כוכב נולד

אוריקס

New member
תראה

מבחינת קול, ברור שאין מישהו שמתקרב לרמה שלו... אבל לאורך כל הדרך, וגם בגמר, הוא בחר בשירים *קצת* לא מוכרים. עד אתמול זה הספיק לו, אתמול ראינו מה קרה. הוא ידע את זה, ועל זה אני מעריך אותו מאד - אם הוא בכל זאת הלך אחרי מה שהוא אוהב ולא אחרי שיקולים אחרים... הוא די דומה לקבוצה שמובילה בכדורגל 3-0 ומפסידה 4-3. הכל היה ביד שלו, כולם שיבחו אותו, השיפוט היה משוחד לגביו, והוא בסוף... הפסיד.

havlaz

New member
למה אתה אומר כך

"הנני כאן" הוא להיט MTV, שיר מדליק, קצבי, חדש, לא של יהורם גאון. עזוב, אני חושב יהורם גאון שילם לו בשביל שיכתבו עליו בעיתונים.. בלעדי סקעת, מתי לאחרונה שמעת את צירוף המילים "יהורם גאון"????

Mapisto

New member
שישי בגאון

סתם לא יודע מויאל נראה לי כזה גבר, השני סתם נראה לי מושפל

[eLad]

New member
בכלל,

כולם ללא יוצא מן הכלל בחרו שירים "לא הכי" מוכרים, ולא מספיק מציגים את היכולות הקוליות של כל אחד. הם היו צריכים לבחור שיר יותר עוצמתי, ובאמת מויאל היה היחידי שבחר משהו בכיוון. בדיוק הרגע שמעתי את "לך איתה" של שירלילילו, והוא שיר עוצמתי, ומתאים לגמר. והנצחון באמת היה אצל סקעת ובסופו של דבר נהיה מהפך. אבל בתור אחד שראה רק את הגמר ושמע פה ושם שירים, אין לי זכות להביע את דעתי

כן גם אני חושב שהם היו צריכים לבחור

ברעש לבן של ברי
אבל ידעתי שמויאל יזכה למרות שלאורך כל העונה חשבתי שסקעת יקח בגמר ידעתי שהוא יזכה

למעלה