כולי מתרגשת

sholamit

New member
כולי מתרגשת../images/Emo2.gif

יש פורום פונדקאות????????????????????? איזה מזל שעשיתי חיפוש בגוגל
אני בת 28 נשואה בלי ילדים. יש לבעלי בעיית זרע קשה שמשולב עם בעיית אנדרו... מאוד קשה שלצערי הרב זה לא מצב שבו אוכל להכנס להריון. לפני כשבועיים קיבלנו המלצתה לפנות לפונדקאות כולי מתרגשת ונפעמת ממעמד זה אז מאיפה מתחילים? מה עושים? למי פונים? תנו לי כיוון

מירבי*

New member
ברוכה הבאה שולמית../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני שמחה שמצאת את הפורום שלנו, קראי קצת בהודעות מהימים האחרונים ותצליחי להבין מי הוא מי פה. בפורום שלנו גולשות פונדקאיות וגם הורים מיועדים (בעיקר אמהות), תוכלי לקבל כאן תשובות לכל השאלות שיתעוררו. עשיתם כבר הפריות מבחנה? ידוע אם הזרע של בעלך מפרה?
בהצלחה

mondani5

New member
שלומית יקירה!!

ברוכה הבאה לפורום והגעת למקום הנכון. מהכיתוב שלך עולה שלבעלך יש בעיות בפוריות,אחד הקריטריונים לאשור בני זוג להליך פונדקאות הוא שהזרע יהיה של הבעל בלבד. אם הדבר יוכל לבוא על פתרונו בהשבחת זרע אין בעיה. בכל מצב בהצלחה. מאירית אמא של שיר ורון שנולדו בהליך פונדקאות.

מירבי*

New member
אירית מתוקתי, מה קורה?

מה שלום חמותך ואיך המתוקות שלך מרגישות? לא הגיע הזמן לתת לכאן גיחה איתן? נשיקות..

mondani5

New member
מירב מתוקתי!!!

התגעגעתי אליך,לך יותר קל לקפוץ,פשוט אני מחכה ששיר ורון תעבורנה את החיסון השני זה ביום ראשון הבא 4.5 ,יום אחרי יום הולדתי. ואז אתחיל להסתובב אתן יותר חופשי. שיר ורון משגעות אותי כל אחת בתורה, לפחות השלתי ממני מאז הלידה 7 ק"ג וזה בכיף,כל הזמן להיות סביבן,אני עדין מסונוורת מהן ,כל היום מלטפת אותן ומסתכלת עליהן,לפעמים כלא מאמינה שנפל בחלקי אוצר כזה. זה עולם ומלואו,לפני כן הייתי בליינית,חו"ל ,אילת,צפון,מסעדות,היום זה לא מדבר אלי. לילך הכירה חבר חמוד סטודנט למחשבים,ונראה לי שהעסק מתמסד ,הלואי איזה כיף להיות אמא וסבתא טריה. חמתי היתה אמורה היום לעבור פתח נוסף להחדרת צינורות מערכת מכונת ההנשמה,מאחר והמקום מזוהם,אך מאחר והיא אינה בהכרה צריך ללכת לבית משפט ברמת גן לעינייני משפחה שיאשר את אחד האחים לאפוטרופוס,בירוקרטיה דיבילית, עד שיתנו להם תור לדיון היא עלולה ללכת לעולמה. מתגעגעת ,תבואי לבקר. אני מבטיחה לך ביקורים שאחזור לעבודה עד שימאס לך. אוהבת אירית ,נשיקות לליבי,שי לי ולחיים.

מירבי*

New member
טוב, קבענו!

אקפוץ אליך בתחילת שבוע הבא מתי שהוא..אעדכן אותך..

sholamit

New member
אירית אמא של רון ושיר שלום

ותודה על הנחמדות. הרופא שלי טוען שבעית הזרע היא פתירה הביציות שלי גם טובות,ול טיפול יש לי 10-14 ביציות תודה על ההענות שולמית

mondani5

New member
שלומית יקירה!!

אם בעית הזרע פתירה,ז אין בעיה כלל ושיהיה לך המון בהצלחה. אירית

ברוכה הבאה ובהצלחה ../images/Emo42.gif

למיטב ידיעתי במקרים של בעיית זרע קשה לא ניתן לפנות לפונדקאות אלא אם כן מצליחים להתגבר על הבעיה בדרך כלשהי. האם למרות הבעיה נוצרים לכם עוברים תקינים ? שיהיה בהצלחה

sholamit

New member
דניאל@זר שלום

ברוב הפעמים היו לנו עוברים שלמראית עין היו נראים טוב. אבל לא נקלטים

למעלה