של המידות הגדולות. בקטלוג של עונות היו כמה דברים שעשו לי כזה ק'ץ בעיניים ממש יפים לדעתי. לפחות בעונות השתמשו במישהי שבאמת גדולה ואנחנו יכולות לראות איך דברים יראו עלינו או לפחות בכיוון.

למעלה