כולה 2 אוטובוסים - 100 איש

מטרניך

New member
כולה 2 אוטובוסים - 100 איש

זה מה שהשמאל הקיצוני הצליח לגרד מתחתית החבית של החברה הישראלית כדי לסגוד לראיס בפעם האחרונה על קיברו הטרי. ה'רעבע' מת - מה יעשו ה'חסידים'? http://gush-shalom.org/pr/pr12-11-2004.html

Ragamala

New member
על מנת לדעת כמה המפלצת מפחידה

יש להיכנס למערתה ולהתקרב אליה. רק אז אתה באמת יכול לדעת מה המפלצת רוצה ומה היא טוענת. אני לא מסכים עם כל דבריהם של אנשי גוש שלום אבל על האומץ שלהם אני לא מוכן לזלזל. הם רואים את עראפת אחרת מאיתנו בעיקר בגלל שהם טרחו להיפגש עמו ולהקשיב לו. האומץ להיכנס לשטחים על מנת לכבד את מי שהם רואים כשותף חרף הסכנה שמערכת הביטחון הזהירה מפניה הוא אומץ מבורך. מי יתן יהיו עוד שוחרי שלום שיעזו ללכת עד הסוף בשביל מה שהם מאמינים בו - אפילו אם אני לא יסכים איתם ב100%. אומץ תמיד מבורך

מטרניך

New member
יש אנשים שנפגשו עם ערפאת ו'הקשיבו

לו' - ואחרי כל מפגש כזה מיהרו להתקלח.
איזה 'אומץ' נדרש מחבורת בוגדים ומסיתים בשרות האוייב המוכנים להילחם עד הפלסטיני האחרון בזמן שהם יושבים בדירותיהם ובבתי הקפה שלהם בת"א וי-ם?

Ragamala

New member
אומץ לצאת ולהכיר את האויב

הבגידה וההסתה הם פירוש שלך למעשיהם ואינם חלק ממטרתם. מטרתם היא ארץ ישראל שפויה וחופשיה מטרור האומץ הוא לא לשבת מאחורי מחשב ולקשקש בפורומים אלא לצאת מהבית ולעשות את מה שאתה באמת מאמין בו

the man is back

New member
פשוט גועל נפש... ../images/Emo5.gif מעניין אם הוא

מתנהג כך בגלל מוצאו ה'גרמני'.

Ragamala

New member
אין שום דבר נאצי או אנטישמי בכתבה

הדבר היחיד שהוא אנטישמי הוא הראש שלך. אורי אבנרי מדבר על הNEOCONS שנחשבים בעייני רבים באמריקה ובעולם לשליטים באמריקה. קבוצה זו של ישראלים לשעבר מצאו את דרכם לנקודה הרכה של השלטון האמריקאי ולליבו של הימין האמריקני. טענתו של אורי אבנרי, כמו טענתם של כתבים בכירים בBBC ואנשי רוח רבים בעולם היא שקבוצה זו של ימנים קיצוניים שולטת היום בכוח החזק ביותר בעולם, דבר שמאיים על שלום עולמי ועל מדינות שמסומנות כאויב בידי אותה קבוצה. כיוון שהקבוצה הזאת היא ישראלית לשעבר ויהודית ברובה, אתה שולף את המילה אנטישמי ונאצי נגד כל מי שמבקר קבוצה זו. כמה עלוב מצידך. קבוצה זו בעיני רבים מסכנת את שלום העולם והאומץ של אורי אבנרי להגיד את מה שהוא חושב, כשמסביבו בורים כמוך שישלפו את קלפי הנאציזם ושינאת היהודים, הוא אומץ שראוי להערכה. אין במאמר הזה מילה אחת שהיא אנטישמית. יש בה ביקורת על קבוצת יהודים שמאיימת על שלום ישראל והעולם כולו.

מטרניך

New member
בתור גזען שמאלני לא פלא שאתה

מעלה גרה גם את הדיבות האנטישמיות מבית היוצר של גבלס על 'קבוצת יהודים שמאיימת על... העולם כולו'. גבלס קרא לזה בשפתו האורי אבנרית: DIE JUDEN SIND UNSER UNGLUECK - היהודים הם אסוננו. היטיב להסביר את הלך המחשבה של טיפוסים מהסוג של אבנרי ושלך ולחשוף את פרצופכם האנטישמי מחבר הדברים שלהלן - באחד מרגעי השפיות המעטים שפקדו אותו בשנים האחרונות: >>>>>>>>>>> אחרי הפסקה נאותה של כמה עשורים קמו "זקני ציון" בשנים האחרונות לחיים חדשים. האינטרנט מלא עכשיו במסרים אנטישמיים, המתאימים את המסמך המזויף הישן למציאות החדשה. אבל הסיסמאות המגעילות הישנות לא השתנו כלל. למראית-עין, עבודתם של האנטישמים קלה עכשיו יותר. מאז הומצאו ה"פרוטוקולים" השתנו הרבה דברים בעולם. השואה אמנם מחקה כמעט את יהדות אירופה, אך בעקבותיה קמה מדינת-ישראל, המגדירה את עצמה כמדינה יהודית. ובעיקר: יהדות אמריקה הגיעה לעמדת השפעה שלא הייתה כדוגמתה מאז תור-הזהב בספרד של ימי-הביניים. הזיוף של ה"פרוטוקולים" כאילו הגשים את עצמו. "ארצות-הברית שולטת בעולם," אומרים האנטישמים, "והיהודים שולטים בארצות-הברית." כדי להוכיח זאת, הם מצביעים על מלחמת-עיראק. ידוע שקבוצה של ניאו-שמרנים, כמעט כולם יהודים, הגיעה לעמדות-מפתח מכריעות בוושינגטון ודחפה למלחמה בעיראק. כמה שנים לפני כן הגישו חברי אותה קבוצה חוות-דעת פוליטית לראש-ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, ויעצו לו איך לכלכל את מעשיו. לדברי האנטישמים, היהודים האלה הכניסו את ארצות-הברית למלחמה תוך שימוש בטענות שקריות, כדי לחסל את האויב המסוכן ביותר של ישראל במזרח-התיכון, עיראק. עכשיו הם זוממים לחסל את שתי האויבות הנותרות, סוריה ואיראן......... קל לאנטישמים לחבר רשימות של שמות יהודיים בצמרת השלטון האמריקאי. כמו בגרמניה שאחרי מלחמת-העולם הראשונה, ימי "הרפובליקה של ויימאר", בולטים היהודים בצמרת השלטון, בכלכלה, בתקשורת, במשפטים, ברפואה ובמדע........... הדבר בולט במיוחד לגבי הסכסוך הישראלי-פלסטיני. בימי הנשיא ביל קלינטון, כמעט כל הצוות שעסק בנושא זה היה מורכב מיהודים. בפגישתם עם פוליטיקאים ישראליים אפשר היה לנהל את השיחה באידיש. עם עליית ג'ורג' בוש לשלטון, חל שינוי עמוק: היהודים הליברליים בצוות התחלפו ביהודים שמרניים. גם עכשיו, כמעט כל העוסקים בנושא הישראלי-פלסטיני מטעם ממשלת ארצות-הברית הם יהודים. הפרסומים האנטישמיים מבליטים את העובדות האלה – הנכונות כשלעצמן – להוכחת השתלטות היהודים על העולם. אבל המציאות היא הרבה יותר מורכבת. >>>>>>>>>>>>>> http://www.gush-shalom.org/archives/article324_heb.html

Ragamala

New member
כמה צר יכול להיות מוחו של אדם?

אכן הNEOCONS בעלי השפעה רבה ביותר ועם יכולות גישה לכוח הרסני בעולם. אבל, זאת לא טענה כנגד כל היהודים - אנטישמיות - למרות שאתה יכול לראות זאת רק כך - כמה צר מצידך. הטיעון הוא נגד אנשים בעלי שליטה מוחלטת כיוון שכוח מוחלט משחית בהחלט. אותם אנשים הם היום יהודים שמרניים ובעתיד יהיו אולי נוצרים או מוסלמים. הביקורת כלפיהם היא לא ביקורת כלפי היהדות כולה. אתה בטח תצליח להבין זאת יום אחד. והעובדה שהיהודים שולטים באמריקה צריכה להדאיג אותנו מאוד כיהודים, כיוון שכל פעולה אמריקאית תחשב לפעולה יהודית ובכך לפעולה ישראלית. אני יהודי ומטרתי אינה להשתלט על העולם, ואני בטוח שגם אתה לא רוצה את העולם לעצמך. אז בבקשה ממך, בשם כל הניספים בשואה וכל האנטישמים הראויים לכינוי, אל תבזבז את המילים הללו לשווא. הן רק מוכיחות את צרות חשיבתך וחוסר יכולתך להפריד בין קבוצת יהודים בעלת שליטה רבה מדי לבין שאר יהודי העולם. טענות על רצון להשתלט על העולם הם טיעונים אנטי אמריקאים שלטעמי הם נכונים - ואם אותה קבוצת יהודים מקבלת כוח רב מידי היא מייד תהפוך למושחתת, לא למען כל יהודי העולם אלא למען עצמה. לתמצת את נקודתי - אל תהפוך את הטיעון שלי למשהו שהוא לא. הקבוצה הזאת היא לא חלק מהכלל ואני לא יוצא נגד הכלל אלא נגד הכוח המוחלט.

מטרניך

New member
רק אנטישמי כמוך יכול לכתוב כלהלן:

>>והעובדה שהיהודים שולטים באמריקה צריכה להדאיג אותנו מאוד כיהודים, כיוון שכל פעולה אמריקאית תחשב לפעולה יהודית ובכך לפעולה ישראלית.<< 'העובדה' ש'היהודים שולטים באמריקה' משותפת לך ולגבלס.

Ragamala

New member
נו מילא

אני גם שונא יהודים שרוצחים ויהודים שגונבים ויהודים ששונאים יהודים בגלל דעותיהם ואני שונא יהודים שמעניין אותם רק מה שטוב לעצמם כנראה שאני באמת אנטישמי אבל נראה לי שאני יכול לחיות עם זה בשלום

all

New member
ומה לגבי ערבים שרוצחים וגונבים???

למה אתה מפריד בין רוצחים לרוצחים ובין גנבים לגנבים בהתאם למוצאם ודתם" בארץ שבה אתה חיי, כולם יושבים יחד באותו כלא. ורק ברשות ישנן הבחנות ברורות ע"פ דת הרוצח ודת הנירצח - אם רצחת יהוד תיקרא "גיבור", אם רצחת נוצרי תיקרא, "דתי קיצוני" אם רצחת מוסלמי תיקרא "רוצח שפל". ודרך אגב אם אתה יהודי והיצלחת להינצל מ-"לינץ'" ברמאללה, תיקרא מתנחל טרוריסט.

Ragamala

New member
ציפיתי לתגובה זו

כיוון שהיא תגובה נמוכה שמנסה להפיל אותי בכל דרך אפשרית. לאן הגעת עם הכעס הזה? אני שונא כל רוצח כמובן, אין צורך להגיד זאת אבל אתה מאלץ אותי בשאלותך הנמוכות. מטרניך טען שאני אנטישמי כי אני נגד קבוצת יהודים שלטענתי בעלת כוח רב מידי. הסברתי שאני נגד כל קבוצת יהודים (או נוצרים או מוסלמים או בודהיסטים, או הינדואיסטים, או קונפיוצניסטים, או ראליאנים, או פאגאנים - ואם שכחתי מישהו אתה כמובן תמצא אותו ותזרוק אותו בפניי) שמנצלת כוח רב למטרותיה בלבד. בסדר????????????????

all

New member
מה יש לך נגד קבוצות?

כל העולם מחלק את עצמו לקבוצות והקבוצות לתת קבוצות, כל הקבוצות מישתמשות בכוחן רק למען עצמן. בשלב הבא תיאלץ לומר שרתה שונא את העולם הזה ואת דרכיו המשונות, ואתה מעדיף דג עם רגליים או דורבן חלק גב.

Ragamala

New member
מצאת על מה להתווכח איתי!

למה אני רואה קבוצות? כי זה מה שיש!! אם ג'ון לנון היה יודע איזה סיוט נוצר ברגע שהשיר שלו IMAGINE מתממש הוא היה משנה אותו לגמרי. כל מה שנשאר זה קבוצות - אתניות, כלכליות, דתיות. הכפר הגלובלי לא משאיר לך יותר מדי זהות מעבר לכך. מה רע?

איך נפלת?

את ההודעות של מטרניך אני מזמן לא פותח. לפי ההודעה שלך אני מבין שנפלת ברשת הדמגוגית שלו. תחילתה בויכוח ענייני כביכול וסופה צרור של גידופים. חבל על הזמן...

צדוק2

New member
שימו לב

לשני משפטי המחץ , באנגלית זה נקרא ונשמע יותר טוב , לא יעזרו לנו אבו מאזן וסאב עירקאת , אין לבטוח בערבים כלל : 1. if the arabs put down their weapons to day , there would be no moe violence 2. if the jews put down their weapons to day there would be no more israel

TaraSky

New member
גוש שלום- גוש כן שלום לא../images/Emo36.gif

אורי אבנרי ואנשי גוש שלום שהשתתפו בהלוויה יכלו להישאר שם במוקטעה...שיעזרו להם ויתמכו בהם, ינחמו אותם במות הטרוריסט שרצח אנשים ולידים חפים מפשע! פשוט בושה!

מטרניך

New member
'המואזין היהודי של ערפאת'

>>>>>>>>>>>>>> המואזין היהודי מותו של ערפאת מסיים גם את מפעל חייו של אורי אבנרי, שהיה כל חייו המואזין היהודי של העניין הפלשתיני, כתועמלן נצחי ומסבירן עקבי של ערפאת הלוחמני (מוסף "הארץ" 12.11). אבנרי נלחם בחירוף נפש לא רציונלי לטובת ערפאת, כחסיד עיוור העובד את אלוהיו. עבור אבנרי היה ערפאת ונותר אחד בדורו, שאין שני לו בגדולתו. ערפאת כדבריו היה נשוי למהפכה הפלשתינית, ואילו אבנרי היהודי היה נשוי לערפאת המוסלמי בנישואים קתוליים שרק המוות הפריד ביניהם. אבנרי היה גדול משתפי הפעולה היהודים עם גדול אויביה של ישראל. הוא היה ונותר חריג קיצוני בנוף הציבורי והפוליטי הישראלי, שזכה בחייו לבמה תקשורתית אוהדת בלתי מובנת, אותה הוא ניצל בכישרון ובהתמדה; לטובתו של ערפאת, וכספק חומר תעמולתי למסע האנטי ציוני בדעת הקהל העולמית האנטי ישראלית. אבנרי אומר: "אני אוהב פטריוטים, אני שונא בוגדים. העובדה שערפאת הוא פטריוט פלשתיני גדול קבעה במידה רבה מאוד את היחס שלי אליו". אמירה זו של אבנרי מאלצת ומחייבת כל פטריוט ישראלי רציונלי, לשאול ולהשיב לעצמו אם אבנרי הוא רק פטריוט פלשתיני או אולי גם בוגד ישראלי. אבנרי גם סבור שבוש ושרון הם אנשים בורים ופרימיטיווים, ואילו אהוד ברק הוא ארכי אידיוט וארכי פושע גרוע משרון. המסקנה מ"דיאגנוזה" זו היא שערפאת ואבנרי הם מאור הדור של תבונה, חוכמה וקידמה בעיני עצמם, כאשר כל שאר העולם רואה אותם בעליבותם וכישלונם. מתי דוד רמת אפעל <<<<<<<<<<<<<<<<< והשקרן ששכתב את הביוגרפיה של עצמו: >>>>>>>>>>>>>>>>>> אבנרי? באצ"ל? אורי אבנרי מספר בכל הזדמנות רצויה לו כי הוא היה "חבר הארגון הצבאי הלאומי", וכשחוזרים על דבר מסוים שוב ושוב, ברור מה קורה: ארי שביט כותב בתמימות כי "הוא היה לוחם באצ"ל" (מוסף "הארץ" 12.11). ובכן, אבנרי לא היה לוחם באצ"ל. כשהיה בן 15 (כפי שהוא מספר בספרו "מלחמת היום השביעי", עמ' 14), הוא נשבע אמונים לארגון, השתתף במצעדים, שר שירי מלחמה, למד לפרק ולהרכיב אקדח "פרבלום" בעיניים קשורות וחילק כרוזים (חילק, לא הדביק בסתר). כשהיה בן 16, פרש. הוא לא הסכים לדברים שהשמיע בבי"ס ביל"ו אחד הנואמים ("מאנשי שטרן", הוא מדגיש), ובאותו לילה "ידעתי שאקדיש את חיי לפוליטיקה". ראוי להוסיף שאבנרי גויס ב-1948 לצה"ל על פי חוק, לא כלוחם מחתרת, ולכן אין כל דמיון מבחינה זאת בינו לבין יאסר ערפאת. אגב, מי שרוצה לדעת את כל האמת וחצאי-האמיתות בדבריו, דיווחיו, ומניעיו הגלויים והכמוסים של אבנרי, כדאי שיקרא שני ספרים שכתבו שני עיתונאים (עליהם השלום) שהכירו את האיש מקרוב: אהרון בכר ("הנדון: אורי אבנרי") ושלום כהן ("העולם הזה"). טלי יוחננוב תל אביב <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/LiArtPE.jhtml?contrassID=2&subContrassID=20&sbSubContrassID=0

למעלה