כוכב הצפון 2- שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 66-הסיסמא

Roei152

Well-known member
מנהל
הנדחף החדש בין נועה לעידו...
דיויד , שמתם לב שזה לא יותר ולא פחות מעדי אלון ? עדי שהולך לכבב ב"נעלמים" החל משבוע הבא?
עידו ונועה כאלה מתוקים...
גילנו מה השם של האיש המסתורי -אמיר...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

שיר m

Well-known member
פרק קורע
עידו-נועה-דייויד היה קורע:)
&nbsp
מאיה ורוני... אוי אוי.
&nbsp
בן

&nbsp
עומר

&nbsp
דניאל

dar dahan

Member
טוב דיי
נמאס לי כבר מעומר נזלת המגעיל הזה, נזלת זה בדיוק התיאור האולטימטיבי בשבילו, איש דוחה ומגעיל כמו נזלת...
&nbsp

אתה תזכור, בזה אני בטוחה...

האמת שזה לא משהו שקשור לסדרה עצמה, אבל עדיין נחמד, ולא סתם.
טוב, לא משנה. עד כאן.
אני לא יודעת אם זה יפגום לכם בחוויית הצפייה, אבל אני הכי מתחשבת.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 67-המונית

הכי קרוב למונית שהצלחתי למצוא -אין מונית כאן , משטרה מעוררת קונטציה של לחץ,ומונית מעוררת קונטציה של הזמנת רכב ציבורי....

Roei152

Well-known member
מנהל
ממשיך להיות מתוק....
ואני מדבר על עידו, איזו סצינת קנאה הוא דופק לנועהלה .....
שון ומאיה-אהוד אמר במפורש שהוא לא יכול להביא את מאיה למסיבה , לא שאסור לה לנסוע... אגב בעונה הקודמת קרה אותו דבר עם נועה, התפתה לנסוע עם עוז למסיבה והסתבכה בפרשה מאוד מסוכנת...
&nbsp

שיר m

Well-known member
פרק חמוד
אין על עידו ונועה:)
&nbsp
רוני הולכת להסתבך...

חייב להגיד לכם משהו
אני לא צופה בזה... אבל רק כמה רשמים מזפזופ:
&nbsp
1) אפרת בוימוולד... אח, כמה אני מתגעגע...
&nbsp
2) חייב להגיד שמנקודת מבט של מי שלא צופה, דניאל ובן זה פשוט חמוד כל כך ברמה שאני לא זוכר שהתלהבתי מאז... דינה ומתי. פשוט חמוד לגמרי... כנראה אני אוהב ביצ'יות שמראות צד פגיע.

Roei152

Well-known member
מנהל
אוהא כמה שאתה טועה...
תחשוב יותר בכיון של אודי ואגם ואז תקבל אותם....
רק שאודי ואגם זה יותר מהיר... כאן זה נמתח על לפחות רבע עונה עד עכשיו...

הפוך, גוטה, הפוך.
אודי ואגם היה משהו שנבנה לאורך העונה, ממש לא קשר שהיה יותר מהיר.

דווקא בן ודניאל, לעומתם (אם כבר הזכרת את אודי ואגם), זה קשר שאני לא רואה אותו נמתח עד עכשיו. אני מזכירה לך שאנחנו בהמשך ישיר של סוף העונה הראשונה, ככה שממש לא מזמן הם בכלל התחילו לשתף פעולה, בעניין אבא של שון, ורק אז התחילה להיווצר ביניהם איזושהי אינטראקציה, שרק התחילה להיבנות, ולא עבר זמן רב, עניין של ימים או מקסימום כשבועיים, עד שהם יצאו לאותו "דייט ניסיון". אבל הוא כבר הספיק להתאהב בה, זה ברור.

בדיוק בגלל שזה קרה יותר מדי מהר ביניהם, מה שעוד לא הגיע לכדי אהבה הדדית, דניאל תצטרך את כל הזמן הזה, והיא תעבור מה שעוד תעבור, עד שבסוף היא תבין מי הבחור הכי נכון בשבילה. זה שגרם לה להתרכך, ורק בזכותו היא התחילה את השינוי ההכרחי שלה, מה שנראה עכשיו כחזרה לאחור, וזה קורה לה דווקא כשהיא ליד עומר. שוב, אירוני משהו.
ככל הנראה, הוא עוד יעלה על התוכנית של עומר, והם כן יסיימו ביחד. ככל הנראה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אודי ואגם היה משהו מהיר..
כי אודי התאהב באגם בעקבות תעלול חוליו , אומנם לקח לאגם זמן , אבל קצר יותר להתאהב בו באמת , בעקבות העזרה בעבודה בספרות על רומיאו ויוליה... כמו(אופס) דניאל וללי או סושי ומושי אחד מהם פתאום מתאהב בעעקבות אינטרקציה שנוצרת בינהם והשני מסכים , אם לא מיד , אבל עד סוף העונה שבה נוצרה האהבה , הם יהיו ביחד, או לפחות יצליחו לעורר רגשות אצל השני ....
לעומתם דניאל ובן , זה לוקח יותר זמן , דניאל לא מאוהבת בבן, וזה לוקח לו זמן ...
אם אפשר לקחת סיפור עבר ולהפוך אותו לסיפוטר דומה לפי מה שאני רואה , זה סיפור נטלי , סושי ומושי , שנטלי רצתה לנצל את ליעם... ויולי התאהבה בו .... נטלי מנצלת אותו לטובת מטורתיה , ויולי מצילה אותו מכך והם מתאהב ים
בשורה תחתונה , אני התכוונתי מה שדומה כאן , לשכונה זה ההתאהבות החד צדדית של אודי , שאגם מסכימה לצאת איתו , אבל היא לא באה מאוהבת , אלא דווקא עם אינטרס , נכון שלדניאל לא היה שום אינטרס לצאת עם בן, וזה לאא הצליח בניגוד למקרה המקביל ...

אני לא צופה
ועדיין הצלחתי לתת לכם דיון גדול על הסדרה! ועל הזוג האהוב עליי.
&nbsp
אני עושה משהו טוב.

למעלה