כוכב נולד !! תעזרו לייי

amitul17

New member
כוכב נולד !! תעזרו לייי

אם לא היא אזז אף אחת יותר טוב כלום מכמעטטטטט !!!!!! האמ...ככה יום ראשון יש אודישנים בחיפה לכוכב נולד ואני מתכוון לגשת ,וחשבתי על איזה שיר אבחר והגעתי למסקנה ש.."ביום שמש יפה" יהיה הכי מרגש ויפה...מה אתם חושבים לגביי הבחירה שלי.??

ממ..

זה בין השירים הכי טובים של עברי לדעתי. שיר מדהים. : ) אני אומרת - לך על זההההה והמון בהצלחה

יההה בהצלחה

זה שיר מדהים יש לעברי עוד מלא שירים מדהימים שיכולים להתאים אבל זה בהחלט שיר מתאים רק את הקטע עם הזונה ששמה לו רגל אל תצעק שלא יחתכו אותך רוצים לראות אותך מצליח ומייצג את הפורום בכבוד..וכמובן שאם אוהבים אותך אתה תחשוף הרבה אנשים לשמוע עברי כל הכבוד על הבחירה.. בכל אופן אם תעלה שלבים אנחנו פה כדי לתמוך ולתת בS.M.S אז יאללה בהצלחחחחחחה
דרך אגב היה לי סיוט אתמול בלילה עברי היה אמור להופיע בצפון ואיכשהו הוא בא לישון אצלי בבית וסילקו אותו בלי שאני אדע והחרמתי את כל הבית שלי ואפילו התמונה שהצטלמנו כשהיה אצלי מסתבר והמצלמה לא צילמה ולא היתה תמונה זה היה מפחיד..ואין מצב שיקרה באמת עברי אתה מוזמן..(בכל אופן)

amitul17

New member
../images/Emo51.gifתודההה =]]

תודה, תודה על הפירגון והתמיכה
סיוט את אומרתת הייתי אומר סיוט דיי טובב(הכי) חיחי

amitul17

New member
איפה אני לומד אמ..

אני מחיפה,אז אני לומד בחיפה..בבית ספר כפר גלים

liron010

New member
ואו,

כל הכבוד, אני תמיד כאן בשביל לתת באיזה SMS טוב :) בהצלחה, וזה שיר מדהים !#

o r a n o o s h

New member
ביום שמש יפה זה השיר שאני הכי אוהבת

מכל השירים של עברי ככה שלדעתי זאת בחירה מצויינת, זה השיר הכי אמיתי והכי מרגש לדעתי. המון המון בהצלחה, היי ותגיד לנו פרטים והכל.. יום טוב

amitul17

New member
../images/Emo3.gifברור שאעדכן אותכם בפרטים!!

תאחלו לי רק בהצלחה חיחי =]]]]

matanky

New member
המון בהצלחה =]

אם זה ביום ראשון הקרוב.. אמ בקריגר חח אני שם לראות מבחנים של מישהו אחר אז אולי אני אראה אותך..
תעלה תמונה או משהו

למעלה