כוכב נופל

כוכב נופל

מי איתנו לא שמע על הגמר הגדול של כוכב נולד? כולנו שמענו. אומנם בלי יותר מידי ברירה (זה פשוט היה בכל מקום), אבל שמענו. מי לא שמע על הזוכה המאושר? כולנו שמענו. גם פה לא הייתה יותר מידי ברירה... זה הופיע פשוט בכל מקום.. כל עיתון, מהדורת חדשות, אתר אינטרנט שמכבד את עצמו - כולם ששו לפרסם את שמו של הזוכה המאושר: ג'קו אייזנברג. ג'קו, שזכה בזכות השירים שהשמיע באוזני הצופים, לקח את הגמר עם 46 % מהקולות המשוקללים. בהחלט נצחון סוחף. לפי גודל הנצחון אפשר להסיק שהוא זמר כשרוני עם קול מדהים - אבל את זה תחליטו אתם לבד. הרייטינג היה בשמיים, המפרסמים פתחו את הארנק והמפיקים התחילו לשפשף את היידים (מחכים למרשרשים). הכל דופק כמו שעון שוויצרי. אפילו יותר טוב מזה, אם יש. כל מי שהגיע לגמר בהתמודדויות הקודמות של כוכב נולד, התפרסם וזכה לגל של אהדה והערצה חסרי תקדים. דוגמאות: שירי מימון - יצגה את ישראל באירוויזיון. הראל סקעת - זמר מפורסם מצליח שזוכה להמון זמן אוויר בגלי הרדיו. שי גבסו - עוד דוגמא להצלחה. כמותם גם הראל מואיל ועדי כהן שגם השתתפו בתוכנית הריאלטי ששבתה את לבבות הצופים הצעירים, שמחפשים דמות להעריץ ולהתחקות לה. דוגמא בולטת נוספת להצלחת התוכנית היא נינט טייב, משוחררת טרייה משירות חובה שפשוט כבשה את המסכים (ואת הלב של יהודה לוי, שחקן ודוגמן מצליח) והיא אחד הסלבריטאים המדוברים והחשקים ביותר ע"י צלמי הפפרצי. הם פשוט השיגו בחודשיים מה שאמנים (אני מדגיש, אמנים) מנסים לבנות לאורך חיים שלמים. שלא יהיה ספק.. אני מברך אותם בלב שלם על ההצלחה. גם הצלחה כזו לא קל להשיג. ברשותכם, נחזור לג'קו. הכוכב הנולד החדש נראה מבטיח. זכייה סוחפת - יש. חוזה להוצאת דיסק עם הליקון - יש. רכב חדש דנדנש שיסנוור את כולם בכביש - יש. פרסום - מובטח. בעיה אחת לג'קו, לא ברורה איזו - לשיפוטכם. או שהפה שלו יותר מידי גדול והוא לא שולט בו, או שהוא פשוט זורק על כולנו (וגם על הקריירה שלו) ואומר כל מה שהוא חושב. בלי צנזורה, בלי לשקול מילים, פשט יורה לכל הכיוונים. אם לסכם בקצרה את השקפת עולמו, כפי שמנסה להעביר בצורה מאוד חדה וברורה: צה"ל הוא צבא מיותר, מדינת ישראל מיותרת (זה בגדול, כן?) ניחא לא שירת בצבא. ניחא לא הצביע בבחירות (כדי "לא להזיז את התחת הקטן שלו"). על הכל נגיד ניחא. אבל גם לזה יש גבול! הכוכב הנולד שלנו פשוט משתמש בבמה שנתנה לו כדי לבטא את הכשרון המוסיקלי שלו למטרות אחרות לגמרי: מעודד בני נוער לא לעשות צבא, מתבטא בחריפות כלפי הממשל בישראל והפוליטיקה הישראלית, נותן דיעות אישיות על אמנים עם רקרוד מכובד - גם כשאף אחד לא ממש שואל אותו. צודק או לא זה עניין שאפשר להתווכח עליו, אבל לנצל ככה את הבמה הזו - זה פשוט מראה שהבמה לא מגיע לו! לדעת שאתה הדבר החם, שאלפים ואף עשרות אלפי (ויותר) בני נוער בישראל מעריצים אותך בצורה עוורת כי זכית, ובכל זאת להתבטא ככה - זה פשוט חוסר אחריות. לא מגיע לך להיות כוכב, ג'קו. אז הליקון כבר ביטלו את החוזה איתו על תקליט. אז לוקחים לו לאט לאט את הפרסים שהבטיחו לו. אז אומרים לו בפנים (בתקשורת) מה חושבים עליו ועל ההתנהגות המגעילה שלו, שלא הייתה מבזה אף מסיונר מתחיל שצפוי לכשלון חרוץ. אבל זה לא מפריע לג'קו. הוא ממשיך לירות לכל הכיוונים ובכך מביא עליו את אסונו. אז.. חברים... פעם הבאה לפני שאתם מעריצים את הכוכב שלכם, כדאי שתקשיבו קצת למה שיש לו להגיד ואל תמהרו להפוך אותו לאלוהים, כפי שבני נוער רבים ממהרים לעשות (ולא רק בני נוער). והכי חשוב.. שלא תתנו למסכנים כמוהו להשפיע על מה שאתם חושבים בתוככם! כן, ההתנהגות שלו הופכת אותו למסכן. בן אדם ממורמר שרק מחפש איפה להוציא את המרמור והתסכול שלו במקום לנסות באמת לשנות (או לנסות להשתנות). זו, בכל אופן, דעתי האישית. תודה שקראתם, לילה טוב.

אז צריך לנצל את הבמה בשביל

פרופגנדה של צה"ל והממשלה, ולא לאמנים, אשר מהווים את אחת הדרכים היחידות לביטוי עצמי דמוקרטי בעולם ? זכותו, וכל הכבוד לו על האומץ. רק בגלל אנשים שחושבים כמוך אנשים כמו גלעט שביט נחטף, רק שתדע את זה. אם היו יותר אנשים כמוני וכמו ג'קו כאן, אולי היה כאן איזשהו שינוי. לילה טוב

chuchi46

New member
אבל זה לא אומץ שמאפשר לו לומר

את כל מה שהוא אומר- זו פשוט העובדה שהוא שם פס על כולנו- על המדינה, הממשלה, האזרחים וגם עמיתיו למיקצוע. קראתי את הראיון איתו בעיתון- יצאתי ממנו בהרגשה שג'קו פשוט אדם מגעיל. אם היו פה עוד אנשים כמו ג'קו אז היו פה וד אנשים שבאו לעשות כאן צרות. אם כל כך רע לו כאן יש הרבה לן ללכת.

toty17

New member
אתה קצת מגזים...

אתה לא חושב?! ג'קו הוא זמר מוכשר. אני אישית ההייתי בעדו מהאודישן הראשון שלו. לאורך כל העונה תמכתי בו כי ידעתי שהוא הכוכב. לו הכי מגיע לזכות. הוא מוכשר,זמר נהדר! הוא זכה. יופי כל הכבוד לו. אז הוא קיבל כתבת שער בידיעות והחליט להגיד מה שהוא רוצה. ואני לא מבינה על מה הדרמה... הרי מלא אנשים לא עושים צבא מסיבות אידיאולוגיות כאלה ואחרות,ולא חסר כוכבים חדשים שמלגלגים על שירים של זמרים אחרים(כמו מירי מסיקה וקרן פלס שהתראיינו לידיעות בשבוע האחרון..וגם הן לא סתמו את הפה) ,אז למה שאדם כמו ג'קו פותח את הפה ואומר מה שבא לו כולם קופצים!? אנשים קטנוניים שרק רוצים לעשות רע לבן אדם. זו דעתו וזה מה שהוא יגיד. הרי בגלל זה באו לראיין אותו לא?! כי רצו לשמוע מה שיש לו להגיד! אז כשרואים שיש לו מה להגיד,ויש לו דעות משלו,והוא לא חמודיי ומתוקי אז קופצים עליו. סליחה! יש גבול! לאדם יש דעות משלו ואתם לא חיביים לקבל את זה! הרי אתם בחרתם בו עוד לפני שידעתם מה הדעות שלו! פתאום זה משנה את כל התמונה! למה!? אנשים פשוט לא אוהבים ששונים מהם. וזאת עובדה בפני עצמה! ועוד הוא ביקש סליחה. על מה!?!?!?!?! לעזעזעל הבן אדם עומד בטקס ,כשהוא בא לשיר ולהנות ועומד ומבקש סליחה!! על הדעות שלו!!! מה זה פה?!!? זאת אמורה להיות מדינה דמוקרטית! אנשים רעים! פשוט ככה! אני בחיים לא ההיתי מאמינה שבן אדם במדינה שלנו צריך לבקש סליחה על הדעות האיושיות שלו. בושה! אני לא יודעת מה איתכם,אני עדיין בעדו. אני עדיין חושבת שהוא זמר מוכשר מאוד וזה שהוא לא התגייס לצבא לא מפריע לי בכלל! אני חושבת שהוא עוד יראה לכולם מאיפה משתין הדג. המדינה הזאת מתקיימת מלהוציא כוכבים לעולם ואח"כ לעשות להם רק רע! ואנחנו,שמצביעים לכוכבים ואח"כ הורסים אותם,לנו,אין בכלל לשפוט אותו. כזכור לכם..שפטנו אותו כבר בכוכב נולד. עזבו אותו בשקט. תנו לאנשים לחיות את החיים שלהם! המשך יום מקסים.

מגיבה. מייק- תקרא..

קודם כול, אני הייתי בטוחה שזו כתבה מאינטרנט, לא יודעת- כתבת פה ממש יפה, אתה רוצה להיות עיתונאי או משהו? כי זה ממש יפה, כנראה שכשזה חשוב ממש, אז זה יוצא יפה. זה קודם. בקשר לג'קו, אתה צודק וגם לא צודק. אני לא חושבת שהוא הגיע את כ-ו-ל הדרך הזו כדיי לנצל את התקשורת, יש דברכים יותר קלות- אז באמת תחשוב, הוא עשה את כול הדרך בשביל להגיד את הדעה שלו, לא נראה לי. אתה צודק בכך שאתה חושב שהוא אומר דברים לא נכונים, אני מסכימה איתך שההתבטויות שלו היו יותר מידיי, אבל, לא על כולם הוא משפיע, אני למשל- יכולה להמשיך לשמוע אותו אבל זה לא אומר שאושפע ממנו, חוץ מזה לא כולם הופכים את הזמרים שלהם לאלילים, אני לא כזו, אני אוהבת במידה. וכול זמר שאתה אוהב את יודע מה הדיעות הפוליטיות שלו? לא נראה לי...הוא זמר, הוא שר, מה אכפת לי מה הדיעות שלו, כול עוד הוא לא ישתמש בזה לרעה, או ינצל את זה, או יכניס את דעותיו לכנסת, אני יכולה להמשיך לשמוע אותו. הוא התנצל אח"כ, ד"א, אולי אמרו לו- אבל הוא התנצל, אולי הוא היה פזיז, וגם שמעתי את צביקה אדר ברדיו, שאמר שהתקשורת נפחה הרבה דברים ממה שהוא אמר, ושהתקשורת ניצלה את זה שהוא רק מתחיל עם כול העניין, אני לא יודעת כמה מזה נכון וכמה מזה זה בסה"כ אינטרס להגן עליו- תאמין בזה אם אתה רוצה. כמה מהדעות שלו באמת ישפיעו, את זה אנחנו לא יכולים לדעת. ואם הוא יעשה משהו עם כול הדעות אי אפשר לדעת, הבנאדם אמר את הדעות שלו- וזהו, כשהוא יתחיל לפעול בעניין אז זה יהיה עניין שונה, בנתיים תן לו לעשות מוזיקה. זו דעתי.

זו לא כתבה מהאינטרנט

כמו שרשמתי זו דעתי האישית. אך יתכן מאוד שבימים הקרובים יתפרסם באתר "MSN". ערב נעים

SadClown

New member
עזבו אותו כבר, מסכן הבנאדם.

איזה לינץ עשו עליו. הוא ביקש סליחה, מספיק קשה לו עם זה, הוא לא באמת התכוון לפגוע במישהו, דיבר באימפולסיביות. הוא התנצל, שוב ושוב. ביטלו איתו את החוזה, אמא שלו לא מדברת איתו - מספיק לו העונש הזה כבר. מסכן הבחור הזה... לא עוזבים אותו. יאללה תכף כיפור, זמן טוב לסלוח לו. אם יש על מה.

דעה יפה

יפה מאוד
עד עכשיו לא ברור לי איך כל הזבל הזה על ג'קו התפרסם...

count on me

New member
מה לעשות שהילד צודק?!?!

חח אני מסכימה איתך... אני מהתחלה לא אהבתי את ג'קו במיוחד, העדפתי את רפאל. גם אם הוא נבחר בכוכב נולד אין לו את הזכות להתבטאות ככה בתקשורת ולזלזל בכישוריים של אדם אחר.( בין אם הוא מפורסם או לא ) - אין זכות לזלזל בשופ בנאדם! מותר לו לחשוב מה שהוא רוצה, צריך לדעת מהי הדרך הנכונה להגיד את הדברים. וכבנדאם מבוגר, מכובד הוא צריך פרופורציות ולדעת לשלוט בעצמו - ולא להאשים "פליטת פה ". מה שנראה עכשיו שהוא עשה את כל הדרך הזו עשה בשביל שיהיה לו מקום בתקשורת ובמה להגיד דברים. ח = ו= ס = ר א= ח= ר=י= ו = ת !!! צום קל, גמר חתימה טובה ושנה טוב ומתוקהה !! **סליחה אם פגעתי בדרך כלשהי, (אמירה, מילה וכד'..) סליחה אמיתית שבאה מכל הלב.... ס- ל- י- ח- ה !!

למעלה