כוכבים נופלים..

Man0war

New member
כוכבים נופלים..

אתמול בערך הסתכלתי במקרה לשמים, וראיתי משהו ענק משהו בגודל חצי ירח עושה תנועה של חצי עיגול בצבע ירוק בהיר משאיר אחריו שובל כזה ורוד אדום ... כאילו הוא נחת ממש ליד הבנין ממול או בתוך השכונה לפי מה שהבנתי כוכב נופל זה הכוכבים הרגילים הנקודות האלה ופשוט נופל.. אבל מה שראיתי זה קרה לי פעמים כבר רק שמוקדם זה היה לבן. שתי הפעמים שראיתי היו ממש אותו דבר אותה תנועה אותו גודל ואותו משך זמן. למישהו יש הסבר? יש כמה סוגים של כוכבים נופלים? או מה.. תודה לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל בתקווה שזה כן =)

אהלן איש... אם אתה מדבר על יום שישי

בערב, אז כן... גמני ראיתי מחזה שכזה, אלא שאין לי ממש הסבר לגביו. האמת היא שבתחילה חשבתי שאני מדמיינת, משהו בצבע בוהק, סגול או לבן או משהו כזה, כאילו נפל ממש לתוך השכונות פה בעיר. (הייתי בטיילת) ועמדתי להביט כאילו זה היה כוכב נופל אלא שזה לא, כי זה היה בוהק מידי, וגדול מדי, ואפילו מהיר מדי... לא יודעת.. משהו אחר כזה. בכל אופן, ראיתי את זה ועמדתי לרגע, עד שהבנתי שאני יוצרת "פקק תנועה" בטיילת, אנשים דחפו והאיצו בי להמשיך,,, המשכתי, כאילו כלום לא קרה, עד שקראתי את הודעתך. מה זה היה? אין לי שמץ של מושג. בינתיים, ברוך הבא פה ב
ונשמח לקרוא אותך בהמשך.
שבוע של
חינם בכולנו

רגע, זה היה בחיפה?

אולי זה היה משהו ארצי יותר? לדוגמא תשורה קטנה וצנועה מבני דודינו שמעבר לגבול?

אלי... אני כבר מזמן באילת../images/Emo6.gif

לא יודעת איפה ראה את זה ידידנו החדש, אני ראיתי את זה באילת. אני מניחה שאין כל קשר לבני דודינו שמעבר לגבול....

Charmed Or

New member
אולי מטוס או משהו.../images/Emo112.gif

אולי וונאבי עב"ם. אין מצב שזה גרם שמיימי.

Man0war

New member
זה היה בערך ב 12:00

ואני מת"א. אני אציין שוב שזה קרה לי פעם שניה, בפעם הראשונה זה היה באמצע שמירה וזה היה רק בלבן. הפעם זה היה עם צבעים ירוק וסגול.. וזה היה ממש קצר אפילו פחות משניה זאת שאמרה שהיא ראתה את מאיפה את?

למעלה