*מקליד עד שירד לי דם מהאצבעות*
זה קצת ארוך, אבל חשוב, אז אני אודה למי שיקרה עד הסוף ואולי אפילו יגיב. אין לי יותר מדי מה להגיד על התוכנית עצמה. יעל שחר שרה הכי טוב והגיע לה לזכות, אלון עשה טעות איומה בבחירת השיר כי קול גבוה הוא שר מצוין, קול נמוך הוא לא שר טוב בכלל... מיכל אמנם שרה טוב, אבל יש בה משהו שאני לא יכול לסבול ואני מאוד מאוד מקווה שלא יצילו אותה. מה שבאמת היה חשוב לי לומר זה שהפורמט של כוכב נולד הוא אולי הפורמט הכי גרוע אי פעם מכמה סיבות: 1. ההצבעה מתחילה בצהריים: מה הרעיון להצביע למתמודד לפני שהוא מופיע?? עצם העובדה שניתנת האפשרות להצביע למתמודדים לפני ההופעה עצמה הופכת את ההופעה לדי מיותרת, הרי כבר הצביעו עוד לפני, אז מה זה משנה איך הם ישירו? 2. "זהה את השיר": כל הרעיון של ההפוגה ה"קומית" כביכול לזיהוי השירים הוא אידיוטי לחלוטין ונראה שצביקה הדר שם אותו בתוכנית שלו רק כדי שיהיה לאסף אשתר משהו לעשות שם. אבל למרות הכל, עד היום שתקתי, אבל לתת למנחש 2000 קולות מתנה????????????? אני לא יודע אם צביקה שכח את המטרה של התוכנית, אבל מחפשים מישהו שיודע לשיר, לא מישהו שיודע לזהות שירים. 3. ההפוגות ה"קומיות": אני שמח לשמוע שיש ליעל שחר יומולדת היום, אבל באמת צריך לחגוג לה על חשבון התוכנית?? ועוד יותר גרוע, עד כמה שהעובדה שלמיכל רשף יש דובי גומי לא עניינה אותי, זה ממש לא עניין אותי לראות את כולם שרים לה על זה... זה היה פשוט קטע מביך, מיותר, לא נחוץ וסתמי. כל הרעיון עצמו של תחרות בשלשות (מה שמביא למצב שבו השמונה שהגיעו לחצי גמר הם לא בהכרח השמונה הכי טובים...) עיצבן אותי מאוד, אבל אמרתי: "ניחא, התוכנית היא רק 45 דקות ואין זמן לכל אחד לשיר". אבל אחרי היום, ראיתי את בזבוז הזמן ה-מ-ט-ו-ר-ף שהלך בתוכנית הזאת, ואם נוריד את כל ההפוגות הקומיות ואת תחרות "זהה את השיר" אפשר בקלות לתת לכל אחד לשיר שיר בעצמו (או לפחות חלק ממנו). לסיכום, למרות שגיליתי שיש שם כמה אנשים מוכשרים ברמות שלא תיארתי לעצמי אפילו (ציפי, הראל סקעת, סשה, הראל מויאל, יעל פנדריך וכו') הפורמט של התוכנית עצמה מאוד אכזב אותי, והפך את התוכנית הזאת לבלתי נסבלת בשבילי (למרות שאני אמשיך לצפות בה בגלל הכשרונות שם).