כוח פנימי........

• פותח הנושא hajy
  • פורסם בתאריך

hajy

New member
כוח פנימי........

מכל הדיבורים האלה על צ´י וכוח פנימי, איך מפתחים בכלל כוח פנימי או צ´י? במה זה עוזר?

שי רגב

New member
תחשוב על ג´יפ ../images/Emo73.gif

שתקוע בבוץ. הנהג משלב להילוך "פרונט-ספיישל", משלב 4X4 ו... הופ! יצא החוצה במכה!
אותו עיקרון אבל קצת אחרת. איך מפתחים? הרבה שיטות, אבל בעיקר: "עבודה פנימית".

hajy

New member
יש ספרים ללימוד פיתוח הצ´י והכח

הפנימי?

שי רגב

New member
אני מאמין שכן

אבל קשה לי להזכר כרגע. בכל אופן, כמעט בכל אומנות לחימה זה קיים ולומדים לפתח את זה. מניסיוני - נסה טאי-צ'י, סיגנון צ'ן.

hajy

New member
נו אין כאן אף אחד ש...........

אני רואה פה מלא אנשים שלומדים טאי צ'י, אין פה אף אחד שיכול להמליץ על ספר? ולשי רגב, תודה על העזרה אבל אתה יכול להגדיר לי יותר במה שונה לוחם שיש לו כוח פנימי מאדם שיש לו כוח פנימי? האם לוחם שיש לו כוח פנימי חזק מרגיש אחרת מלוחם שאין לו כוח פנימי חזק? ובכלל איך אנשים מפתחים את הכוח הפנימי?

alon_o

New member
The Way of Qigong

The Way of Qigong: The Art and Science of Chinese Energy Healing by Ken Cohen, Kenneth S. Cohen, Larry Dossey ספר מצויין כנקודת התחלה, זהו. הנה לינק לאמזון.קום

hajy

New member
תודב אבל......

אני רק בן 14........ אני לא חושב שאני יצליח לקרוא ספר כזה אבל תודה על עזרה והמאמץ

שי רגב

New member
הסברתי לך...

הדוגמא הפשוטה (ואולי הקלה יותר להבנה) היא "דוגמת הג'יפ השקוע בבוץ". את היבטים הנוספים של הנושא אני עדיין לומד וחוקר, אז קשה לי לדבר עליהם. אני יכול לדבר רק על נסיון אישי ועל דברים שאני בטוח בהם. מקווה שיש כאן בקיאים ומנוסים ממני בנושא (ולא - חפש לך מורה טוב, אמיתי, ולך ללמוד).

למעלה