כוכב נולד

IDOffryn

New member
כוכב נולד ../images/Emo41.gif

סוף סוף תכנית שנהנתי ממנה :) כולם היום טובים!! אבל במיוחד אהבתי את יעל שחר, שירלי לילו (אפילו שהיא התפרעה קצת עם היד שלה)והראל סקעת שממש שיחק אותה עם "עודני ילד" וממש כיפר על "בתוך". גם עדי כהן וסשה שרו טוב.. אבל רק טוב.. והאחים.. אני לא חושב שהם צריכים לזכות אבל לפחות שיגיעו לחצי גמר. היו קצת ששיעממו כמו לירון לב, הראל מיואל וציפי אבל הם שרו טוב. ואחרי הסולואים מי שאני רוצה לראות הולכת היום -> ציפי משהיד.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo45.gif

שמתוך 9 שירים 7 הם לא שירי דכאון כיף לשמוע. לולא ההגשה הנוטה לפיגור שכלי (בלי להעליב את אלו שלוקים בבעיה רצינית זו) הייתי באמת נהנה מהתכנית הרבה יותר. צביקה הדר עושה לי פריחה. אני לא אוהב את ה"בדיחות" שלו ולא אוהב את הדרך בה הוא מגיש את התכנית. אני מרגיש שלא לוקחים אותי ברצינות בתור צופה. כפיים לעדי כהן , לירון לב ושרילילו שהיו באמת טובים. מויאל,משהיד ויעלשחר דכאו עד כדי איבוד עשתונות. כל השאר היו בסדר.

כוכב נרדם

כמעט נרדמתי בביצוע של לירון לב, שזה די עצוב כי פירגנתי לו עד היום, אולי בחצי הגמר הוא יפצה (אם יעלה, לא שיש שאלה). הביצועים שהקפיצו אותי היו של שירלי לילו ושל סקעת שהפסיקו את רצף שירי הדכאון לשם שינוי. אולי, אם יש אלוהים למוזיקה, האחים צנחני שנתנו דוגמא באיך לא שרים בשני קולות יעופו ויגאלו אותנו מלשמוע אותם.

מטר9

New member
הפרק של היום

מאוד נהנתי מרוב הסולואים. סשה, ציפי, הראל סקעת והראל מויאל היו פשוט מצוינים! שירלי היתה גם טובה אבל התנועות שלה היו מוגזמות ומעצבנות. לירון נתן ביצוע בסדר אבל השיר עצמו חזר על עצמו שוב ושוב וזה הפך כבר להיות משעמם... עדי הייתה טובה מאוד אבל היא הפכה את השיר למה שהוא לא צריך להיות. יעל שחר נתנה ביצוע סביר יחסית... שום דבר מיוחד. צנחני היו פשוט זוועה! זה באמת יהיה בושה אם צנחני לא ילכו הביתה... הם פשוט 5 רמות מתחת לכולם. מאוד אהבתי שכל אחד נתן ביצוע שונה לחלוטין מהראש בראש שלו... כל מי שהיה לו שיר שקט בראש בראש נתן שיר קצבי עכשיו ולהפך. זה נתן למתמודדים הזדמנות להראות לצופים שהם יכולים לבצע כל מיני סגנונות, אבל בזמן הקובע הם ישארו עם מה שהם אוהבים. אהבתי מאוד שהתוכנית היום הייתה קלילה ונחמדה כזאת... לסיכום - צנחני הביתה! סקעת, ציפי וסשה לגמר!

ran110

New member
באמת אהבתם את "עודני ילד"

לא ראיתי היוםן(בכל זאת רופרט עדיף) אבל ראיתי את התקציר של זה ואני לא מבין איך אפשר לאהוב את השיר הזה , זה מזכיר לי יותר מידי את ערוץ הילדים.

zulu2000

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo28.gif

עם כל החוסר כבוד שלי ליעל שחר, קצת ריחמתי עליה שהיא התחילה לבכות.. אבל כמובן שמחתי שהיא עפה, רק בגללה מישלוש לא נמצאת בחצי הגמר..

zulu2000

New member
מישלוש=מיכלוש..../images/Emo28.gif

הכוונה למיכל רשף כמובן

יעל הייתה חייבת לעלות במקום צנחני!!

אמנם אהבתי את השיר שלהם בראש בראש אבל בכל זאת הם לא משהו לדעתי

IDOffryn

New member
מסכנה יעל:/

ממש רחמתי עליה שהיא נשארה שם לבד. אבל שבוע הבא הראל מול הראל יהיה מעניין :)

ran110

New member
ואיזה הפתעה שלירון לב יקיר ההפקה

קיבל חצי גמר סופר קל, ולא רק זאת אלא בלי ההראלים כך שלא נשארת אלטרנטיבה לכל בנות ה16 המטומטמות

מי?????

מי הצביע לכל הרוחות לאחים צנחני? למי במדינת ישראל אין טעם מוזיקלי מינימלי?? לגבי לירון לב, בין סשה לשירלי אין לו כל כך סיכוי (למרות שאם המעריצים של שתיהן יתעסקו רק ביניהם הוא עוד עשוי לפרוץ מאחור ולקחת את כל הקופה). ושוב - מי הצביע לצנחני? זה איזה סוג של בדיחה?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איך ההפקה המזדיינת הזו לקחה לנו את יעל שחר הכשרונית?!?!?!? תסבירו לי לעזאזל איך?!!?!!?!?!!? עוד לא ראיתי את הביצועים - לא הייתי בבית!! אבל פאאאאאאאאאאאאאאאק!!!!! כזה עצובבבבבבבבבבבבב!! נשארתי רק עם שירלי!

14מתן

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 2

כתבתי עכשיו הודעה ארוכה ואין לי כוח לשכתב אותי
בקיצר ממש לא פייר שהעיפו את יעל שחר
הייתה אחת הטובות לדעתי. כל השלב הזה סתם היה מיותר ולא הוגן כלפי אלה שעלו "פר אנד סקוור" עכשיו נשארו סתם מתמודדים משעממים אין כבר משו שמושך אותי לראות.... חבבבבבבבבל

SHTRUDIDI

New member
לא ראיתי את התוכנית

אבל האמת LET'S FACE IT-זה היה די ברור שהיא לא תגיע לגמר,וחבל שהיא בכתה ועצוב שעצוב לה אבל מישהו היה צריך לעוף ואני אישית דווקא הימרתי על צנחני,כי הם לא ממש קשורים לסגנון של השאר,לפחות ככה לי נראה,וזה לא שרע שהם שונים אבל זה לא כל כך מדהים.כולה שני אחים שעושים אחלה יודל וזהו. מי יהיה בשבוע הבא?והאם כבר אמרו את כל ההרכבים הבאים או רק את של השבוע הבא?

SHTRUDIDI

New member
אה,רק שיהיה ברור

לא אמרתי שהיה די ברור שהיא לא תזכה בגלל האיכות הקולית שלה,היא שרה טוב אבל זה כבר לא תמיד קשור לשירה או להופעה.

adi007

New member
אמרו את ההרכבים...

שבוע הבא : ציפי, 2 ההראלים וצנחני. ושבוע אחרי זה : עדי, סשה, לירון לב ושירלי.

Boran

New member
איזה הפקת בית זונות

זה הולך להיות שבוע משעמם ושבוע POWER HOUSES שמים את עדי, סשה, לירון ושירלי בבית אחד ואת ציפי יחד עם שני ההראלים וצנחני איזו חלוקה מסריחה

מטר9

New member
שמע

דבר ראשון, חוץ מצנחני (וקצת לירון) כולם שם טובים ככה שבאמת כל רביעיה שם מאוד מעניינת (אני באמת לא ידעתי על קבוצה דיברת כשאמרת שיש שבוע אחד משעמם, אבל בגלל צנחני הימרתי על השבוע הראשון...) דבר שני, הם אמרו בתוכנית שהרביעות מורכבות בצורה הבאה: מקום ראשון, שלישי, חמישי ושביעי ביחד, ומקום שני, רביעי, שישי ושמיני ביחד, ככה שבעצם הצופים הם אלה שציוותו את הרביעיות. ההימור שלי הוא שסקעת וסשה יגיעו ראשונים ומויאל ועדי יגיעו שניים. אני מאוד מאוד מקווה שציפי (
)תעבור את מויאל ותצליח להתברג לגמר הגדול בניצנים...

הסדר של הצבעות שאני חושב כך...

1.הראל סקעת 2.סשה גרישקוב 3.הראל מויאל 4.עדי כהן 5.ציפי משהיד 6.שירלי לילו 7.האחים צנחני 8.לירון לב 9.יעל שחר....

למעלה