כוכב נולד

gadoso

New member
כוכב נולד

בגלל שהכותר לפורום הזה הוא מוסיקה,ובגלל שבגדול הפורום עשה עוסק במוסיקה ויוצר מוסיקלי ענק. החלטפתי שפה זה מקום ראוי להגיד מה אני חושב על התוכנית "כוכב נולד" ומצפה לתגובות של אנשים אחרים לשמוע מה הם חושבים. אז ככה לדעתי זו אחת התוכניות הגרועות שנוצרו פה בשנים האחרונות מכמה סיבות. היא הורסת את תעשיית המוסיקה הישראלית,כל מי שאומר שככה מכירים שירים שעברו זמנם,זה ממש לא נכון,כי השיר לא מוכר ע"י המזר המקורי שלו,אלא עובר לבעלות המזר המבצע אותו בכוכב נולד\שזה בכלל שהוא לא קשור אליו בלכ דרך שהיא. דבר נוסף זה שלוקחים לשם אנשים שלא מוכשרים בכלום חוץ משירה,שהם בעיקרון לא היו יכולים להצליח(כי אין להם רקע מוסיקלי בגרוש אלא רק קול יפה) ומצליחים. בינינו אם פוליקר היה בא לאודישן כשהוא בשנות העשרים לחייו,לא היה עובר,לדעתי ואני אומר דוגרי בבנזין הקול שלו לא יפה,כמו הקול העמוק שיש לו היום. והוא לא היה מתקבל לדעתי למרות שבלי ספר הוא היה הכי מוכשר. לכן לדעתי זו חרא תוכנית,ותסלחו לי על המילה. בנוסף,כבר אין כשרונות ה-20 הכשרוניים באמת נגמרו בעונה הראשונה,ומתוכם רק ארבע באמת מוכשרים. והשיר של הראל מויאל,שלדעתי האישית קיבל השראה מ"רדיו רמאללה",לא היה כזה טוב ומצליח אם זה לא היה הראל מויאל ותפס מקום של זמר שכן היה מצליח. ומי שבאמת רוצה יצליח דרך חברה פרטית להוציא דיסק היום לא בעיה.... לכן לדעתי זון תוכנית שסתם משלה אנשים.... תגידו מה אתם חושבים....

Pking

New member
לדעתי אתה צודק+

ויותר מזה, זו תוכנית שמקצרת את הדרך להגיע אל המילה בכלל "זמר", בניגוד לפעם, וזה בהחלט מזיל את הערך של המוסיקה הישראלית. בעבר הדרך להתפרסם כזמר טוב, הייתה ארוכה ומלוות בעשייה רבה, ולא לזכות בתחרות מטופשת ולהפוך לאלילי המוסיקה בישראל. בקיצור, "כוכב נולד" זו תוכנית שהופכת את המוסיקה בארץ לפשוטה יותר, זולה יותר וירודה יותר!

hamis

New member
מוזיקה מקורית לא צמחה מהתוכנית

הכל חיקויים יחסי ציבור העתקות של שירים שווה ערך לפליבקים אבל צריך להודות על האמת - כסף גדול עושה כל מיש קשור לחארטה הזו !

gadoso

New member
סבבה

אבל זמר אמיתי זה זמר שמוכן לעשות את המוסיקה שלו בכל מחיר גם אם הוא לא יהפוך להיות האדם הכי עשיר מזה. ואני יכול להביא לך כמה דוגמאות לאנשים שהיום בשנות הארבעים וחמישים לחייהם ותמיד היו צריכים לעבוד עוד עבודה כי המוסיקה שלהם לא תופסת(ואין מה לעשות ככה זה מוסיקה) אבל הם עושים את זה מהנשמה וזו המוסיקה!!!

ספי סול

New member
הייי מה קורה פה...אני לא המצאתי

שום דבר!!! זה היה כתוב בעיתון וגם באיזה כתבה באינטרנט אומנם לא הייתי בחתונה ההיא שיהודה הופיע בה, לצערי, אבל אני זוכר בוודאות שנכתב שפוליקר הופיע בחתונה של איש עסקים או מנכל בנק או מה זה משנה...הוא כן הופיע וזכותו אני לא מבין על מה המהומה פה...אז הופיע בחתונה...מה זה מוריד מערכו??? מה קשור בכלל??? גם יהודית רביץ מופיעה בחתונות אז מה זה עושה אותה פחות טובה??? אז תפסיקו עם הניתוחים ועם החפירות שלכם...אני לא המצאתי את הסיפור הזה...הוכחות אין לי כי כאמור לא הייתי נוכח בחתונה...יאלה שבוע טוב..

יהורמי

New member
תגובות לשני נושאים..

1. כוכב נולד זו תוכנית גרועה מאוד, לא יוצא מזה שום דבר טוב, כמו שההצלחה של הילדים האלו מטאורית, כך תהיה גם הנפילה שלהם וזה יהיה עצוב. 2. בקשר לזה שיהודה מופיע בחתונות...טוב, האמת היא שלפני ימי בנזין הוא הופיע בחתונה של ההורים של חבר שלי, יש גם כמה תמונות איפשהו אצלו בבית, אבא שלו סיפר לי שהם עשו אז קאברים לשירים של אלוויס

willo1

New member
כל אחד והדעה השונה שלו

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות. יש יתרון מאוד גדול לזה שפתאום נוער מכיר שירים עבריים שאלמלא כוכב נולד הם לעולם לא היו שומעים. מה גם שלאנשים שבאמת רוצים להצליח ובאמת עושים מוזיקה טובה זו יכולה להיות מדרגה ענקית. יש כמה בחורים שבלי כוכב נולד אף אחד לא היה שומע עליהם היום, ונכון לעכשיו הם ממש מצליחים. וכן, יש גם חסרונות, אז זה קצת מדרדר את המוזיקה, האיכות של השירה יורדת. הכל נהיה מסחרה אבל שוב- יתרונות וחסרונות..כמו לכל דבר בחיים.

shay poli

New member
תגובה

ובכן,גם אני ממש לא אוהב את התכנית הזאת כוכב נולד וחושב בדיוק כמוכם,אבל... בכל מקרה אני לא חושב שצריך ליחס לזה יותר מדי חשיבות כי התהילה של כל הזמרים האלה (כל ההראל למיניהם,שירי ,נינט וכד') זמנית לדעתי. הם אף פעם לא יוכלו להיכנס להיסטוריה של זמרים ,כמו יהודה שלמה ארצי,אהוד בנאי,וכד' שבנו את הקריירות שלהם מגיל צעיר ועבדו באמת קשה להגיע לאיפה שהם היום. וכמובן וכמובן-(ככה אני חושב)להערצה יש מידות,אני אומר שההערצה של כל אחד מאיתנו ליהודה גדולה פי 10 מהערצה של כל מעריצי נינט יחד. לנו יש משהו בלב ליהודה,משהו אמיתי שלא חולף לעולם(אצלי זה נמשך 10 שנים וזה לא עומד להיפסק לעולם גם אם אני אשמע את כל השירים שלו מיליון פעמים. אני מניח שאת נינט כל המעריצים שלה ישכחו אותה ,זה רק עניין של זמן עד שתבוא המחליפה או המחליף שלה,כמו שאתם יודעים ליהודה אין תחליף וגם לא יהיה.אז זהו,זה מה שאני חושב.

למעלה