כולה ורודה

R a c h e li

New member
כולה ורודה ../images/Emo65.gif

ודמעות זולגות בעיניי היא הופיעה לי כנסיכה. אפילו בחלום הכי מתוק, לא דמיינתי שילדה יכולה להיות כל כך יפה ובנוסף מבריקה.
ללורי יש יום הולדת ושמונה שנים אני חוגגת ילדה מתוקה וחכמה שעדיין לא המציאו אחת כמוה אחים 2 יש לה והם שומרים חזק עליה קיומה עידן בי את הכאב חיזק את הנפש והשאיר אצלי את החיוך
(ומי אמר שלהיות אמא זה לא אנוכי
)
טאדאםםםםםםםם.........

שירלי6

New member
מזל טוב למתוקה שלך../images/Emo25.gif

ילדה מקסימה וכובשת, שתזכי להמון נחת ואושר ממנה. אוהבת.

ורד 3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif מזל טוב ../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif

לילדה המתוקה והורודה שלך...... ולך אמא רחלי המון נחת ...מה עוד אפשר לבקש.....
יומולדת שמח

הוווווו...מזל טוב ../images/Emo65.gif

ליפיופה שלנו
את כל הטוב והמאושר שבעולם...עבורה.
נ.ב. התיק הקטנטן שבידה של לורי...מוכר לי מסיטואציה סוריאליסטית אחרת...אני לא טועה,נכון?

קטי30

New member
../images/Emo65.gifצרור ברכות ואיחולים../images/Emo65.gif

הרבה המון
לילדה המקסימה מאחלים לך מקסימה בריאות אושר אור ברכה והצלחה

מצוטטת

New member
~~~~~~../images/Emo57.gif~~~~~~~

לפZרת ת'נ3נ3ים עודני מתכננת
אז תגידי לה, שתיתכונן
אה כן, גם את...... לבנתים מפזרת כאן Kisskisim
והמונייייייי
קיקים....

מצוטטת

New member
~~~~~~~../images/Emo57.gif~~~~~~~~

לפZרת ת'נ3נ3ים עודני מתכננת
אז תגידי לה, שתיתכונן
אה כן, גם את...... לבנתים מפזרת כאן Kisskisim
והמונייייייי
קיקים....

my sunshine

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ליפיופית../images/Emo65.gif

יפיופה מקסימה ומתוקה המון מזלטובים לחיים מאושרים טובים ומחייכים... שתמשיכי להיות מי שאת: יפה, מתוקה, חייכנית ונעימה. אוהבתותך עד השמים ובחזרה |נשיקות|

גלי10

New member
אכן , אנוכך אמא ../images/Emo25.gif

טאדאםםםםםםםם......... מזלטוב המון למתוקה המתוקה הזו . רק אושר בריאות ושמחה שמחה שמחה
יומולדת וכל הימים שאחריו , מאושרים לכם

magic40

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo23.gifלורי מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

ראיתי אותך פעם אחת ושוחחנו,והכרתי ילדה עדינה כמו נסיכה אני מאחלת לך שיתגשמו כל משאלותייך יום הולדת שמח ו,,,,,,,,,,,שתדעי יש לך אמא מדהימה

יערית

New member
לוריטוש../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

רציתי לספר לך בסוד מבלי שאמא שלך הקוקואיסטית תדע ש..... שאת ילדה מדהימה,יפה, בוגרת ,עליזה ומוכשרת..אנחנו -שזה מאי יובל ואני מלווים אותך ב-5 שנים האחרונות וההרגשה היא הרגשה של משפחה, אומנם קצת<קצת :) > מוזרה, אבל משפחה מיוחדת במינה. מאחלת לך הרבה הצלחה עם חברות, בשיעורי פסנתר, בלימודים ובמשחקים קלאס ובדוקים..חחחחח מה לא?כבר לא משחקים בזה?
את כל אהבה שבעולם לוריטוש ויש הרבה אהבה סביבך
אוהבים מאד מאיוש יובלוש ואני

למעלה