כוכבים

danistar

New member
כוכבים ../images/Emo41.gif

עמוק בתוך השמיים הכהים בין שדות כוכבים זרועים את אהבתי אלייך חולק עם מכתשי הירח הבוהק עמוק בתוך תוכי המרחב קיים כוכב נוצץ , שובב שנשקף מתוך מבט עינייך ואותי מושך ישר אלייך אלפי שנות אור עוברות מרבד עוטף מעל פורסות אנחנו שנינו מכוסים היטב כמה שאני אותך אוהב.... סופ"ש נעים לכולם..

חן (*_*)

New member
ו...גם שיר ערש, על כוכבים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כוכבים
הכוכבים הינם ילדים של הירח הם גרו יחדיו בבית גדול ושמח הם גרו בבית מהודר מאוד עד שבגרו ויצאו לעבוד. בכל לילה את העולם מאירים ובזריחת החמה, הביתה שבים. אבא ירח מביט אליהם מלטף את זקנו הצהוב ונואם: "נוגה שלי, היית נהדרת הלילה אולי ראית שם את צדק למעלה? צדק שלי, תמיד מאחר תמיד, בצדק, רוצה הוא להתבדר. מאדים שלי, אל תסמיק ילד, כשאתה עוזב את השמיים סגור נא אחריך את הדלת שבתאי שלי, אורך קצת בלה אולי כדאי שתחליף סוללה? " כך בכל בוקר עובר לו אבא ירח בין מיליון ילדיו........ נותן הוראות ועצות, זורח, ובוחן את המצב........ עד, שבאה השמש אליו עומדת ממש מאחוריו מאירה לו- את הגב כך, כבדרך אגב.......

ועוד על ../images/Emo41.gifכוכבים

מרבד כוכבים מעלינו מאיר ימים יפים מזכיר, כמו אז על חוף הים בחיפה אני בשמלה לבנה עטופה ואתה לצידי אותי חובק והים לרגלינו נושק. החול הרך על כפות הרגליים הנוגעות-לא נוגעות במים וכוכב הצפון, פלוטו, צדק ושבתאי מאירים אך לא אומרים עד מתי? ולנו נדמה כי יאירו לנצח כאהבתנו השוכנת לבטח...

אם הייתם יודעים כמה אושר

גרמתם לי עם כל המילים המרגשות שלכם על חבריי הכוכבים מפזרת אבקת כוכבי אושר באוויר רק טוב!!!

למעלה