כוכב כחול

oriscorpion123

New member
כוכב כחול

אני צריך את קוד ה:activation key רכשתי את המשחק לפני מספר שנים והוא היה מותקן במחשבי הישן. כעת קניתי מחשב חדש והתקנתי את המשחק אך להפתעתי המשחק דרש את הקוד. עיינתי בספר התדריך של המשחק ולא מצאתי כלום.... אני ממש מיואש ואשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי את הקוד בפורום או לשלוח לי את הקוד לכתובת [email protected] תודה רבה לכם....

omer landau

New member
אין לו קוד.. ובכלל לא פועל לי עלXP

יכול להיות שיצאה עוד גרסה אבל אין קוד לי יש גם מלפני כמה שנים ואני לא מצליח להפעיל אותו כמו שצריך על אקס פיט ואני לא מוצא את הפאץ המתאים

בנוגע לXP

קראתי פעם (נדמה לי שבפורום הזה) שניתן להפעיל את הכוכב כחול גם ב XP.

בעיה ב"כוכב כחול" ../images/Emo35.gif

שלום. עד לפני שפירמטתי את המחשב שיחקתי בכוכב כחול (בוינדוס 98'). לאחר שפירמטתי את המחשב התקנתי וינדוס XP HOME EDIT בעברית, והתקנתי שוב את המשחק מדיסק שצרבתי (כגיבוי). משום מה, למרות שהתקנתי את הגרסה המלאה, המחשב תמיד מבקש ממני להכניס את התקליטור בכדי שאוכל להפעיל את המשחק. בעיה מפריעה הרבה יותר, שכנראה בגלל תקלה בקובץ כלשהו, לא ניתן להיכנס ל"רמת משחק" ולשנות את רמות המשחק, תחמושת בלתי מוגבלת וכדומה. מישהו יודע ויש לו את הקובץ הרלוונטי שיעזור לפתור את הבעיה הזו?

JuveFan

New member
כוכב כחול

שאלות בנושא "כוכב כחול" נא לשרשר לכאן. תודה.

liav133

New member
../images/Emo26.gif יש XP? אין כוכב כחול? ../images/Emo36.gif

אז אחרי שאני רואה שבכמה העמודים האחרונים הבעיה הזו חוזרת על עצמה הרבה פעמים הינה הפיתרון היחיד שיש קודם כל אין פאצ' או תיקון שעוזר בבעיה הזו ולפיתרון היעיל ביותר שלא אצל כולם הוא עובד: לחצן ימני על האיקון של הכוכב הכחול -> מאפיינים -> התאמות: סמן את ה V במקום שיש ותבחר ב WIN 98

לא עובד

בחרתי באופציה של וינדוס 98' ואפילו ניסיתי להפעיל את אשף תאימות תוכניות, באל הבעיות נשארו אותו דבר: מבקש ממני להכניס דיסק להפעלת המשחק (פחות נורא). אי אפר להיכנס להגדרות ולשנות את רמת המשחק (הרבה יותר בעייתי).

למעלה