כוכב נולד2

tushi333

New member
כוכב נולד2

שלום לכולם, אני טושי, בת 21 ודתיה. נכון שכוכב נולד זו ממש סדרה יפה?! הרבה יותר שווה מכוכב נולד אצלנו, שם המתחרים מגיעים עם לוק שלם, כלי נגינה ויודעים להזיז את עצמם. המורים, כיאה לטלויזיה בריטית יורדים עליהם ללא לאות, ומעיפים מתחרים על ימין ועל שמאל- כל זה לא יכול לקרות במדינתנו הקטנה
בכל מקרה, מה קרה לסדרה??? נראה שכבר אין בה כרישים כמו בעונה הראשונה? איפה מי שיתחרו עם הגינג'ית? עם איינסלי התותח? עם הקסם של מלאכי? ועם הקול של למאר? חוץ מזה, איפה הפרקים שמראים אותם בדירה? כרגע יש רק הופעות וניפויים כל הזמן. חוץ מאליסטר, הסקוטית אלכס ופיטר לפרקים, לא מצאתי שם כלום.

oren201

New member
גם אני תהיתי בעניין...

זה התחיל בשני פרקים ברצף, אבל בשבוע האחרון היה רק פרק אחד וגם לא היה את הפרק של מה שקורה במגורים. אני נמנע מלפתוח אתרים בנושא כי כבר כתוב שם את מי העיפו ומי נשאר בינתיים, ואני מעדיף לא לדעת. וכן, אין בכלל מה להשוות בין "פיים אקאדמי" לבין הזבל הים תיכוני בהפקת צביקה הדר. אם מישהו מעורה בפרטים על התוכנית שיפרט בבקשה, כי מה שזכור לי מהעונה הקודמת של התוכנית זה שיש פרק של הופעות ופרק של המגורים והלימודים...

oren201

New member
מוקדם מידי לגבש דיעה בעניין

אני בקושי זוכר את השמות עדיין. אני נוטה לחבב את אלכס (זאת עם השיער הקצר), היא נראית שם הכי אמיתית. נראה שה"מנהל", ריצ'ארד פארק, רכש הרבה ביטחון עצמי בזמן שעבר מהעונה הקודמת ונחוש לקטול כמעט את כל מי שעומד מולו והוא מגזים עם זה.

כמכורה לכוכב נולד(המקורי)

אני יכולה להגיד רק דבר 1... אתם תלמדו לחבב את המורים והמנהל... אל תגבשו דיעה עדיין ואל תדאגו... הכל יהיה בסדר...

למעלה