כוכב נולד - לאן?

floops

New member
כוכב נולד - לאן?

שלום לכולם, כתבתי כאן בפורום מעטים ספורות, אבל הפעם יש לי נושא לדיון שהייתי מאוד שמח אם תשתתפו בו [רק עשו טובה, השתתפו בצורה בוגרת ומנומקת - אל תזרקו מילה או משפט וזהו ואל תקניטו אף אד מהמשתתפים]. הסתובבתי היום באחד מהקניונים המרכזיים בראשון [שם אני גר] ואת מי אני רואה בין דוכני הפיצ'פקס? את שירי אלקבץ עם דוכן משלה, עומדת עם פמליה של אנשים ומחלקת פליירים מושקעים עם בקשה להצביע לה הערב והוראות מדויקות איך לעשות את זה. לי זה הזכיר קמפיין בחירות. וזה מאוד צרם לי. למה לא לתת לקהל בבית להחליט עפ"י איכויות השירה למי להצביע? איזו סיבה יש לנו להצביע לך? שמענו כבר את הביצוע שלך?! או אולי עכשיו הבחירות בכוכב נולד מסתמכות על פי איזור מגורים: ציפי משהיד מאשקלון אז כל אשקלון תצביע לה מתוך גאוות יחידה? עד לאן נגיע? כבר שמענו סיפורים ושמועות על מתחרים ששילמו כסף לאנשים שישבו שעות ארוכות רק כדי לשלוח להם קולות. כל השאלות הללו מביאות אותי לשאלה אחת שתמצה את הכל: לדעתכם שיטת ההצבעה כיום משקפת את אהבת הקהל ואת איכות הזמר או שמא הזוכה הוא זה שקימבן יותר קרובים וחברים שישלחו לו SMS-ים? יש לכם רעיונות איך לשפר את השיטה הקיימת? שבת שלום!

perrinat

New member
כוכב נולד 2../images/Emo103.gif

אכן הפך לקמפיין בחירות של "מי יגיע לניצנים?" -עיריות תולות שלטים למען המתמודדים תושבי העיר. -המתמודדים עצמם מחלקים פליירים לאנשים כדי שיצביעו להם. -הורים של מתמודדים נרתמים גם הם למען ילדיהם [עיינו ערך מיקה שדה ומיכל רשף...] וכן, הבעיה היא בשיטה, אבל קטונתי לחשוב על שיטה אחרת, שההפקה תשבור את הראש...

ככה בול קרה עם ג'קי!!

החברים של ג'קי חילקו פלאיירים ליד הבית שלי (הרצליה שגם הוא משם..) חח היה כתוב להצביע לג'קי והיה כתוב את אתר האינטרנט ומספר האס. אמ. אס חח

נטלישו

New member
אצלנו לא העירייה עושה את זה

אלא שירי עצמה, מכספה שלה!!! אבל לא נורא, כל ראשון מסתלבטת עליה, כי אנחנו לא אידיוטים, והראנו לה את זה אתמול בSMS, שאנחנו לא שמים עליה ועל הקמפיינים המטופשים שלה, ת'אמת זו אחת הסיבות שלא הצבעתי לה...

floops

New member
תגידו, ומה דעתכם אם...

יחליטו להגביל את מס' ההצבעות לאדם ל-1? רק הצבעה אחת. או SMS או טלפון או אינטרנט ופעם אחת בלבד. נכון שכמות ההצבעות תרד פלאים לכמה אלפים בודדים, אבל לא תוכל להיות המסחרה שנגרמת היום. מה דעתכם?

BravE NeW BoY

New member
דווקא שירי עושה בשכל...

כמו שכתבת: "למה לא לתת לקהל בבית להחליט עפ"י איכויות השירה למי להצביע? איזו סיבה יש לנו להצביע לך? שמענו כבר את הביצוע שלך?!" זה הקטע, שההצבעה ניתנת שעה וחצי לפני תחילת התוכנית, אז בכל מקרה לא מצביעים עבור הביצוע, אלא עבור הפייבוריט וזה דיי ברור שסשה תיקח היום, אז שירי רוצה לשכנע אחרים.. אני לא רואה בזה דבר פסול..

JungleBoi

New member
אמנם המתמודדים האלה

מעוררים גיחוך וזלזול כלפיהם, אך עד כה הבחירות בראש-בראש, היו הוגנים בעיני לחלוטין. יש למישהו ספק שסקעת עדיף על שמעון ופנדריך? יש למישהו ספק שיעל שחר שרה יותר יפה מהילדה הקופצנית המעצבנת והבחור חסר הקול? יש למישהו ספק שמויאל שר יותר יפה משתי מחנה ואתי? שבוע שעבר הייתה אכזבה גדולה עם הפסדו של לירון, אבל צריך להודות שבאודישנים ציפי שרה הרבה יותר יפה ממנו וכמובן ממיקה חסרת הקול... וכשסשה תנצח הערב, מישהו יטיל ספק בזה שהיא מוכשרת פי עשרות מונים מהאנמיים ג'קי ושירי?

TheImpactBoy

New member
יאללה יאללה!

מיכל רשף הרבה יותר טובה מיעל מיקה שרה מדהים! ג'קי הכי טוב מכולם היום

רינת24

New member
כנראה שהרבה חושבים שהשנה התוכנית

הפכה מסחרית וההצבעות לא קשורות לכישרון שירה אלה לכישרון של גיוס מצביעים מי שעוקב אחרי הריטינג של התוכנית השנה שם לב שמשבוע לשבוע הריטינג יורד באופן קבוע

יש לי גם ספק גדול!!אמנם..

הראל יותר טוב משמעון ויעל וכנל גם מויאל אבל ליעל לא הגיע להעלות!!!אני רציתי או ליטבק או מיכל הגוון קול של יעל מרגיז אותי ודי מעצבן !!! ולגבי לירון ,עוד משהו ..הוא היה צריך לזכות בשבוע שעבר נתן ביצוע מ-ה-פ-נ-ט ומושלם מושלם!!! וזה גם לא בסדר ולא הגיוני שיצביעו לפני ששומעים את הביצוע זה ממש לא הוגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אני מסכימה עם חלוקת הפליירים !!!!!!! וכמו שאמרו כאן ,הרבה מאוד חושבים שהתוכנית הפכה למסחרית מאוד והכל הולך סביב קטע הSMS ולא באמת להקשיב לביצוע ,כולם בלחץ ,באטרף והערך של התוכנית בעיני העם ירד וזאת ניתן לראות עפ הרייטינג הנמוך!

אני מצטער אבל מיכל רשף גרועה!!

רואים כמה את לא מבינה במוזיקה! איזו מין שמיעה יש לך?! מיכל רשף שרה מגעיל תעשי לי טובה מה את משווה אותה בכלל ליעל שחר ששרה עשרות מונים טוב ממנה?! יעל שחר היא בין הבנות ששרות הכי יפה בתוכנית (יותר טוב מסשה לדעתי אבל הכל עניין של חשיפה והד תקשורתי) ולהשוות אותה למיכל רשף? נראה לי שהרבה אנשים התלהבו ממנה רק כל השירים ה''חמודים'' והמקוריים שהיא ביצעה כמו אפונה בגזר אבל לא באמת יודעים להקשיב מעבר לקופצנות שלה...רשף בכלל לא מיוחדת ויש לה גוון קולי די מונוטוני...ולא פלא שהשופטים שקצת מבינים יותר ממך במוזיקה החליטו לא להעלות אותה לתוכנית והיא נכנסה לתוכנית רק הודות לחסדי הקהל שאהב את החמודה שביצעה את ''אפונה וגזר''. נו באמת!

שלאתבין לא נכון,אני לא אוהבת את רשף

אבל מעדיפה אותה והיא הרבה יותר איכותית מיעל שחר!! יעל לא מגיעה לטונים גבוהיים בכלל והיא לא מעניינת בשירה שלה היא לא מביאה משהו מיוחד,הקול שלה לא צלול ולא מרעיד ופשוט ואני מעדיפה את רשף וליטבק עליה!!!!

אני גם לא שונא את מיכל אבל את טועה

ועובדה שגם השופטים לא העלו אותה...היא שרה כמו נעל. ליעל שחר יש קול צלול וחזק קול טוב..איזה קול בדיוק יש למיכל רשף?1 סתמי! מיכל רשף מגיעה לטונים גבוהים? הצחקת אותי! שומעים איך היא נורא מתאמצת עם הקול שלה, שומעים את המאמץ צריך רק להקשיב. הביצוע של השיר ''אני כמו נוצה'' או איך שלא קוראים לא ממחיש את זה ממש טוב היא ממש התאמצה..היא לא שרה טוב ועובדה שגם השופטים החליטו ככה. ומי את לעומת השופטים? צאי מזה את פשוט טועה..אלון ליטבק היה צריך לקבל מקום שני.יעל שחר בכלל לא מתאמצת והיא מגיעה לגבהים טוב מאוד כמו בשיר רגע פרטי שבו היא שרה ''והרגע הוא פרטי'' בצורה הכי טובה..ככה גם עדי כהן...לעומת זאת ענת בן חמו נשמעה כאילו הוציאו לה את האוויר מהריאות..

נטלישו

New member
לי יש ספק קטנטן!!!

בקשר לסקעת, מויאל (טוב, בעצם בקשר למויאל לא, כי השלישייה שלו היתה נוראית והוא היה הכי טוב... אבל יעל ושמעון שרו יותר טוב מסקעת זה בטוח...) וגם בקשר ליעל שחר, כי הקול שלה נחמד אבל חלש כזה, אני עדיין עם אלון!!! ולשלישייה ציפי- לירון- מיקה, דיי ברור שציפי היא העממית, הסוחפת, הכריזמתית... גם מיקה ולירון מעולים (לדעתי אף יותר מציפי) אבל הם זכו לפחות חשיפה, מה שלא כ"כ משנה כי שלושתם מעולים והתוצאות היו צמודות, והם עוד יצליחו וייתפרסמו, לא משנה מה קרה בתכנית... בקשר לשירי וג'קי- הם בינוניים (ג'קי בינוני פלוס, שירי בינונית מינוס) וסשה יותר ממעולה!!!!!!!!!!!!!! ככה שברור, וגם ברור מי תזכה נו מאטר וואט!!!!!!!!

rhorly

New member
גועל נפש של תוכנית, לירון לב היה אמ

אמור לנצח בגדול, סשה איך בהתחלה התחילה אחרונה וסיימה עם 70,000 קולות, משהו מאוד מאוד מסריח קורה כאן בתוכנית הזאת כי זה לא נראה לי.

נכוןן מאוד!

לא יכול להיות שמ-60,000 קולות מתחילת התכנית,היא עלתה ל-135,000 קולות עד לסיומה.שעה שלמה וכבר 75,000 קולות פלוס?!מוזרר

המהפך המדובר היה בין המקום ה-2 ל-3

ולא עם סשה, אלא שבהתחלה שירי הובילה כמקום 2 ובשעה האחרונה ג'קי עקף אותה ... והיא נשארה במקום ה-3

למעלה