כוכב הצפון 2 -שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
כוכב הצפון 2 -שבוע 3 צפייה מהנה!!!! ודיון פורה!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 61-הקליפ

צפייה מהנה!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק טוב...
נועהלה ועידו

דניאל

מאיה ואהוד- כל הכבוד למאיה שפתחה את הנושא של לגור עם יולי מול אהוד...

שיר m

Well-known member

מאיה ואהוד, זאת אחת הסיבות שהסדרה הזאת שונה מכל השאר. היא מדברת על נושאים כאלה בצורה יפה כל כך.

Roei152

Well-known member
מנהל
לדעתי היא מציגה את הנושא יותר מדי בעדינות כיאה לדיסני.. ...
הקונפקט של דיסני , הוא קסם , עדינות ... זו סדרה שהמטרה שלה היא לתת דרמה יומית ישראלית לנוער בסגנון דיסני מתקתק... לכו גם הדמויות הרבה פחות אמברצוית..... תראי איך ללי הגיבה לנושא , התפרצה , לא שמרה רגשות בבטן ... מאיה לעומתה התדמית שעוטפת אותה , כמין נסיכת דיסנני(להיות טובה לכולם , להיות מאושרת , להתאהב בנסיך של המושב ) לא מאפשרת לה להתפרץ ולכעווס על אביה באמת....

שיר m

Well-known member
נכון אבל זה מה שיפה:)
גם מאיה לא שמרה רגשות בבטן, היא דיברה עם אבא שלה. לא צריך כל הזמן לכעוס ולסעור. הסדרה ה"נסיכתית" הזאת עוסקת בנושאים כאלה על הצד הרגיש.

שיר m

Well-known member
רוני

טוב, זה היה באמת לא נעים הקטע עם דניאל מול כולם, אבל בכל זאת, מגיע לה.
&nbsp
שון
(יואו איך בא לי לשחות)

Roei152

Well-known member
מנהל
אני בעדה של דניאל...
כי בתכלס היא צודקת, היא זו שתגלה את האמת...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
עידו ונועה

כאלה חמודים.. אי אפשר איתם ... סוף, סוף תפסו קצת שכל , והם יתפסו הרבה שיהיו ביחד...
מאיה -אולי תהיי קצת יותר ישירה.. הבן אדם מאוהב...
עומר מה אתה מתכנן לעזאל??
&nbsp

שיר m

Well-known member
עומר קריפי
תגלו לנו כבר מה הוא מתכנן!

מאיה, אוי. (אבל שמלה ב190$?!?! שופ הופ? לא שמעת על עליאקספרס?)

שון

עידו ונועה חמודים נורא.

בן, בוא להציל את דניאל.

dar dahan

Member
הסוף = WTF???
מה קרה פה לעזאזל?
עומר מטורף או משהו?
&nbsp

טוב, אז חזרתי להגיב.
נתייחס כבר לפרק הזה, שהוא גם האחרון שראיתי, ואני מניחה שלא רק אני.

" נשקי אותו, נועה'לה! אל תותירי לו יותר מדי ברירה! " זה בדיוק מה שהייתי צועקת לה, אם הייתי שם. אבל לא. ברור שהנשיקה תצטרך להגיע ממנו, כמובן, פשוט אין לי סבלנות לחכות לסוף המיוחל...

אבל איזה חיבוק, אחחח... מדהימים!

מעניין אם הם יחוו עוד אי אלו טלטלות ביניהם, כי זה לא סביר שהכל יילך כל כך חלק עד הסוף. לפחות כך אני מניחה.

דניאל, עומר, בן - האמת שאני עדיין תוהה האם למרות איך שזה נראה כרגע, בן בכל זאת ייכנס מתישהו לתמונה של דניאל, ובסוף הוא זה שיעלה על עומר, או שהוא באמת "יבין את הרמז" ממש בקרוב, ודרכו ודרכה של רוני יצטלבו להן איכשהו, בדרך לא דרך? (משחק מילים שכזה
)
במקרה כזה, הוא כמובן ישתלב בסיפור המסתורי שלה, עד כמה שהוא כזה בכלל.

אבל לא. חברים, אתם עוד תראו שדניאל ועומר באמת יתאהבו בסופו של דבר, אחרי ולמרות הכל... זה יהיה חתיכת קטע, אבל זה לגמרי הכיוון הסופי. זה ברור.

באשר לעומר עצמו, טוב, סוף הפרק היה בשביל הילדודס שתהו או שלא לגמרי הבינו לשם מה הוא כאן. יאללה, עכשיו אפשר סוף סוף להתקדם. נקווה.
זה היה יותר מדי צפוי ורק חיכיתי שהוא יסמן את ה-

מן הסתם, רוב הדברים כאן צפויים, כיאה לדיסני, אבל דווקא את זה שאהוד לא הבין את הבת שלו, וייעד את השמלה ליולי בכלל - וואלה, את זה לא ראיתי מגיע.

אגב, שיר, אבא של עומר כנראה לא רע, למרות שזה גולן.

זה לא נראה הכיוון בכלל, אלא רק הקטע הזה שהוא ראש המועצה עכשיו, על כל המשתמע מכך - המסיבה שהם מתכננים, השר לפיתוח אזורי וכל זה. סביר להניח שגם תהיה לו השפעה על הבן שלו, אחרי שייוודע לו מה עובר עליו.

שיר m

Well-known member

גם אני תהיתי כמוך מה יהיה עם בן. אני מניחה שדניאל תנפנף אותו, והוא יתקרב לרוני עד שיבין שהוא צריך להציל את דניאל. או משהו כזה

&nbsp
את חושבת שבסוף דניאל ועומר יהיו ביחד? איך בדיוק זה יקרה? היא אמורה להתאהב בו לאט לאט והוא לגמרי יפגע בה. אני מניחה שבסוף היא ובן יהיו ביחד (למרות שאני רוצה אותו עם רוני).
&nbsp
האיקס של עומר לא היה מפתיע, אבל הקישקוש המוגזם היה מטריד מאוד

&nbsp
באמת טוב לגלות שאבא של עומר לא רע:) מעניין מה יקרה איתו בהמשך. בטוח יקרה...

פייר? די הפתעת אותי עכשיו.
הייתי בטוחה שאם חזית מראש, בכזאת הצלחה (לפחות כפי שזה נראה כרגע), זיווג אפשרי בין רוני ובן, אז מעבר לזה שאת רוצה בזה, את גם חושבת שזה יקרה, והם יתאהבו באמת ויסיימו ביחד.

אבל עכשיו, כשאת כותבת ככה, אני באמת לא יודעת כבר מה לחשוב...
כלומר, האם הם כן מכוונים לדניאל ובן בסופו של דבר, או שרק מושכים עוד קצת את הזמן עד אשר הוא יבין שהיא לא בשבילו, וישים פעמיו אל עבר רוני, ואז גם ישתלב בסיפור שלה? אולי בהמשך היא תשתף אותו במה שעובר עליה?

תראי, לגבי דניאל ועומר - לדעתי, הוא אמנם יפגע בה, אולי גם קשות, אבל אני מאמינה שהוא מסוג הדמויות האלה שכן יעברו את השיעור שלהן בסוף (בניגוד לסדרת דיסני אחרת. רועי יודע על איזו אני מדברת), והוא (אולי בעזרת אבא שלו) יעצור את עצמו ברגע האחרון, שניה לפני שהוא ירצה לעשות לה את הדבר הנורא ביותר, יתחרט ויתוודה בפניה, ואיכשהו, הדברים יובילו להתאהבות אמיתית שלהם.
אולי אני סתם מגזימה, אבל לא יודעת.. נראה לי שזה גם תלוי בתוכנית שלו - האם היא תהיה מחולקת לכמה שלבים, או שמדובר במשהו אחד גדול וספציפי.

אם בסוף העונה (או גם הסדרה) ההשערה שלי תתברר כנכונה, אז לפחות כאן ייצא ששתי הדמויות החדשות יסיימו עם אהבה אמיתית, בניגוד לאיזה שתי דמויות אחרות, שלא באמת נעשה איתן יותר מדי. את יודעת על מי אני מדברת...

אבל, וזה אבל גדול, גם יכול מאוד להיות שאת תצדקי, ובמקרה כזה, לא עומר ולא רוני יסיימו בזוגיות, ואלה באמת יהיו בן ודניאל, למרות שכרגע זה נראה ההפך ממשהו "מבטיח" או ריאלי במיוחד.
בקיצור, בשלב המוקדם הזה של העונה, באמת שעוד אין לדעת או לזהות בוודאות את הכיוון הסופי...

וכן, דניאל לגמרי "מסומנת".

שיר m

Well-known member
לא לא לא
עומר לא יתחרט. אף אחד לא יעצור בעדו, גם לא הוא עצמו. האפשרות היחידה שהתוכנית שלו תשתבש זה בן ועידו. אבל הם לא יעצרו בעדו, אלא יהרסו לו את התוכנית. ואם זה יקרה זה יקרה בסוף.
&nbsp
בקשר לבן ורוני. תראי, אני מאוד רוצה שהם יהיו ביחד וגם חושבת שזה יקרה, אבל בסוף בסוף, אני לא חושבת שרוני תישאר באזור. זה פלוס העובדה שבן רוצה את דניאל ועומר מפריע לו, מוביל לזה שכנראה בן ודניאל יהיו ביחד בסוף.
&nbsp
אם כבר אנחנו משווים לסדרות אחרות, אני מקווה שהנקמה של עומר תסתיים הרבה יותר טוב מהנקמה של רותם ביולי... (למרות שקשה להשוות, דניאל לא באמת השתנתה לעומת יולי, לפחות בעונה ההיא. עזבי הסתבכתי עם ההשוואה
)
&nbsp
בסה"כ כמו שאמרת עוד אי אפשר לדעת:) אנחנו מדברים ומדברים ועוד היו כמה פרקים מאז... הם בטח יעלו היום/מחר:)

Roei152

Well-known member
מנהל
מירי התכונה שביומני
הסדרה הראשונה שהחלה את הפס יצוור של דרמות הנעורים של דיסני(זו גם סדרת הבכורה של ליהי משכוה, יהונתן ,גפן ונואל משוברי ניב , וממש בקרוב תזכי להכיר את גאיה גור אריה וכרמל לוטן שישתפו בנעלמים ..... ,האמת שאת גאיה את כבר מכירה , היא השתתפה בכוכב לתפקיד אורח בדמותה מיומני ....)
מה שמירי התכוונה זה שביומנני הבן הרע לא לומד את הלקח...
&nbsp

(שיר, אל תיכנסי אם את מתכוונת לצפות בסדרה)
כמו שכבר אמרתי בעבר, דווקא אהבתי שלשם שינוי, הם בחרו לסיים ככה, בזה שהדמות התככנית וחורשת המזימות (שם היו לרוי מניעים אחרים מאלה של עומר, כמובן) לא לומדת את השיעור שלה, וזהו.

כמובן שזה לגמרי לא סותר את זה שממש אהבתי את הדמות שלו, בגלל כל המהות וכמובן כי גלעד שיחק ממש טוב.
אני באמת מצפה לראות אותו בהפקות נוספות בעתיד. חבל שהוא לא לוהק לשכונה או משהו. בפעם השנייה שלו הוא כבר יצטרך משהו "רציני" קצת יותר מדיסני.

למעלה