כוח סטאטי

ronenk123

New member
כוח סטאטי

אהלן חברה'. אני צריך שתתנו לי תרגילים לעבודה של חיזוק סטאטי של שרירים. (תרגילים של הפעלת מקסימום כח כנגד התנגדות שלא ניתן להזיזה למשך פרק זמן מסויים)

jossel

New member
עמידות{zhan zhuang}

עבודה סטאטית לחזוק השרירים יכולה להיות עמידות עמוד. הרעיון הכללי של העמידות הוא שונה מהרעיון אותו תיארת בסוגריים משום שהעמידות מטרתן הראשונית היא להרפות ושנית לדחוף לכל הכיוונים{ולא רק לכיוון אחד,ע"פ התיאור}.תירגול מומלץ מאוד על מנת לפתח כוח. בהצלחה

ronenk123

New member
תודה רבה

זה לא בדיוק מה שהתכוונתי אבל תודה בכל זאת התכוונתי לתרגילים של דחיפת קיר למשל שאי אפשר להזיז אותו וכך ניתן לעבוד בעוצמה מקסימלית של השריר. ואם אתה יכול בכל זאת לפרט על העמידת עמוד הזאת.. להסביר לי מה זה בדיוק

מה בדיוק אתה רוצה לחזק?

מה הסיבה שבגינה אתה מעוניין דווקא בצורת העבודה הזו? בכל מקרה, אם אתה רוצה לעבוד ככה, אז פשוט תכווץ את אותו שריר שאתה רוצה לתת לו את היכולות הללו, ותשאיר מכווץ תחת עומס כמה זמן שאתה יכול (בצורה "נקייה"). בטן: שכיבה על האמות עם רגליים ישרות ואז להוציא את האמות או להרים מעט את הרגליים מהקרקע, ולהישאר כך יציב. חזה ויד אחורית: מצב שכיבת סמיכה (למעלה או למטה), והישארות יציב. גב ויד קדמית: היתלות על מתח והישארות למעלה. רגליים: כפיפת ברכיים והישארות למטה (עמידת פרש). אמה: כיווץ קפיץ לאמה והשארת המכשיר לחוץ. וכו' וכו'. הרעיון הוא להשאיר את השריר שעליו אתה מעוניין לעבוד מכווץ ולא להרפות אותו. רן.

למעלה