כוכביות

אטיוד5

Active member
כוכביות

לדעתי, כל הכוכביות הם דמויות קבע פה שאין להם אומץ להופיע בניקם הקבוע. לפעמים הם מנסים לפגוע - מגעיל. לפעמים יש להם מה להסתיר - אפשר להבין. הרי אם זה מישהו מזדמן אף אחד לא מכיר אותו ממילא ואז מה כפת לו לומר מה שיש לו להגיד באופן גלוי. מה דעתכם?

ולדעתי

חלק גדול מהפונים לפורום הזה זקוקים, למעשה, לטיפול פסיכולוגי. ועם כל הנסיונות הכנים של כולם לעזור, אני בספק אם באמת אפשר לתפור גודל כזה של בעיות באמצעות הודעה מכוכבת ותגובות של עוברי-אורח.

אז אני רוצה לומר לך

שכמה פעמים העלתי פה בעיות והתשובות ממש עזרו לי לראות עוד צדדים, להבין שיש עוד צורות חשיבה וגם שיש עוד אנשים עם בעיות דומות לשלי (חצי נחמה). לא כל הבעיות מצריכות פסיכולוג.

אההמממ...

אותך אני לא רואה בתור חלק מה"םונים" לפורום הזה, אלא בתור חלק מהחברים בו. אני מדברת יותר על המכוכבים.

לא, דוקא פה לא רמזתי לזה.

התייחסתי לעניין שלא כל בעיה מצריכה פסיכולוג, בלי קשר לכוכבית. חלק מהבעיות שהעלתי ונתנו לי כיוון שונה דוקא לא היו מכוכבות.

אטיוד5

Active member
לא פה

שם רמזת (משהו עם הכיף שחסר), ואת ההודעה הזאת שלי כתבתי יותר מאוחר.

מה דעתינו? שאתה לא צודק

אי אפשר לקבוע באופן גורף על כל הכוכביות. אם יש כוכביות שהן כיסוי לגולשים קבועים - יש לגולשים אלה סיבות טובות לא לכתוב בניק הקבוע שלהם, וזה לא סתם בשביל לקבוע. יש בעיות שונות שאנשים רוצים לכתוב עליהם, בלי שיהיה אפשר לאתר זאת בחיפוש אחרי הודעות בניק שלהם, בעיון בכרטיסם האישי, וכו'. זה אחד היתרונות של הכוכביות. גם כשאלה גולשים שלא כותבים קבוע בפורום, כוכביות זו אופציה הרבה יותר נוחה מלכתוב בניק הקבוע. מי שירצה רק לפגוע בשביל לקבוע - יכול לעושת את זה גם בלי כוכביות.

דיסקלודים כמו דיסקלודים

השורה האחרונה צ"ל - מי שירצה רק לפגוע בשביל לפגוע - יכול לעשות את זה גם בלי כוכביות

היתה פה כבר פעם תקופה ללא כוכביות.

לא היה כייף. כל עוד שהכוכביות הן לא כדי לפגוע - למי אכפת? ויצא לי אפילו לפגוש פה כמה ניקים שפוגעים חופשי, גם בלי כוכביות. ככה שזה לא ממש משנה.

אטיוד5

Active member
לא חושב שאי פעם השתמשתי בכוכבית

כבר כתבתי שאני מבין שלפעמים יש מה להסתיר. וגם אפשר להבין שיש אנשים מגעילים. הטענה העיקרית שלי היא שלדעתי הכוכביות הן אנשים קבועים כאן. הנה, את בעצם באה ואומרת שלפעמים השתמשת בכוכביות, והאפשרות הזאת היתה בשבילך כיף. זה בסדר גמור. ולפחות במקרה שלך זה מוכיח שנכון מה שאמרתי - הרי את אחת מהקבועות כאן.

זה די קל לזהות

מיהו כוכב קבוע ומיהו כוכב שנולד לצורך העניין. אגב, לא הבנתי למה זה חשוב.

למעלה