כולי תיקווה

anigo montoya

New member
כולי תיקווה

לפני חודשיים נפל אסון על המשפחה שלי ואבא שלי נפטר עברתי ואני עדיין עובד תקופה לא כלכך קלה אבל חייבים להמשיך הלאה אחרי חודש לא קל שלא יצאתי לאף מקום החלטתי ללכת למסיבה וכוב אמק ערס עם דגש על הערס הגעתי למסיבה מפוצצת בערסים מגעילים לועסי אקסטות מכוערים. מסיבה אחרי זה אותו דבר בשאיפה היום אני אלך לעוד אחת ואני מתחנן לאלוהים שישאיר את הנגע המגעיל הזה שנקרא ערס ישראלי בבית מה קיבנימאט להם ולטראס ניחא פעם הם התלהבו מהאמצה אומצא אבל התקדמנו קצת הטראנס השתפר ושידרג את עצמו מה לעזל להם ולמוזיקה טובה ואיכותית ?? בעזרת השם אני אלך למסיבה טובה היום נטולת ערסים ואכל סוף סוף להתפרק כמו שצריך ולהוציא את כל האנרגיה הזאת שקבורה עמוק עמוק בתוך הנשמה כי אני חייב לרקוד קצת ולראות חיוכים של אנשים יפים ולא לסטות עם מסיקים ופרצופי תחת שצועקים הופה הופה דיג'י תגביה (אולי מישהו ילמד אותם שצועקים אם כבר תגביר ולא תגביה?) סוף שבוע מעולה לכולם אנשים

asmati

New member
תזמינו אותי גם;[

אני חייל בודד נטול מסיבות וחיי לילה;[ תעשו לי גם טוב!!=]

../images/Emo24.gif

קבל חיבוק אחד. משתתפת בצערך ובצער משפחתך. לא קל לאבד אבא ובעיקר בנסיבות טרגיות, הרשה לי להיזדהות עם תחושותייך של אובדן. בקשר לערסים...מסכימה איתך. הם פשוט באים .. קשה להיתפטר מהם. יש להם דפוס היתנהגות בוטה ומגעיל. והחמור ביותר שהם גאים בעצם ומיתחקים אחד אחריי השני כמו קופים. לרוב הם גם נטוליי כל דעה אישית וטעם והולכים בעיניים עצומות אחריי "המנהיג" הערסי שלהם. אני האחרונה שתשים תוית של דעה קדומה.. להיפך פתוחה לכל מיניי סוגיי אנשים .. אבל כאן זה "מיסמך אנושי קשה" עובדה. שבת שלום לכולם......

תיצא מחוזק מזה למרות שזה כואב....

אל תיראה את הרע.......... תיראה את הטוב.....

שמע עם כל הכאבאחי ואני באמת

אבל באמת יודע איזה חלל ריק יש לך בלב והמחשבות....צריך להתקדם הלאה אין מה לעשות זה דרך העולם הזה......

יקירי

צריך ללמוד לחיות עם זה .. לא חייבים להשלים..ולהבין שזאת דרך העולם... צריך רק ללמוד לחיות עם זה.

Z R u b A V e L

New member
אחת הדרכים להפוך ברזל לפלדה

קח את הברזל והכה בו בפעמים הראשונות הברזל יתעקם ויתכופף תמשיך להכות בו ולאט לאט הוא יתקשה עוד ועוד עד שיהפוך לפלדה.

TRANCE ADDICT

New member
תחשוב על כך ש...

הוא נמצא עכשיו למעלה בעולם האמת... ויש מצב וכמעט בטוח שהוא מרגיש הרבה יותרר טוב מאיתנו (גן עדן) ואנחנו עוד חיים בעולם השקר... עזוב ימים יגידו וחוצמזה זה דרכו של עולם בסוף כולנו נמות גם אני וגם אתה הכל עניין של זמן....

anigo montoya

New member
אחי הוא לא מאכיל אותי

אני אדם מאמין באלוהים ויהודי ואני בהחלט מאמין שהוא בגן העדן עכשיו יש אלוהים למעלה והוא בטוח נמצא איתו עכשיו

למעלה