כוכב נולד

magi15

New member
ל....

היי לך!! אני מה זה לא מסכימה איתך!! לדעתי לירון לב סשה גרישקוב וציפי משהיד הם אלופים הם ה-
.. והם אלה שמגיע להם לעלות לגמר.. גם שירלי לילו טובה.. אבל הם יותר.. וציפי היא ממש טובה ולא מגיע לה ללכת!!!!!!

ציפי ומואיל פשוט מזעזעים!../images/Emo5.gif אני פש

פשוט לא סובל אותם! אני מקווה שסקעת ושירלי לילו המלדהימה יהיו חלק מהגמר!

מתי בדיוק ראית את הראל מויאל בוכה?!

הראל שר מהנשמהה!!! ואם היית במופע שהיה בעיר שהוא גר בה (מעלה אדומים) שבמקרה גם אני גרה שם היית יודע... הוא שר מעולה!!! והוא ממש ממש חמוד... בלי קשר לשירה!

Aviad1987

New member
זה בדיוק העניין. הוא בוכה לא שר

לפחות עד עכשיו. וזה בסדר זה אותו דבר כמו שמקריית חיים אהבו את שירי מימון ובקרית גת אהבו את נינט. במעלה אדומים אוהבים את הראל מויאל.. בטוח שאם לא היית גרה שם היית אוהבת אותו באותה מידה? בכל מקרה יש בו משהו חביב במיוחד ליד כל שאר המתמודדים בעונה המעפנה הזאת.

יש משהו בדברייך...

בגלל שאני ממעלה אדומים... אני מודעת לזה... אבל בכל זאת אם לא הייתי גרה פה אני חושבת שעדיין הייתי חושבת שהראל מוכשר ויש לו רול יפה והוא מצליח לרגש... וזה שהוא גר איפה שאני גרה נותן לו יתרון

מה??

הראל מויאל זמר שחבל על הזמן באמת!! כל כמו שלו וכמו של אוריאל,ושל הראל סקעת לא שמעתי הרבה זמן.

../images/Emo41.gifציפי ומויאל גדולים../images/Emo70.gif

אמנם בתוכנית האחרונה מויאל היה די מבאס אבל לפני זה הוא היה גדול! אני עדיין חורש על השיר הקודם שלו... וציפי... אני כל היום שר את השיר שלה מהתוכנית האחרונה- אני די מכור אליו!

לא היא לא

אני חורש על השיר האחרון שלה תוריד אותו ותשמע, תקשיב לו כמו שצריך ולא חפיף ותראה שהיא מעולה!! יש לך קישור של אתר למטה להוריד ת'שיר

למעלה