טוב, אז חזרתי להגיב.
נתייחס כבר לפרק הזה, שהוא גם האחרון שראיתי, ואני מניחה שלא רק אני.
" נשקי אותו, נועה'לה! אל תותירי לו יותר מדי ברירה! " זה בדיוק מה שהייתי צועקת לה, אם הייתי שם. אבל לא. ברור שהנשיקה תצטרך להגיע ממנו, כמובן, פשוט אין לי סבלנות לחכות לסוף המיוחל...
אבל איזה חיבוק, אחחח... מדהימים!
מעניין אם הם יחוו עוד אי אלו טלטלות ביניהם, כי זה לא סביר שהכל יילך כל כך חלק עד הסוף. לפחות כך אני מניחה.
דניאל, עומר, בן - האמת שאני עדיין תוהה האם למרות איך שזה נראה כרגע, בן בכל זאת ייכנס מתישהו לתמונה של דניאל, ובסוף הוא זה שיעלה על עומר, או שהוא באמת "יבין את הרמז" ממש בקרוב, ודרכו ודרכה של רוני יצטלבו להן איכשהו, בדרך לא דרך? (משחק מילים שכזה
)
במקרה כזה, הוא כמובן ישתלב בסיפור המסתורי שלה, עד כמה שהוא כזה בכלל.
אבל לא. חברים, אתם עוד תראו שדניאל ועומר באמת יתאהבו בסופו של דבר, אחרי ולמרות הכל... זה יהיה חתיכת קטע, אבל זה לגמרי הכיוון הסופי. זה ברור.
באשר לעומר עצמו, טוב, סוף הפרק היה בשביל הילדודס שתהו או שלא לגמרי הבינו לשם מה הוא כאן. יאללה, עכשיו אפשר סוף סוף להתקדם. נקווה.
זה היה יותר מדי צפוי ורק חיכיתי שהוא יסמן את ה-
מן הסתם, רוב הדברים כאן צפויים, כיאה לדיסני, אבל דווקא את זה שאהוד לא הבין את הבת שלו, וייעד את השמלה ליולי בכלל - וואלה, את זה לא ראיתי מגיע.
אגב, שיר, אבא של עומר כנראה לא רע, למרות שזה גולן.
זה לא נראה הכיוון בכלל, אלא רק הקטע הזה שהוא ראש המועצה עכשיו, על כל המשתמע מכך - המסיבה שהם מתכננים, השר לפיתוח אזורי וכל זה. סביר להניח שגם תהיה לו השפעה על הבן שלו, אחרי שייוודע לו מה עובר עליו.