כוכבים משמעותיים?

כוכבים משמעותיים?

האם כוכבים בתחילת הבית הם משמעותיים? נראה לי שזהו מיקום חזק. אצלי למשל, מרס בסרטן בתחילת בית 9, יופיטר בגדי בתחילת בית 3, אורנוס בדיוק על הmc- באריה והנפטון בעקרב על האופק. שאלה נוספת- שמש לא מקושרת באחת המפות שראיתי. זה טוב לאדם או רע. הוא פועל באופן אוטונומי? בלי השפעה של אחרים עליו? שלישית- שיטת הבתים השווים? או השיטה השניה?

תשובות

1. בהחלט משמעותיים יותר מאחרים - נהוג לחשוב שהם 'צובעים' את הבית והמזל כולו בהמשך. 2.שמש מבודדת גורמת לאדם לחוש שהעולם אינו משתף איתו פעולה, והוא לבד במערכה. זה מראה גם על חוסר דיאלוג ישיר עם דמות האב, על כל המשתמע, ועלול ליצור חסכים ביכולת לקבל לגיטימציה לפעול ולעשות באופן משמעותי בהמשך. יתכן שיווצרו קשרים עם גברים אבהיים כדי להתמודד עם החסך הזה. 3. השיטה השניה - יש כמה שיטות 'שניות'. השיטה שחביבה עלי ולדעתי גם מרבים להשתמש בה, היא שיטת החלוקה על פי קוך.

,תודה רבה יאיר ועוד שאלה

מהם הטווחים בהבטים? מולות, וצמידות- 8? 120 וריבוע- טווח 6? 150 וזוית של -60 טווח 4?

ובכן

אני לוקח 8 למולות, 6 לצמידות רגילה 8 ואפילו 10 לצמידות עם ירח או שמש (גם למולות אגב) ריבוע 8, 60 -6, ו 150 רק שתי מעלות.

לפי הטוווחים שאמרת

מענייין שנוספו לי זויות למפה, כמו שמש ירח! בששים מעלות או שמש יופיטר בצמידות כי שמש 2 ויופיטר 10. אני בשוק!

למה בשוק?.. תיהני!../images/Emo140.gif

מסתבר שהחיים שלך יותר יפים ממה שחשבת...

למעלה