כוכביות צהובות

יונת ש.

New member
כוכביות צהובות

קודם כל: כל הכבוד! יש לכם ממשק נהדר - הכי נוח וכיפי שנתקלתי בו עד היום. יש לי בקשה בקשר לכוכביות: אם אני נכנסת לפורום רק פעם אחת ביום, או אחרי סוף שבוע שבו בכלל לא התחברתי, לא מופיעות כוכביות ליד הודעות שקצת ישנות (אבל אני אישית לא הספקתי לקרוא אותן). יש אפשרות לתת לכוכביות לחיות יותר מ-12 שעות? תודה!

JOE KALIBER

New member
הבעיה היא

שרוב האנשים נכנסים לפה כמה פעמים ביום, בעיקר המכורים כמוני

יונת ש.

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל הכוכביות נעלמות בין כניסה אחת לשניה, אפילו אם לא עברו 12 שעות. לכן לא נראה לי שהארכת משך החיים של הכוכביות תפגע במי שנכנס באופן יותר תכוף - ממילא הכוכביות מופיעות רק ליד הודעות שלא היו בפעם האחרונה שנכסת. מה שביקשתי הוא שיהיו כוכביות ליד _כל_ ההודעות החדשות מאז הכניסה האחרונה שלי, ולא רק ליד אלה שגם חדשות לי וגם בנות פחות מ-12 שעות.

oren*

New member
תעבדי לפי שעות ותאריכים,

ליד כל הודעה כתוב התאריך והשעה בה היא נכתבה. אם את יודעת שיצאת מהבית בשבע בבוקר, אז כשתחזרי תחפשי הודעות שמתחילות בשבע בבוקר. תחשבי על כל אלפי המשתמשים שכותבים כאן במערכת גם באמצע היום (כל אנשי ההיי-טק שעובדים מול מחשבים, כל התלמידים בחופשות מבית הספר) - אי אפשר לתת להודעות חדשות אורך חיים של מעל שעה כי אחרת כל הפורום יהיה רק הודעות חדשות (כנסי לפורומים פעילים כמו אודיו וקולנוע ביתי או עיצוב גרפי, ותראי שרוב ההודעות בדף האחרון הן מהשעתיים-שלוש האחרונות). המשך גלישה מהנה כאן במערכת.

נעה גל

New member
אבל אפשר לשנות את צבע ההודעות

אליהם כבר נכנסת. וזה מאוד חסר, אני חושבת לכולם. וגם אני שאני נכנסת כמה פעמים ביום לפורום ובודקת מה קורה, מתקשה לעקוב אחרי הכוכביות החמקמקות (למרות שבסוף נפל לי האסימון מתי הן מופיעות ומתי לא), והן לא נותנות לי מענה מספיק טוב לאיזה הודעות קראתי ואיזה לא. אני נוהגת לקרוא כל הודעה שמופיעה אצלי בפורום ובשיטת הכוכביות גיליתי שאני מפספסת הודעות, במיוחד הדיונים ארוכים מאוד.

איה@

New member
מסכימה! - להחליף צבע להודעה שנקראה

יעזור מאד להתמצא בפורום - במיוחד בפורום פעיל. זה לא ענין כל כך מסובך לביצוע....וזה מאד יקל! כך כשנכנסים לעמוד פשוט מיד רואים אלו הודעות לא קראנו כי הכותרות הם בצבע שונה ומכותרות שקראנו כבר. אנא שיקלו הצעה זו ברצינות.
תודה איה.

gofish

New member
לתשומת לב ההנהלה,יש כאן בעייה ../images/Emo15.gif

והמון משתמשים מתריעים על כך, אם אפשר לשנות את צבע הודעה שצפו בה, זה ממש יעזור. חוץ מזה הכל מצויין ורציתי להגיד תודה וישר כוח.
gofish (מפליטי IOL)

NoyNoy

New member
כדי לשנות את צבע ההודעה שצפו בה,

תעברו למעבר לתצוגה ללא הודעות (למעלה יש לינק בצבע צהוב נדמה לי). תחשבו באופן הגיוני, בגלל שמערכת הפורומים של תפוז לא בנויה מלינקים, אי אפשר לשנות את הצבע של ההודעה אלא אם עוברים לתצוגה ללא הודעות. חוץ מזה שמתרגלים לזה אחרי שבוע בערך.

SkyEye

New member
תצוגה ללא תגובות היא לא פתרון

ואין שום סיבה להשתמש בה כל עוד ניתן להנות מהממשק הידידותי והנוח של הודעות עם תוכן ועם תגובות. תפוז - לתשומת ליבכם: אם כל כך הרבה אנשים מבקשים את זה, כנראה שזה מספיק חשוב! נא דאגו לסמן הודעות שנקראו בצורה הגיונית וידידותית יותר שתחזיק מעמד גם מעבר להתחברות הנוכחית (העין). תודה.

יונת ש.

New member
זה מה שאני עושה היום

אבל נראה לי שזה מתאים רק לאנשים עם יותר סבלנות ממני, ועם זכרון יותר טוב (שזוכרים מתי בדיוק הם נכנסו לפורום פעם אחרונה).

למעלה