``כוכב צבאי נולד 5`` !!!!!!!

``כוכב צבאי נולד 5`` !!!!!!!

כמו שיש שירות צבאי למוסיקה, יש כוכב נולד שהוא הצבא ,למתמודדים, יש מתח, לחץ,מלחמה, רצון לנצח ,שאפתנות, עזרה אחד לשני במוסיקה, כמו בחיים. שיפסיקו להתעורר עכשיו! מה קרה תחיית המתים ולא ידעתי חח המדינה נראית זוועתית אם אני הפסקתי לבחור בקלפי אז תבינו איזה ביזיון הולך שם כולם מושחטים בכנסת ובכלל אם הגיעו למצב שלוקחים טייסים ונותנים להם להלחם רגלית או בתפקיד אחר ובמלחמה עושים עירבוב שיכול להרוג חיילים גם אני לא הייתי מתגייס שם זין על הצבא ,הצבא של היום לא כמו פעם זאת בעיה ולא קשור למתמודדים לכו תביעו מחאה שם מול ראש הממשלה חבורת מוג לב שאין לה חיים מחפשים את הכי קל להרוס קריירה וגם תוכנית יפה שעוזרת לאנשים להתפרסם מקדמת אותם אלה שלא יכולים להצליח בעולם האמיתית אתם הורסים להם את החלום חלאס !! אתם בדיוק כמו החמאס רוצים לפוצץ ולהרוס חח לכו לישון חח אנחנו צריכים צבא חכם וחזץ ולא גדול וטיפש שיהיו הרבה קורבנות !!

KiSs KiSs KiSs

New member
הגדעתי למסקנה ש...אתה ממש צודק דווקא!../images/Emo45.gif

שכנעת אותי לגמרי....! אבל אני בכל זאת מצביע רק לחן! ולא קשור לזה שהוא עשה צבא..חחח יום טוב!

החכמים לא רוצים להתגייס כמו הזמרים.

הכי טוב שגם החכמים לא רוצים להתגייס. יוצא שיש צבא גדול וטיפש. הצבא הזה לא יודע להבדיל בין אזרחים פלשתינאים ומחבלים מרוב טיפשות. כל פעם קוראים על טיפשות אחרת של הצבא. פעם הצבא שכחו חייל בתוך עזה ופעם הם כלאו אישה עם ילדים והרסו קברים. צבא טיפש שלא דומה למה שהוא היה פעם. בהצלחה לאלה מכוכב נולד ושלא יפחדו לומר שהם לא רצו להתגייס. הם כמו דגל לכל אלה שמסכימים איתם. גם אתה לא תתגייס? אני לא אתגייס בפרינציפ. אני שמח שהכוכבים של כוכב נולד מביעים דעה לא מיליטריסטית. אני מצביע לאלה שלא התגייסו ולא לאלה שהתגייסו. חבל שהם הוציאו את מרים טוקאן. אומרים שיחזירו אותה בתוכנית הבאה.

liri7

New member
נדמה לך שתצליח לעזור לדניאל עם אוסף השטויות

שכתבת. כתיבה מגמתית, לא נבונה ורק מחזקת את הפתגם הידוע: "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה" ... הגישה שלך רק מחזקת את הביקורת על דניאל.... זמר מצליח לאורך זמן הוא לא יהיה גם אם הוא יצליח בכוכב נולד. אין לו את האישיות המתאימה. אמן צריך להיות אדם נבון שיש לו מה לומר, מה לתרום לחברה.

ס א ט י ן

New member
בחיים לא קראתי כל כך הרבה שטויות...

בחיי, אני קוראת כאן חלק מההודעות ופשוט בא לי לבכות...

למה לבכות?כי אנחנו חכמים ורוצים לפתח את עצמנו

למה לבכות כי אנחנו חכמים ולא יסבנו אותנו כדי שנלך לצבא הזה?

ס א ט י ן

New member
לא

כי אתם טיפשים וחושבים שללכת לצבא זה עניין של רשות ולא יקרה כלום אם לא יהיה צבא. תן לי לעורר אותך- בלי צבא לא תהיה לך מדינה. אנחנו לא במצב של שוויץ שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו את כל ההשתמטות הזאת. אלוהים ישמור עלינו אם זה ימשיך כך.

FoolishlyFab1

New member
ללא נושא

זו דעתך אבל גם ככה אנשים יעשו מה שהם רוצים אז חבל על האנרגיה וחוץ מזה הנושא הזה כבר עבר כל גבול אפשרי.

ס א ט י ן

New member
אני מצטערת אבל זו לא דיעה

זו עובדה. וזה מה שעצוב... זה לא עניין של מה שאני חושבת. זה עניין עובדתי לגמרי...

FoolishlyFab1

New member
אוקיי

אבל כמה פעמים אפשר לחזור על זה? אין לי שום דבר נגדך אבל באמת שהנושא הזה עבר גבול

ס א ט י ן

New member
הרבה

מצטערת, זה פשוט חשוב מידי. ושימי לב, לא אני פתחתי את ההודעה. את צודקת שפתחו על זה המון הודעות. אבל אם מישהו כבר פתח הודעה מעצבנת- אני אגיב.

אבי83808

New member
צבא

את צודקת שבלי צבא לא תהיה מדינה, אבל אם יש טובה לחלק מהתמודדים שלנו, סיבה מספיק מוצדקת, אז למה הצבא צריך להחזיק אותו בכח?

למעלה