כולי ירוקה מקנאה,,,

ליMור

New member
כולי ירוקה מקנאה,,,

מלראות את התמונות מהסדנא ביום ראשון,, מממ,, היום השתחררתי מבית חולים אחרי 3 ימי אשפוז עקב דלקת ריאות אשמח להשתתף בסדנא זהה שתהיה בקרוב באיזור המרכז ואף בצפון,, אשמח לקבל פרטים לגבי הסדנא הקרובה תודה

t a l talim

New member
תאריכי סדנאות בטלטלים-

לימור, תרגישי טוב!!! אל תדאגי, תצא לך גם עוגה מקסימה שכזו... אני מצרפת לך את רשימת התאריכים לסדנאות בטלטלים לתקופה הקרובה, ואשמח לשמוע ממך. מצרפת רשימת תאריכי סדנאות בסטודיו "טלטלים" לתקופה הקרובה- 20:30 יום ג' 30.03.04 עוגות מצוירות חגיגה של עוגה 19:00 יום ה' 1.04.04 סדנאות עוגות מצוירות כשרות וחגיגיות לפסח מתנה מקורית לליל הסדר!! עוגת הגדה {לפסח} 9:00 יום ו' 2.04.04 סדנאות עוגות מפוסלות כשרות וחגיגיות לפסח מתנה מקורית לליל הסדר!! עוגת הגדה {לפסח} 20:30 יום א' 4.04.04 סדנאות עוגות מצוירות כשרות וחגיגיות לפסח מתנה מקורית לליל הסדר!! עוגת הגדה {לפסח} 10:00 יום ד' 7.04.04 סדנאות עוגות מצוירות כשרות וחגיגיות לפסח לילדים(גילאי 3-7) עוגת הגדה {לפסח} 10:00 יום ה' 8.04.04 סדנאות עוגות מצוירות כשרות וחגיגיות לפסח לילדים(גילאי 7-14) עוגת הגדה {לפסח} 20:30 יום ה' 15.04.04 עוגות מצוירות חגיגה של עוגה 9:00 יום ו' 16.04.04 עוגות מפוסלות עוגה אגדה 20:30 יום ה' 22.04.04 עוגות מצוירות חגיגה של עוגה 9:00 יום ו' 23.04.04 עוגות מפוסלות עוגה אגדה ייתכן ויפתחו תאריכים נוספים. הסדנאות מוגבלות לעשרה משתתפים . הפתיחה מותנת במינימום של שלושה משתתפים. ניתן לארגן שני חברים נוספים לפחות ותפתח סדנא ביום ושעה הנוחים לכם. אשמח לראותכם, טל צפריר

indik

New member
תרגישי טוב../images/Emo140.gif

ממליצה לך מכל הלב לסוע לסטודיו של טלטלים ולא להתפשר על סדנא בבית של מישהו- הסטודיו שלה פשוט מדהים ועד היום אני לא מפסיקה לחשוב על הסדנא... היה פשוט שיגעון!

היי לימור...

אני שמחה לשמוע שיצאת סוף סוף מבית החולים.... אם תחליטי לעשות סדנה אצל טל... אולי תודיעי לנו כי קקלית ואני גם אולי נרצה לעשות ויהיה נחמד להיות שם יחד. וחוץ מזה את גם מוזמנת אלי הביתה... אני גרה מטר וחצי מטל.

ליMור

New member
ליהי, מתאים !

בואו ניפגש כולנו אצל טל ונעשה סדנא משותפת,,, רוצות לקבוע מתי נח לכולנו ???

רגע... אולי גם קוקיס רוצה להצטרף??

נמשיך את הדיון בתיבת המסרים....אחרי שאצור קשר עם היערנית.

הסגנון ציור של טל...

הוא סגנון אחר ממה שאני למדתי וממה שלימדתי אותך... אני חושבת שכדאי ללמוד גם את זה... כמובן שבנוסף לפיסול ולא במקום.... בקשר לטרמפ... תבדקי עם לימור אתן מגיעות פחות או יותר מאותו איזור...

למעלה