כוכב נולד / הזוועה הרי לכם ביצוע של מתחריי כוכב נולד לשיר "ניצוצות" חוו דעתכם... ותהנו (או שלא...)
C Crazy Diamond85 New member 24/6/04 #1 כוכב נולד / הזוועה הרי לכם ביצוע של מתחריי כוכב נולד לשיר "ניצוצות" חוו דעתכם... ותהנו (או שלא...)
ה הסייד הנודד New member 24/6/04 #2 למה לעזאזל זה היה באתר של פורטיס מה הוא מתגאה בזה!!!!!! ויש להם פוך שגיאות עברית איכס והם שרים מגעיל כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בושה לשיר!!!!!!! תוחרם התכנית כוכב נולד!!!!!!!!!!!!!!!! שיחזירו את לא נפסיק לשיר במתכונת הקודמת שלה!!!!!!!!!!!! זהו!!!!!!!!!!!!
למה לעזאזל זה היה באתר של פורטיס מה הוא מתגאה בזה!!!!!! ויש להם פוך שגיאות עברית איכס והם שרים מגעיל כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בושה לשיר!!!!!!! תוחרם התכנית כוכב נולד!!!!!!!!!!!!!!!! שיחזירו את לא נפסיק לשיר במתכונת הקודמת שלה!!!!!!!!!!!! זהו!!!!!!!!!!!!
B Big bear New member 24/6/04 #4 חחחחחח זה ממש מוזר... תגידו ב"כוכב נולד" שרו עוד שירים של ברי\פורטיס?? אני מת לשמוע.
א אשף New member 25/6/04 #5 כמו שסבתא שלי אומרת:"אוי וויי זמיר" צריך לחלק שקיות הקאה יחד עם הגרסא הזאת... גועל נפש מרוכז, המיץ של הזבל... אי אפשר להעמיד אותם לדין ? לא צריך הסכמה של הכותבים?
כמו שסבתא שלי אומרת:"אוי וויי זמיר" צריך לחלק שקיות הקאה יחד עם הגרסא הזאת... גועל נפש מרוכז, המיץ של הזבל... אי אפשר להעמיד אותם לדין ? לא צריך הסכמה של הכותבים?