כוכב לא נולד http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3522515,00.html
א אדון אכן אכן New member 23/3/08 #2 מקבל את טענת קשת וטדי ובו זמנית אומר לכל אלה ששלחו שירים לבחור אצבע ולשים אותה מתחת לעין: למה חשבתם שהתחרות תהיה הוגנת? למה חשבתם שתעשיית רייטינג הצלחה ומסחריות תשים עליכם?
מקבל את טענת קשת וטדי ובו זמנית אומר לכל אלה ששלחו שירים לבחור אצבע ולשים אותה מתחת לעין: למה חשבתם שהתחרות תהיה הוגנת? למה חשבתם שתעשיית רייטינג הצלחה ומסחריות תשים עליכם?
א אדון אכן אכן New member 24/3/08 #5 האמת שגם אותי הוא חסר כל משמעות ואין לי מושג איך ולמה יצרתי אותו. אבל תודה!
כ כלה להשגה New member 23/3/08 #3 מקבלת את טענת קשת אבל באמת מה הם מופתעים הרי באף תוכנית כלום לא הולך חלק כמו בהשרדות כך גם ב נולד
V veredmp New member 24/3/08 #6 אהבתי את שיעור המתמטיקה שעשו התחרות נסגרה ביום X, היומולדת של קרן היה ביום Y ואמרה שקיבלה הצעה 3 ימים קודם....... כמובן שגם אני בדעה שאם באמת לא היה תקנון מסודר, טדי יכולים לעשות מה שבא להם. בעיקר אם מה שבא להם זה לתת לקרן לכתוב שיר
אהבתי את שיעור המתמטיקה שעשו התחרות נסגרה ביום X, היומולדת של קרן היה ביום Y ואמרה שקיבלה הצעה 3 ימים קודם....... כמובן שגם אני בדעה שאם באמת לא היה תקנון מסודר, טדי יכולים לעשות מה שבא להם. בעיקר אם מה שבא להם זה לתת לקרן לכתוב שיר