כוכב נולד 3...

כוכב נולד 3...

ראיתן אתמול? אל תהרגו אותי בבקשה, אבל.... מיכאל, הרוסי ששר את לעוף, נתן ביצוע מעולה לשיר.... בסדר, לא כמו הראל, אבל ביצוע ממש יפה.... ובקשה- א-ל תצביעו ליהודה סעדו.... רק שהיללות שלו לא יעלו, בבקשה
ו-ראיתן את זה שאמר שהוא רוצה להיות הראל סקעת? רק על זה הייתי מעלה אותו

די מסכימה איתך../images/Emo3.gif

אני אישית כשראיתי את מיכאל שר את לעוף משום מה התחלתי לצחוק, לא בגלל שהביצוע לא היה טוב- חס וחלילה, והוא גם כן היה
בקשר ליהודה סעדו- צודקת... פשוט שר הכי גרוע שם.. בעע
ומי שאמר שהוא רוצה להיות כמו הראל זה עידן שניאור.. הוא כזה חמוד, באודישן הראשון שלו הוא שר פשוט מ-ע-ו-ל-ה, אני אישית ממש הוקסמתי
והישנוניות שלו כזאת מתוקה
חבל שהוא לא עלה
לדעתי צריכים להצביע לו בגלגל הצלה

בטח../images/Emo9.gif

היא באמת חמודה והשירים שהיא כותבת פשוט מגניבים
אבל היא שרה רק את השירים שלה במצוינות כזאת.. כהיא שרה שיר שלא שלה ראו שהקול שלה לא הכי טוב
לכן היא אולי מתאימה רק בתור גימיק... אני אישית ממש אוהבת אותה ואת השירים שלה
אבל אח"כ היא לא תוכל יותר לשיר שירים שלה וכשהיא לא שרה שירים שלה יש כאלו יותר טובים ממנה... אז קצת חבל

i love skat

New member
חחח..חמודים../images/Emo13.gif

חחח..נכון חתולה הזאת באמת שרה זוועת מתי שהיא לא שרה שירים שלה!! אבל היא חמודה ומצחיקהה!! יש עוד אחד ממש מתוקקק אהוד אלישעע איזה חמווד הואא.. אבל אפ'חד לא יכול להחליף ת'מושלם שליי-->הראלווש-->אוהבתותךך יאללה ביי אוהבתותכם אביבוש

t0mi

New member
היא לא שרה זוועה!

יש לה קול מתוק וילדותי כזה, קול שאני ממש אוהבתתת בכל מקרה, היא תמיד יכולה לשיר שירים שלה, ולא שירים כתובים

t0mi

New member
ברוררררררר

מתה עליהההההההההההההההה שתעלה שתעלהה

Danielushhhh

New member
היא חמודה../images/Emo3.gif

אבל לא נראה לי היא מתאימה לתוכנית כזאץ

Danielushhhh

New member
יהודה סעדו ממש הצחיק אותי

יש לו חיוך חמוד
מיכאל נתן ביצוע טוב והוא שר יפה, אבל המבטא שלו קצת הפריע עידן שניאור מלך
הוא הופיע עם מריאור בבראבו
מריאור שרה יפה, אבל יש לי כבר עליה דעות קדומות

לא אוהב את סעדו

אני מרגיש איך שנה מהחיים שלי יורדת כל פעם שהוא פותח את הפה:\

חחחחח......

אני בדרך כלל אוהבת את מי ששר הכי יפה ומי שהכי מושלם... זה ששי כתוב לפני הראל לא אומר שהוא יותר שווה, פשוט כתבתי לפי סדר העונות!
אבל נכון, אני באמת אוהבת אותם (ואין קשר לזה שהם דוסים!)

למעלה