כוכב הצפון 2-שבוע 7

panda0zombie

New member
פרק 82 המלגה

שיר m

Well-known member
פרק מעולה
רוני

&nbsp
שון ומאיה

&nbsp
בן, הלך עליך! הא הא הא! (מרגע שהוא נכנס לחדר ראיתי את זה קורה)
&nbsp
עידו ונועה כאלה מצחיקים.
&nbsp
פרק טוב. העניינים זזים. חוץ מהסיפור של השר, שכרגע אף אחד לא בכיוון של לעלות עליו.... מצד שני עכשיו יש למאיה זמן לעזור לרוני. יאללה בנות, תראו לו מה זה להתחצף ככה לילדים

panda0zombie

New member
מאיה מוכנה לעשות הרבה בשביל שון
לפחות ביחס לאנשים שמכירים אחד את השני חודש וחצי וזוג אפילו פחות זמן. אבל להגנתה של מאיה יאמר שזה באמת היה מעשה טוב ומדהים מצידה. מעניין עד כמה תהיה בעיה עם שון כשהוא יגלה.
איזה חמוד הוא היה אבל כשהוא גילה על המלגה. מקפצץ כזה.
רוני מדהימה! עומדת ככה מול השר.. שונאת אותו יותר כל פרק מחדש. יאללה שיתחילו להזיז עניינים איתו אולי הכלא ילמד אותו לא להתחצף לילדים

חמודים עידו ונועה. היה צפוי אבל שבסוף שני האירועים יתנגשו שוב. בכל זאת הזוג הכי חמוד בסדרה הזאת.
יש לי תחושה קלה שהמסיבת עיתונאים לא תלך משהו
דריה אחות כל כך טובה! הלוואי על כולנו אחות כמוהה תומכת שמוכנה לוותר על כרטיס בונוס לניו יורק בשבילך.
ההתרגשות של דניאל מובנת לגבי ניו יורק. בהחלט מקום מדהים בטירוף. גם אני הייתי בהיסטריה אם הייתה לי את האפשרות לגור שם

יאללה עלו פה על בן. סוף סוף אחרי הרבה פרקים. מעניין איך זה ימשיך משם כי אין סיכוי שדניאל תסלח לו. ואז מה בן עשה פה? מוזר לי רק שהוא לא חשב על האפשרות שהיא תעלה עליו או לא שם לב לרוני שצילמה אותו (מיותר מידי זוויות)
&nbsp
פרק חמוד. שיתחילו כבר לקדם עניינים!

Roei152

Well-known member
מנהל
לדעתי...
שון יכעס על מאיה בפרקים הקרובים...
כולם יעזרו לרוני לצאת מהתסבוכת , ובדרך שון יסלח למאיה , דניאל ועומר יחזרו ונועה ועידו יהיו מתוקים כרגיל

dar dahan

Member
שון לא יגלה את זה
ואני מקווה שעלמה תצא מזה ותצליח לעצור את השר הנוכל.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז...
שוב השר לא לומד , סדק בתוכנית המושלמת שלו מתחיל לבצבץ....
נועה ועידו מתוקים... איזה ממתק , בסוף אני אחטוף כאב שיניים....
עומר ודניאל בסדר ...
&nbsp

שיר m

Well-known member
זה כבר הזוי
השר היה חבר של אמא של מאיה? אוי ואבוי...
בהצלחה בנות, תדברו כבר עם תמרה...
&nbsp
דניאל ועומר

&nbsp
בן, אז מה קורה איתך עכשיו?
&nbsp
נועה

&nbsp
עידו

שיר m

Well-known member
אממ
האמת שלא הייתי בטוחה, אבל אחרי הפרק של היום שראינו כמה עומר מגעיל לאחרים, אני מניחה שבסוף היא תהיה עם בן.
בטח יהיה איזה קטע בארגון של הפסטיבל והוא יפיל עליה את האחריות כמו שהוא עשה לעידו, רק שהיא לא תשתוק...

panda0zombie

New member
נועה חמודה כל כך
היא הייתה כל כך מאמי ב"הכל בצחוק" גם מי שהייתה איתה נראת חמודה.. מקווה שנראה ממנה עוד קצת
וואו עידו מסכן.. הוא עבד כל כך קשה על המסיבה ובסוף זה התחרבש
דניאל ועומר.. בסדר לא מתרגשת יותר מידי
דניאל תסלח לבן בטוח בסוף, אין מצב שלא
אמרתי קודם ואגיד שוב דריה אחות מושלמת!
יאא יש התקדמות בחקירה סוף סוף

dar dahan

Member
מעניין על מה מאיה הסתכלה
זה היה נראה כאילו מישהו הגיע שהיא צילמה את השרשרת :-O

למעלה