כוכב ים

מעגלים

New member
כוכב ים

עם כל התחושה הזו,שבן היטיב לתאר אותה שהפורום נהייה פחות אינטימי וקשה לעקוב ולקבל תגובות וקשה להגיב לכולם או לקבל תגובות,אני רוצה להביא לכם כאן סיפור נפלא : "איש עסקים בחופשה טייל להנאתו על חוף הים כאשר הבחין בילד קטן. לאורך החוף היו כוכבי ים רבים שהגאות והשפל הביאו אותם אל החוף,ואשר ימותו בוודאות על החוף עד שתגיע שוב הגאות. הילד הקטן הלך לאורך החוף ואט אט לקח כוכבי ים והחזיר אותם אל הים. האיש שחשב ללמד את הילד שיעור בהגיון בריא ניגש אליו ואמר: "אני יודע שיש לך לב טוב ושאתה מתכוון רק לטוב אבל האם אתה יודע כמה חופים יש כאן באזור והאם אתה יודע כמה כוכבי ים מתים כל יום בכל חוף? בוודאי ילד בעל לב טוב כמו שלך יכול למצוא משהו טוב יותר לעשות בזמנו הפנוי. האם אתה חושב שמה שאתה עושה יכול לשנות משהו? הילד הביט באיש ואח"כ הביט בכוכב ים שהיה מוטל לרגליו,הוא נטל את כוכב הים בעדינות החזיר אותו אל הים ואמר: "עבורו זה יכול לשנות". מוגש באהבה רבה ל כ-ו-ל-ם
משה

אז הנה כוכב ים קטן

שעבורו משהו השתנה. אתמול הגיע לפורום סהר-תמיכה נער צעיר , והשאיר הודעה "בלעתי 35 כדורים". המון היה לי שיחות שלמות עם סהר על הנושא, האם נצליח בזה שנענה להודעות פורום ימים ולילות להציל מישהו מהתאבדות באמת? הרי מי שרוצה להתאבד לא יבוא לפורום לכתוב לך אני רוצה להתאבד. ואכן היו מלא הודעות במשך חודשים שהשתמשו במילה אני הולך להתאבד כדי לתאר מצוקה קשה, עד שהקבוצה ממש התמוטטה מזה , ואני אישית כתומכת נשחקתי ,וחששנו שיבוא היום שתבוא הודעת אמת ונהיה אדישים. סהרה היקרה אמרה לי רחל , אני לא אהיה אדישה למרות הכל, ועם כל הכאב של המתחזים לאחרונה שהשאירו אותנו לדאוג לילות שימורים ללא סיבה, ועם כל הידיעה שלא נצליח להציל את כל מי שרוצה להתאבד, אני אמשיך ולו בשביל להציל אדם אחד. היום קראתי בפורום משהו מרגש-דמעות עמדו לי בעיניים-הנה קישור. רחל הנרגשת ומנסה להבין

הנה קישורים לעיתונים

שפירסמו את המקרה , לצערי הקרדיט ניתן לתפוז ולא למי שמגיע לסהרה-שיושבת יום יום 17 שעות ביימה עם המשימה להציל נפש אחת בישראל. אני אישית מפרגנת וגאה בסהרה שהיתה שם בזמן וברצינות להגיב. כל השאר כבר פעלו אחריה.אם היא היתה אדישה הילד לא היה פה היום.

מעגלים

New member
רחל אין לך מושג כמה אני נרגש

לקרוא את סיפורו של הנער הזה. איזו עבודת קודש עושים שם בסהר. עכשיו אני מבין באופן חד הרבה יותר את מה שכתבת לגבי המתחזים הגורמים לנו להתעלם מקריאות ה"זאב זאב" האמיתיות. אני כל כך שמח שסהרה הגיבה כפי שהגיבה... אני נרגש ..פשוט אין לי מילים משה

משה-יקר

אני עד עכשיו נרגשת , ממש אחרי חודשים פעם אחת המשטרה לא נשלחה סתם וזה היה מצב אמת. אני יודעת שהייתי חריפה בבוקר בתגובותיי לשאלתו של זהרי-ולא הצלחתי להבהיר מאיפו הכעס , ולמה אני חריפה אבל מה שקרה אתמול, ולמרות כל המתחזים האדישות לא ניצחה אומר מה שאלף מילים לא יואמרו. העתקתי אליהם את הסיפור שלך, שבדיוק מתאר מה שקרה. אני מקווה שהכתבה הבאה בעיתונים, תהיה על "פורום להרגיש טוב", איך הצליח לגרום לאדם שחי בצער, בקושי ל"הרגיש טוב", על אמת-כמו משימותיו של דודו טופז עם המלאכיות. המון אהבה רחל-נשמה

Mאיה

New member
למשה ורחל

משה הסיפור שהבאת מדהים- נהניתי ממנו. ורחל- הסיפור של משה הוא בסך הכל סיפור שהומצא ואת הבאת לנו הוכחה חותכת מהחיים. מדהים! ותודה לשניכם! Mאיה.

גיל גיל

New member
משה,

הסיפור שלך, מגהיר את הנקודה שלי בשיר "אנשי הגשם" בצורה הרבה יותר טובה... תודה!

ג.

New member
מעגלים...

בדיוק בגלל זה אני בהוראה (למרות שסיימתי מאסטר בטכניון...) כי פעם ילדה שלימדתי אמרה לי שהיצלתי אותה והדליקה לי את האורות בחזרה... תודה שהזכרת לי!!! כמו תמיד מרגש ונעים לי מאוד מה שאתה כותב!

למעלה