כוכב הצפון 2-שבוע 2

dar dahan

Member
לין אשרוב* (השם של השחקנית)
וכן היא באמת יפה.
&nbsp
&nbsp

dar dahan

Member
באמת מוזר, לא העלו לשום מקום שאני מכיר את הפרק של יום ראשון
מעניין מה קורה עם זה, או שהעונה הזאת עד כדיי כך משעממת שאף אחד לא מעלה אותה לשום מקום? :-\

שיר m

Well-known member

אז אני מבינה שגם אתה לא צפית עד עכשיו?
טוב, באמת היה חתיכת איחור בצפייה, וכמובן שלא אגיד מעבר לזה.

תאמינו לי, בן פשוט מסכן. גם לא הלך לו עם מאיה, ועכשיו דניאל. זה דייט שהתחיל מבטיח, המשיך אחרת לגמרי, ואני מניחה שסופו הגיע בפרק של אתמול.
הוא קרע אותי כשהוא התרומם פתאום לנשק אותה. זה לא היה צפוי בכלל...

יופי! אז ה"סידור" של עומר קצת קירב ביניהם מחדש. נהדר. כמה שהיא אוהבת אותו, ועידו, מנגד, נראה אחוז הלם כזה. נראה לי הוא נכנס לשוק עוד מאז שהיא התוודתה בפניו על אהבתה אליו, ומאז הוא לא יצא מזה...
באמת שאין לי הסבר אחר להתנהגות הזאת שלו.
אבל כמה שעומר חדור נקמה, זה משהו... מה הוא מתכנן? יאללה איתו.

אז למי נעמי התקשרה?

שיר m

Well-known member
אוי ואבוי
כמה דברים קרו בפרק הזה!
&nbsp
עומר הולך לעשות סרטון נורא על דניאל, ובדרך לפגוע בכולם. זה הולך להיות נורא. הוא משקיע טוב טוב.
&nbsp
זה רק אני או שעומר הופך את עידו למעצבן כמוהו?
&nbsp
לפי הפרק הזה נראה שמאיה תתן את הכסף לשון בעצמה.
&nbsp
יש חמוד יותר מבן?
&nbsp
קיבלנו דוגמא לאיך מבקשים חופש מהבוס. סדרה חינוכית שכזאת עוד לא היתה

&nbsp
הסיפור של עלמה/רוני עדיין לא ברור...

Roei152

Well-known member
מנהל
הענינים מסתבכים.....
עלמה מתי יתגלה האמת? והאם יאתרו אותה?
עידו שוב יוצא דבייל...

וואי וואי...
שיר, אני לא מאמינה שאכן צדקת, וכנראה יהיה משהו עתידי עם בן ורוני. איך עלית על זה ככה? וואו.
כמה שהוא מבולבל מרוב שהוא מאוהב. חבל שלפחות כרגע זה חד-צדדי. מנגד, הגיעה התגובה הדי מפתיעה של דניאל לנועה, שסיפרה לה על זה, ועכשיו היא גם רוצה להיכנס לעבוד בחנות.
לא יודעת, אבל אולי היא באמת תסיים עם עומר, אחרי ולמרות הכל, ובן אכן יהיה עם עלמה? מעניין...

טוב, עידו דורש כאפה רצינית. לא סטירה. מעניין אם ההתנצלות תצליח לשלומיאל הזה. אוף, מעצבן.

מאיה ממשיכה להתמודד עם אבא שלה ובת זוגו, ושון מול אמא וחוסר הרצון לראות את אבא שלו. לא מצב אופטימלי במיוחד.
הסופים של הפרקים הם לא משהו, זה כבר ידוע.

סתם ככה, אני חייבת לציין שאצל חלקם, אני עדיין מזהה מדי פעם פאשלות במשחק, ויש להם את הסצנות הטובות יותר אבל גם הטובות פחות. הם עוד צריכים להשתפשף בפרוייקטים נוספים, זה ברור.

שיר m

Well-known member
לגבי השחקנים- מדוייק.
לא יעזור כלום, בן ורוני חמודים ביחד, והדקת שיחה שלהם אישרה את זה:)
&nbsp
יש מצב שדניאל הולכת עכשיו "להתעלל" ברוני? לחזור להיות דניאל הישנה?

מה אני אגיד...?
פשוט סחתיין עלייך, איך שראית את זה מגיע.
טוב, עוד נראה עד כמה הם מתאימים והאם ייווצר חיבור אמיתי, כן? בינתיים, זה רק מבחינה חיצונית, נגיד את זה ככה.

לגבי רמת המשחק - כן, לחלקם יש עדיין את הרגעים בהם המשחק יוצא מוגזם מדי ולא אמין. נקווה לשיפור מתמיד.

לא יודעת, הקטע עם דניאל מוזר לגמרי. כאילו הגיע משום מקום. היא כל כך לא מעוניינת בו ואפילו הוקל לה, אבל פתאום, בעקבות זה שנועה סיפרה לה, היא נדהמה והבעת הפנים שלה השתנתה לחלוטין?
אז למה לה בעצם להתחיל איזה קטע מול רוני? מה בעצם היא רוצה?
טוב, עוד נראה מתי ואיך בדיוק היא תמצא את דרכה אל עומר...
אבל ראית שכמו שהנחתי, נועה רק סיפרה לה על הצילומים אצלו והיא מיד "נדלקה", מקנאה כמובן. אז על זה הוא כנראה הולך לשחק...

שיר m

Well-known member
אממ
לא ממש הבנתי, מה את חושבת שעומר יעשה?
זה שדניאל מקנאה זה כן. כל הזמן.

dar dahan

Member
לא יעזור כלום כל פעם ש...
כל פעם שאני רואה את עידו או את דניאל אני חושב על מוצ'י קררה ומתפוצץ מצחוק, אין המוצ'י קררה הזה לא יוצא לי מהראש

&nbsp
ולגביי שני הפרקים, קודם כל מסכנה נועה שצריכה להתמודד עם החוזה הדבילי של הסדרה "רחוק" (מי קורא לסדרה בשם הזה בכלל?) ועם עידו שצועק עלייה כי הוא ג'ינג'י מעצבן (אבל מגניב).
&nbsp
ומאיה לא סגורה על עצמה בשיט, הולכת ללמוד ציור ואז מתחרטת, וכו'
&nbsp
שון לדעתי לא יגנוב שום דבר הוא יותר מדיי רוצה להתרחק מהסטיגמה של אבא שלו ואיך הגעתם בכלל למסקנה שמשהו יגנב?
&nbsp
לגביי עלמה/רוני היא מוזרה אבל מגניבה, מוזרה כי אנחנו לא יודעים עליה כלום חוץ מזה שהיא ואמא שלה בורחות מהחוק וזה שהיא פרצה לשר הזעוף פנים הזה.
&nbsp
עומר, בנתיים נראה סבבה לא גורם לי לחשדות ועדיין משהו לגביו מאוד מוזר.
&nbsp
ולבסוף בן&דניאל מסכן בן חשב שהלך לו ובסוף הכל התפוצץ לו בפנים ובנוסף הוא שולח את הSMS לבחורה הלא נכונה ואפשר להגיד שבמזל כי גם ככה דניאל כנראה לא בשבילו.
&nbsp
&nbsp

שיר m

Well-known member
רק דבר אחד לא מסתדר לי
הוא לא שם לב שהוא שלח את זה לבחורה הלא נכונה? כאילו, הוא לא אמור להגיד "אוי מה עשיתי" ולתקן? או שאנחנו אמורים להבין שהוא לא שם לב כי הוא היה לחוץ...

צודק לגבי שון. הוא לא יגנוב. זה סתם אופציה שחשבתי עליה ואני שמחה שזה לא יקרה.

עומר לא סבבה בכלל

כן, רואים שקשה לעידו להגות את השם המצחיק הזה.
ג'ינג'י מגניב שכמוהו
(חבל שאין סמיילי של ג'ינג'ים)

יש סדרה יומית אוסטרלית בשם "קרוב רחוק" (Home and Away), אז אולי עליה הם ביססו את חצי השם.

מה מוזר לגבי עומר? ידוע שהוא חדור נקמה וזה הסיפור שלו.
אבל באמת, אם אחרי ככלות הכל, דניאל תסיים את העונה כשהיא איתו, אחרי שהם יתאהבו באמת, זה יהיה חתיכת קטע.

שיר m

Well-known member
עוד פרק טוב.
שון עצבני שחקן טוב יותר משון רגיל:) זה היה מעולה.
&nbsp
אני מאמינה שעוד ניפגוש את המזכירה של השר... היא תעזור לרוני.
&nbsp
אמרתי לכם בן ורוני! זה עוד יקרה.

שיר m

Well-known member
השיר של כוכב הצפון- משהו ששמתי לב
שיר הפתיחה של כוכב הצפון הוא היחיד שאני לא מעבירה... (בעצם, גם את עמוק במים לא העברתי:))
אז שמתי לב למשהו, לא נראה לי שזה מכוון אבל אם כן זה מגניב (אותי לפחות)
&nbsp
המילים של השיר מתאימות בול לדמות שמוצגת תוך כדי:
זה הזמן לחיות בעולם- נועה
לא להיות ממש כמו כולם- בן
משהו טוב קורה פה- דניאל
אם טעינו לא משנה- עידו
מי היינו מי נהיה- עלמה/רוני
&nbsp

נחמד

ללא ספק, הראש שלך עובד שעות נוספות...

אני אף פעם לא מעבירה את הפתיחים השונים. אני לא אוהבת להריץ. זה גם סוג של מכניס אותי קצת יותר ל"מוד" של הצפייה. וואי, איך אני מתגעגעת לפתיח היפהפה והארוך מהרגיל של החממה, בתקופה הכי יפה שהייתה בסדרה...

שיר m

Well-known member

סתם זה היה נחמד.
&nbsp
אני תמיד מעבירה, של מי היה הרעיון לתקוע שיר באמצע סדרה?

הפתיח של להתבגר ממש יפה. לא שיר, פתיח קצר ומדוייק.

למעלה