כולי ממש זעם!!!

כולי ממש זעם!!!../images/Emo46.gif

אז ככה בבוקר התקשרו אלי ממחלקת IVF והריצו אותי לקופת חולים לבדוק את הערכים של ה E2 שירדו כמובן לזה הם ציפו בינתים עוד לא קבלתי תשובה כי בקופת חולים זה לוקח זמן... ואז רונית התקשרה אלי עצבנית ובוכה שהיא הייתה במחלקת IVF ושינו לנו את הטיפול וכולה התעצבנה אחרי שהריצו אותה להפקיד כסף עד שתציג טופס 17 מקופת חולים ולקחו ממנה בדיקת דם פתאוםן הרופא משנה פרוטוקול, ואומר שהיא תלויה בערכים שלי כלומר מכיוון שהייתי בהריון אז הערכי ה E2 שלי היו מאוד גבוהים נכון לרביעי שעבר עוד הייתי ב24 בטא אבל יום חמישי קבלתי מחזור והם טוענים שזה לא כל כך מחזור זה הנפילה של ההריון אז הם רוצים שעכשיו 21 יום ואולי קצת יותר אשתמש בגלולות שהגוף שלי יתנקה ואז עוד 21 ואחת יום בערך תגיע טל לבדיקה ותתחיל את הטיפול כמובן ואז בהדרגה אני נכנסת לטיפול שלה לפי בשלות הזקיקים בקיצר בלאגן גדול ואני כל כך לא מבינה למה זה כזה מסובך, ולמה הם בכלל מחזירים אותי לגלולות שמונעות הריון הם טוענים שזה לסדר את המחזור אבל אני יודעת שאחרי זה לוקח זמן עד שנכנסים להריון מנסיון אני יודעת את זה, אבל האחות אמרה שהטיפול שאקבל גורם לי לחזור לדרך שהייתי לפני כן מוכנה להחזרה של טריים, בכל מקרה אני כל כך מבובלת הייתי וכועסת בטלפון ורונית גם ואפילו בכתה..תשמעו אני והיא ממש על הסף היא במחזור ואני במחזור וכל המתח של ההריון שנפל אז כנראה שהכל התפרץ כמו הר געש כבר אצל רונית שתדעו זה די מתיש, אז בכל מקרה הזמינו אותנו ליום רביעי בעשר וחצי בבוקר לשיחה אצל הרופא להבהיר לנו יותר ברור את מהלך הטיפול, חוץ מזה שלי יש בעיה שהרופא הקודם ידע ד"ר קול שאני לוקחת גלולות נגד הריון המחזור שלי ממש לא סדיר, וד"ר ארליך שהוא מטפל בנו כרגע לא מודע להסטוריה הרפואית המלאה שלי, לכן אני כעסתי שהוא כתב פרוטוקול מבלי לדבר איתי או לשאול אותי כלום. בקיצור יום מגעיל עבר עלי ועל רונית היום, ממש מ
צבן ומרגיש עד
נקווה שהכל ילך חלק אחרי רביעי... באמת לא קלה כאן הדרך, המיוחד בטיפול של טריים..

דרדסית זה מעצבן ואת צודקת../images/Emo4.gif

את צודקת. את יודעת אני כבר בהתחלה ידעתי שלא צפוים לי חיים של נוחות בכל התהליך הזה
. יש הרבה דברים לא צפוים,שמעכבים,ודוחים את הטיפול. יש הרבה ביוקרטיה שצריכים לעבור. מה לעשות????? את יודעת אני למשל :אפילו שקורים לי דברים של חרא ממש(החלטה שרירותית של מנהל המחלקה לסוף לטיפולים) זה לא שובר אותי. דרדסית את יודעת איך אני מחזיקה את עצמי:אני ממש לא בלחץ! אפילו שיש עיכובים,וכל מיני דברים לא צפוים. דרדסית: אף אחד לא הבטיח לנו "גן של שושנים" בפונדקאות. אבל זכרי:למרות כל הקשיים,אנחנו נשרוד. אני רוצה להציע לך עצה:אני עושה הכל באיזי,לדעתי זה דרך בטוחה להצלחה. תחשבי על זה.... את מכירה את המשפט "פרה פרה" כך אני הולכת בפונדקאות,אני מטפלת במשהו,ותמיד אח"כ יש לי עוד במה לטפל. דרדסית:בהצלחה

מירבי*

New member
דרדסית, קחי נשימה ארוכה..

אני מבינה את הכעס והאכזבה מכך שזה הולך לקחת לך יותר זמן משחשבת, אבל,ההחלטה לתת לך גלולות נכונה, גם סלי קיבלה גלולות בחודש שלפני ונקלטה מייד בטיפול הראשון מעוברים טריים, יש להם יכולת לשלוט בגוף שלך הרבה יותר טוב כשאת בהשפעת הגלולות, הגלולות במינון נמוך מאוד, זה לא הסוג שיעשה לך בעיה להיקלט, להיפך. הפרידי בין הבעיות הבירוקרטיות עפ הטופס 17 לבין פרוטוקול הטיפול, דרדסית, נסי לתת אמון ברופאים שמטפלים בך, הם בדרך כלל יודעים את העבודה, זה טוב שתשאלי ותרצי להבין למה עושים כל פעולה , אבל, לטובת הצלחת הטיפול ולטובת השקט הנפשי שלך ושל רונית ובעלה, האמיני ברופאים. מאחלת לך בהצלחה יקירה.. אכן לא קלה היא דרכינו...

מירבי שאלה...

מה זה ה E2??? הבנתי שזה קשור ברמה ההורמונלית אבל איך זה מתקשר להחזרה ולמה הם מחכים שירד ממש למטה?

מירבי*

New member
ה-E2, הוא סוג של אסטרוגן, מדובר

באסטרדיול, הרופא רוצה שמצב ההורמונים שלך יהיה כזה שיאפשר להתחיל טיפול, לשם כך רמת ההורמונים צריכה לרדת, לכן הוא מבקש לחכות שזה ירד ואז יהיה אפשר לתת לך הומונים שיבנו את רירית הרחם ויכינו אותה לקליטה.

אחותי דרדי!!!!!!!!

מבאס נורא כל מה שקורה לך עכשיו, ואני יכולה להבין את התסכול הגדול שנוצר כי בסך הכל החיים שלנו ב"הולד" בכל התהליך המייגע הזה. אבל כמה שזה נשמע קלישאה...נבחרנו להבחן ולעמוד במטרה הזו. תהיי חזקה ואל תאבדי את האופטימיות שבך!!!!! הרבה נשיקות סיגל

miri71

New member
הי דרדי, מצטערת לשמוע... תארתי

אותך מתרוצצת במחלקה הזאת. נראה לי שיש בה משהו מעצבן גם כשהכל הולך כשורה, ואצלכם - בכלל... נזכרתי באחת הפקידות שדברה ממש מגעיל. גם רופאים, עם כל הכבוד, לא ממש מסבירים, רק אם את נדבקת אליהם חזק... אבל תשמרו על עצמכן, הרי אומרים שהמצב הנפשי משפיע מאוד... מאחלת הרבה אורך רוח והצלחה.

למעלה