כוכב מנצנץ למעני

ORITI61

New member
כוכב מנצנץ למעני

כוכב מנצנץ למעני, יושבת למטה מעבירה את זמני, חושבת מה עושים כשנגמרים, מהר ולאט ביחד עוברים הימים, נוסעת לים מביטה בשקיעה שוקעת בגלים ופתאום רואה... אותך, מחייכת אליי בשמחה ואני רצה אלייך כמו ילדה קטנה, ופתאום את נעלמת וטובעת בים, ושוב עזבת ואת כבר לא כאן, חוזרת למקום שמרגישה בו בטוחה החדר שלי עם תמונתך ליד המיטה, מתקלחת בדמעותיי, כוכב מנצנץ מלמעלה אליי, מביטה בו ורואה אותך אמא שומרת עליי ומחכה... ... מתוך ספר שירים שכתבתי לזכרה של אמי בשנה הראשונה לפטירתה לפני 7 שנים...

MIF2004

New member
../images/Emo7.gif

ואוו... יש לי דמעות בעיניים מלקרוא את השיר... כילדה היו לי הרבה מחשבות על כך שאולי אמא שלי היא אחד מן הכוכבים שמנצנצים שם למעלה.... אשמח לדעת אם הספר שלך הוצא לאור.

ORITI61

New member
היי מירי

את השיר כתבתי בגיל 17 ואת הספר אני הכנתי משירים שכתבתי לאמא בכל השנה הראשונה+הסיפור של המחלה+עוד כמה דברים שכתבו לה קרובים. הדפסתי לבד וכרכתי בעותק אחד בשבילי שעבר בין כולם באזכרה של ה-11 חודשים שבה גם הקרנו סרט עליה.

hartuvim

New member
שלום מירי../images/Emo140.gif

חדשה? אם כן, ברוכה הבאה. אני מקווה שתרגישי נח איתנו ותספרי על עצמך. אם לא... יצאתי פדחנית
שירה.

אורית...

את מאוד מוכשרת.. מאוד מרגש מה שכתבת.. אני מצאת את הכתיבה ככלי מאוד יעיל להתמודדות... איתך...

ORITI61

New member
הכתיבה

עזרה לי גם בהתמודדות עם המחלה של אמא וגם עם המוות והפרידה

למעלה