פאק!פאק!פאק!../images/Emo93.gif../images/Emo31.gif
ררררר... אמא שלי מוזרה! ללכת לאנגליה לבד לשבועיים זה סדר, אבל ללכת לעזריאלי לכמה שעות זה לא סדר!!! לא! כי את לא מכירה את האנשים האלה! לא! לא! את צריכה ליווי!!! טוב, אז ניסיתי לשכנע את חברה שלי שתבוא איתי.. אבל לא! אצלה יש הורים עוד יותר נוקשים... הורים: בת"א מסוכן! סבא: בכל העולם מסוכן! חברה: מה?! WHAT THE FUCK?!?! הורים: אל תדאגי אנחנו נילך איתך לת"א מתישהו ביחד... חברה: גררררר הורים:
~חברה מתקשרת אלי~ ~חברה חוזרת לדיון עם כמה תירוצים חדשים~ חברה: אבל אני אפגוש שם כמה חברה שאני מכירה!באמת! את נינה למשל! ואת שחר! ו...ו...אמ... את אמילי! הורים:לא! מסוכן!צריך מבוגר! חברה: טוב, אבא של קרן (אני
) יבוא...פליזזזזז הורים: לא מסוכן בת"א! סבא: מסוכן בכל העולם!!!! חברה: אבל אנחנו נלך לראות סרט!!! את...רובוטס!!! אמ...אמ... כי...אין אותו בלי דיבוב ובת"א יש!!!! הורים: ת"א מסוכן!!!!
ואם עוד פעם אחת תדברי על זה אז לא נרשה לך לדבר עם קרן יותר אף פעם (פחחחחחחחחח...הרשו לי לגחך). חברה חושבת: you fuckers fuckers fuckers!!!!!! אוקיי.. זה הסיפור של חברה שלי.. חבל, את שלי אני לא זוכרת... בכל אופן- הורים זה דבר מוזזזזזזזר....
אז, פאק!פאק!פאק! אני לא יכולה לבוא
... וואה!!!!