כוכב נולד

Woogyman

New member
כוכב נולד ../images/Emo110.gif

ההצבעה התחילה, יש למישהו את המספרים של הסמסים של כולם? אה, כן - מיכל רשף לשלטון! זהו :)

cj20

New member
מתי יודעים מי עולה? היום או מחר?

ורק בגלל שהיא דומה קופי למתרגלת שלי בסטטיסטיקה, שנורא *עזרה* לי בבחן אתמול - אז מיכל רשף לשלטון! רק שהבחור לא יעלה, בגלל שכל הילדות יסמסו לו..

בוביץ

New member
מה כבר אפשר להצביע?

מה הקטע הם עוד לא עלו לשיר בכלל די דפוק הקטע שמשש אפשר להצביע..

C o s m i C

New member
מסכימה!!

מה זו הדפיקות הזו? כמו שלגמר של כוכב נולד הראשון היה אפשר להצביע יום לפני או משהו..זה כזה דפוק.

Woogyman

New member
כדי להצביע למיכל - ../images/Emo110.gif

שלחו את הספרה 3 ל2020 (אפשר כבר להצביע).

ThE Fire GiRl

New member
מיכל רשף ../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

אין לה קול בגרוש... היא מתאמצת יותר מידי... לא מגיע לה להיות שם בכלל... לעומתה, ליעל שחר יש קול מהמם... והיא מצויינת.. איך אפשר בכלל להשוות?!

14מתן

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif בדיוק מה שחזיתי

יותר נכון מה שרציתי יעל מקום ראשון
שני מיכל
ואחרון אלון

בוביץ

New member
הגיע לבלונדינית לזכות

שרה הכי טוב מהשלושה(אבל לא משאר המשתתפים) לפחות יש למיכל סיכוי בסיבוב ההצלה. מיכל קצת צעקה בשיר שלה וןהבחור הוא בינוני.

Boran

New member
אני קרוע

לא יודע. יעל שחר באמת שרה יותר טוב ממיכל, אבל זה בעיקר בגלל שלמיכל יש קול ממש גבוה וליעל קול יותר נמוך, ולכן מיכל נשמעת קצת ציף ציף או צווחנית בתחילת השירה עד שמתרגלים אחרי כמה שניות. מיכל שרה אבל ממש טוב. וגם יעל. מבחינת שירה- יעל שרה יותר טוב. אבל מבחינת אובר-אול אני יותר אוהב את מיכל. בוטום ליין- שמח שלמיכל יש את גלגל ההצלה.

בוביץ

New member
שוב פעם לדעתי בחירת השיר

של מיכל לא הייתה משהו. כולם התאהבו באוידשן שלה בגלל השיר המוזר והשמח ובגלל הרובוטריקים. לדעתי האי הייתה צריכה לשיר שיר שמח כזה אבל פחות שיר שצריך לשיר בקול גבוה. יש לה סיכוי טוב בסיבוב הצלה כי הקהל אוהב אותה.(ראיתצתם כמה קולות היא השיגה היום בערב) לדעתי לא מובן שיטה ההצבעה שאםשר להצביער כבר משעה 6-7 בערב . כי אנשים יצביעו לא למי שממש שרה יותר טוב באותו הערב אלא יותר למי יותר אוהבים.

מטר9

New member
*מקליד עד שירד לי דם מהאצבעות*

זה קצת ארוך, אבל חשוב, אז אני אודה למי שיקרה עד הסוף ואולי אפילו יגיב. אין לי יותר מדי מה להגיד על התוכנית עצמה. יעל שחר שרה הכי טוב והגיע לה לזכות, אלון עשה טעות איומה בבחירת השיר כי קול גבוה הוא שר מצוין, קול נמוך הוא לא שר טוב בכלל... מיכל אמנם שרה טוב, אבל יש בה משהו שאני לא יכול לסבול ואני מאוד מאוד מקווה שלא יצילו אותה. מה שבאמת היה חשוב לי לומר זה שהפורמט של כוכב נולד הוא אולי הפורמט הכי גרוע אי פעם מכמה סיבות: 1. ההצבעה מתחילה בצהריים: מה הרעיון להצביע למתמודד לפני שהוא מופיע?? עצם העובדה שניתנת האפשרות להצביע למתמודדים לפני ההופעה עצמה הופכת את ההופעה לדי מיותרת, הרי כבר הצביעו עוד לפני, אז מה זה משנה איך הם ישירו? 2. "זהה את השיר": כל הרעיון של ההפוגה ה"קומית" כביכול לזיהוי השירים הוא אידיוטי לחלוטין ונראה שצביקה הדר שם אותו בתוכנית שלו רק כדי שיהיה לאסף אשתר משהו לעשות שם. אבל למרות הכל, עד היום שתקתי, אבל לתת למנחש 2000 קולות מתנה????????????? אני לא יודע אם צביקה שכח את המטרה של התוכנית, אבל מחפשים מישהו שיודע לשיר, לא מישהו שיודע לזהות שירים. 3. ההפוגות ה"קומיות": אני שמח לשמוע שיש ליעל שחר יומולדת היום, אבל באמת צריך לחגוג לה על חשבון התוכנית?? ועוד יותר גרוע, עד כמה שהעובדה שלמיכל רשף יש דובי גומי לא עניינה אותי, זה ממש לא עניין אותי לראות את כולם שרים לה על זה... זה היה פשוט קטע מביך, מיותר, לא נחוץ וסתמי. כל הרעיון עצמו של תחרות בשלשות (מה שמביא למצב שבו השמונה שהגיעו לחצי גמר הם לא בהכרח השמונה הכי טובים...) עיצבן אותי מאוד, אבל אמרתי: "ניחא, התוכנית היא רק 45 דקות ואין זמן לכל אחד לשיר". אבל אחרי היום, ראיתי את בזבוז הזמן ה-מ-ט-ו-ר-ף שהלך בתוכנית הזאת, ואם נוריד את כל ההפוגות הקומיות ואת תחרות "זהה את השיר" אפשר בקלות לתת לכל אחד לשיר שיר בעצמו (או לפחות חלק ממנו). לסיכום, למרות שגיליתי שיש שם כמה אנשים מוכשרים ברמות שלא תיארתי לעצמי אפילו (ציפי, הראל סקעת, סשה, הראל מויאל, יעל פנדריך וכו') הפורמט של התוכנית עצמה מאוד אכזב אותי, והפך את התוכנית הזאת לבלתי נסבלת בשבילי (למרות שאני אמשיך לצפות בה בגלל הכשרונות שם).

n l m

New member
לא ממש מסכים איתך

קודם כל בקשר להצבעה היא נפתחת בצאהריים אוליי דיי גרוע בגלל שדאנשים רבים לא יבחרו על פי הופעות אבל זה נועד מסיבה הגיונית שדתיים יוכלו להצביע ובקשר לזהה את השיר מטופש, לא מטופש זה הדבר היחיד שנשאר מהקונספט המקורי של התכנית עוד כשהיא הייתה רק "לא נפסיק לשיר" ולא "כוכב נולד" ואם הם יבטלו את הדבר הזה לדעתי הם יעבדו מהקסם שלהם לעשות שינוי תכנית ב180 מעלות זה אף פעם לא טוב תמיד צריך להשאיר משהו קטן שלא משתנה ואצלהם זה "זהה את השיר" ובקשר לשאר אני מסכים איתך ב100%

למעלה