|כוכב|מפגש

Gays On Cock

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

לא יודעת הכול תלוי במצב רוח של הכלבה שאני חייבת לקרוא לה אמא

La Gamba

New member
../images/Emo31.gif

אולי כי א) יש בגרות יום אחרי ב) יום אחרי צריך להגיש עבודת גמר ברמה של חמש יחידות, 100 עמודים, כרוכים, בשלוש עותקים?

Wing Chan

New member
o_O;

טוב נו מגניב

John Doe182

New member
חזרתי! כן! חזרתי! אני יודע.. התגעגע

תם! לא נורא בכל מקרה סליחה נורא שלא הייתי אני מבטיח לחזור ובגדול! עם יותר אלון. בכל מקרה ממצב? ואני בא! אני! ואני טס לאיטליה! ללמוד שמה! יאיי לי!

crysania

New member
איפה מפגש? ואיזה יום היום???

הממממ...באמת איזה יום היום?! אה..ראשון...פאק, מחר חוג!!! (עזבו אני מדברת אל עצמי..). טוב, מפגש..הממ...מפגש...טוב, רק איפה המפגש? וואי, מזמן לא נכנסתי לפורום): אבל אני נכנסת לאייסי!!!
אני גאה! (מבחינת גאווה ולא מיניות..). 309-653-262 אז...שוב, איפה המפגש?

Wing Chan

New member
היום יום ראשון ../images/Emo13.gif

המפגש הוא ביום שלישי בעזריאלי בת"א בכניסה לקולנוע ככה מתחיל סביב 10-11

crysania

New member
פאק!פאק!פאק!../images/Emo93.gif../images/Emo31.gif

ררררר... אמא שלי מוזרה! ללכת לאנגליה לבד לשבועיים זה סדר, אבל ללכת לעזריאלי לכמה שעות זה לא סדר!!! לא! כי את לא מכירה את האנשים האלה! לא! לא! את צריכה ליווי!!! טוב, אז ניסיתי לשכנע את חברה שלי שתבוא איתי.. אבל לא! אצלה יש הורים עוד יותר נוקשים... הורים: בת"א מסוכן! סבא: בכל העולם מסוכן! חברה: מה?! WHAT THE FUCK?!?! הורים: אל תדאגי אנחנו נילך איתך לת"א מתישהו ביחד... חברה: גררררר הורים:
~חברה מתקשרת אלי~ ~חברה חוזרת לדיון עם כמה תירוצים חדשים~ חברה: אבל אני אפגוש שם כמה חברה שאני מכירה!באמת! את נינה למשל! ואת שחר! ו...ו...אמ... את אמילי! הורים:לא! מסוכן!צריך מבוגר! חברה: טוב, אבא של קרן (אני
) יבוא...פליזזזזז הורים: לא מסוכן בת"א! סבא: מסוכן בכל העולם!!!! חברה: אבל אנחנו נלך לראות סרט!!! את...רובוטס!!! אמ...אמ... כי...אין אותו בלי דיבוב ובת"א יש!!!! הורים: ת"א מסוכן!!!!
ואם עוד פעם אחת תדברי על זה אז לא נרשה לך לדבר עם קרן יותר אף פעם (פחחחחחחחחח...הרשו לי לגחך). חברה חושבת: you fuckers fuckers fuckers!!!!!! אוקיי.. זה הסיפור של חברה שלי.. חבל, את שלי אני לא זוכרת... בכל אופן- הורים זה דבר מוזזזזזזזר....
אז, פאק!פאק!פאק! אני לא יכולה לבוא
... וואה!!!!

Wing Chan

New member
חפיף אחותי ../images/Emo13.gif

יהיו עוד מפגשים מקסימום אחד ההורים שלך יכול לבוא לדקה, לראות שאנחנו לא חבורה של אנסים ורוצחים פסיכופתים (חוץ ממני, אהמ), וללכת אחרי שהוא ראה עם מי תהיי.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif עידן, העם דורש שתבוא, פוחז!

וכל מי שלא בא -
. זנות! זה מפגש פיצי. ><

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif באמת, מה עם..

רועי, נוף, עידן, דנה, סופי, בימש וליעד.. ועוד אנשים שאנלא זוכרת? באים או לא?

Wing Chan

New member
לדנה יש בגרות אחרי זה

אז היא לא באה נוף באה עד כמה שאני יודע סופי באה (עם מרינה) בימש וליעד בטח יבואו ופשוט לא מודיעים כמו תמיד

למעלה