כוח המחשבה

כוח המחשבה

"ראו זה פלא - שני בני אדם, בדרך של יחסים מיניים, יוצרים אדם אחר, המגיע אל העולם מצויד בכל הכלים והכישורים הדרושים לו לחייו. נניח לרגע את הוויכוח על שאלת קיומו של בוא, בכל זאת, מדוע צריך כוחו לצאת אל הפועל באמצעות תאוותו המינית של האדם? ואם הכישורים המוסריים, הרוחניים והשכליים של הילד קיימים בו מרגע לידתו, כיצד זה הם שונים כל כך בבני אדם שונים? והטווח עצום: מחוסר המוסריות והבורות של שבטי הפרא, ועד חכמתו והוסריותו של הקדוש. וכגודל השוני בין גורלותיהם של בני אדם. אין כל ספק, כי רק דרך ההסבר של גלוגולי נשמות, וקיומם של חיים קודמים המשפיעים על החיים העכשוויים, אפשר להסביר את ההבדלים האלה. כל התהליך הגשמי של ריבוי ולידת ילדים בעלי מום, או של מות ילדים רכים, תופעות שהעיקו מאוד על ההורים אין מספר בכל הדורות. כיצד באים ילדים כאלה לעולם ומהי תכלית בואם? מדוע כה רבים מהם נולדים ברובעי עוני עירוניים, שאיכות החיים בהם היא בשפל המדרגה, ותקווה כמעט אין בם? את התשובה לשאלה הזאת, ומה קובע איזו נשמה תיכנס לגופו של העובר, ניתן למקד ברגע אחד נתון בזמן - רגע הזיווג. מה שקורה בין בני הזוג, מחשבותיהם ורגשותיהם באותו רגע הוא שיקבע את הכל. את האנרגיה הגופנית מספקת האם, שהמבנה המטאפיסי שלה שלילי (כלומר, בעל רצון לקבל), ואילו כוח האנרגיה של הנשמה נמשך על ידי הצד החיובי של האב. כוח המחשבה ברגע שבו נפגשים ביצית והזרע הוא שיקבע את אופי הגוף והנשמה של הילד. אך המחשבה מסוגלת לעשות אף יותר מכך: היא תקבע איזו נשמה תיכנס לגופו של הצאצא, וזאת ע"י כך שהיא תיצור את הנסיבות הסביבתיות החיוניות המתאימות לתיקון של אותה נשמה. נשמה שהתיקון שלה קשה וכבד, שנגזר עליה לחיות בגלגול החדש בתנאי חיים קשים, אשר יאפשרו לה הזדמנות לאזן את החוב הקראמי שלה, נשמה כזאת "תתביית" מייד על מחשבות של כעס, תסכול והרס בשעת הזיווג. ילד שיוולד מתוך זיווג כזה יתאפיין בכל אחד מן ההיבטים האלה. ואם בשעת הזיווג ממוקדות מחשבות הגבר והאישה בתאוות בשרים בלבד, והמוטיבציה שלהם היא אך ורק רצון לסיפוק הנאות הגוף, ישקף הילד שייוולד להם אנוכיות ותאוותנות. ואילו ילד שנוצר ברגע של אהבה עמוקה והבנה הדדית ישקף את התכונות החיוביות האלה. מכיוון שכל נשמה, בחוזרה לאחר המוות, חייבת למצוא לה מקום שבו התנאים יהיו דומים לאלה שהיו לה בגלגול הקודם, ההורים למעשה מזמינים להם צאצא, כאילו היה עומד לרשותם קטלוג קוסמי ענק. וכך, הזיווג המיני, מזיווג באונס כפוי ואלים ועד מעשה אהבה עדין ותמים, ייצור ילדים בעלי אופי שונה, מן הטיפוס האלים והזועם, ועד לטיפוס התם והמעודן." מתוך הספר: גלגולי נשמות (על פי תורת הקבלה) מאת הרב ד"ר ש.פ.ברג אחרי שקראתי את הקטע הזה ...... הרהרתי לעצמי, מעניין על מה חשבו הוריהם של סאדם חוסין, יאסר ערפת, בן לאדן, היטלר וכו´ ... בזמן ש.....

חניבעל.

New member
איך אני אומר לך את זה

חרטא. מאסתי בכל מיני שרלטנים המנסים להסביר כל מיני תופעות עפ"י תורת הקבלה. הצורך שלהם בזה די ברור לי - לכי תסבירי לאדם דתי/מאמין,שאלוהים רצה שיוולד לו ילד פגום. הידיעה שהוא מגיע לתקן את נשמתו וכל השטויות האלו - עוזרות להם להמשיך להאמין. אני רק מקווה שאם בגלגול הבא אהיה חתול,הילדים/הנכדים שלי יתנו לי קצת חלב. מיאו.

שרלטנים יש בכל דבר.......

והרבנים שמחזיקים את קהל מאמיניהם ע"י הפחד.... תעשה מצוות תגיע לגן עדן, לא תעשה מצוות תגיע לגהנום.... צריך לקחת הכל בערבון מוגבל, צריך לתת לראש להיות פתוח גם לדברים אחרים... ואני, אני עדיין לא החלטתי במה אני מאמינה, אני קוראת את זה כי זה מסקרן אותי... וזהו.

אמ´שלי הסבירה לי פעם

כמה דברים א מי שלא יודע על קיום המכונה המעופפת בשמיים < מטוס בלע"ז > לא יכול שלא להאמין כי הוא לא יודע על עצם קיום המכונה ולא יכול להאמין או לא אין לו במה בכלל ב מעולם ולעולם אל תזלזל בדעתו של אדם גם אם אתה לא מבין אותה במיוחד כשהוא לפניך וליהי היא לא היחידה כאן שמאמינה בזה ג מה עניין המקובלים לעניין זה? מה הקשר ה"מקובלים" בימינו הם רק כאלו ש"מקבלים" כסף ועוד כסף ושוב כסף ברג הזה הוא לא רב לא ד"ר ולא מקובל סתם יהודי שמצא פרנסה מתהום הנשייה האנושית הוא אדם שלילי ומוכר מנסה לעשות כסף על שם של מישהו שהוא כאילו תלמידו היחיד שנותר בעולם עוות ומסלף את דבריי רבו ועושה אותם גרדום לחפור בה מה שצריך להביר אין בין הדת לכל הנושא הזה ולא כלום!!!!! נכון שבדת יש את ספריי הקבלה שמסבירים גם את הווצרות שושלת גלגולי הנשמות בעולמינו... אבל בזה יכול להמאין רק מי שמאמין בהשארות הנפש ומאמין כי יש דין ויש דיין ואם לא תיקנת תרד שוב בצורה כזו או אחרת < ובהחלט אפשרי הדבר ששוב תהיה בגוף אדם > ומי שלא מאמין בזה ואין לו יראה לקיים את מצוות הבורא < לא אלו של הרבנים >לא יכול לאמר שדווקא בגלגול נשמות הוא מאמין כי הכיצד יאמר אדם מאמין אנוכי כי אם לא אעשה טוב אענש אבל עושה אני את הלא טוב מתוך ידיעה ד חבר´ה בנושא שלא מבינים אל תריבו ואל תמאסו באנשים שאתם לא מכירים.... רוצים לדון על משהו? למדו בקו ואחריי כן תבואו לקפה על העניין לפניי כן זה פאטתי אתה לא יודע מה העניין וכבר שואל מתקיף מגיב חוקר? וכל עוד לא בדקת חקרת ביררת למדת אנא !!!! למה לריב? עזוב תן לה לכתוב את שכתבה ואדם שאינך מכיר אל תמאס בו אל תבעט בו אל תשנא אותו טיפ אחרון..... נושא ואדם שאתה מכיר מהתקשורת שעויינת אותו < ועל זה אין ווכוח כי ברור שהתקשורת שמתקיפה אותו בשביל שאתה תשנא אותו לא אוהבת אותו יותר ממך > זה עדיין לא נקרא הכרות תן חיוך קרוץ בעין ימין כעת בשמאלית יופי שב"ש והנאה מרובה

הצופה.

New member
האמת החלטתי לערוך ניסוי

הלכתי לשרותים חשבתי על פסל של דבינצ´י לא עזר כלום

מלאך39

New member
אופפפפפפפפ

אוף הד"ר ברג הזה......... הוא ד"ר כמו שהוא רב ואם תרצי אז להיפך....... תגידי זה מה שהזמן שלך שווה? ואם הוא היה טייס? אז היית עולה על המטוס שלו? ואם הוא היה מנתח? הייתי מוכנה להיכנס מתחת לסכין שלו? תשאלי את ד"ר ברג אני חושש שהוא בכלל לא בטוח שהוא נמצא....הוא גליל של גולם, סתם התחיל לקרוא ספרים כמו תולעת משי עד שהתגלגל עליו הסליל עם החוטים אפילו פרפר לא יצא ממנו... ומה שמעל לרקיע בטוח יותר עשיר ממה שמתחתיו...אבל כל הכיף הוא בסוד של חוסר הידיעה...ומי שמתיימר להסביר שהוא יודע...לא ברור לי בכלל.... מה שכן?....כן יש אפשרות להביט במה שתבחר ואם תתייחם על זה זה משפיע גם זה יופי....מכאן ועד כל הבילבול של ד"ר ברג המרחק הוא ענק... נו חניבעל הסברתי את זה מספיק?

יקירי......

אם בדברים האלה גרמתי לך להגיב.... מצידי, עשיתי את שלי... הנושא של גילגול הנשמות התחיל לסקרן אותי לאחרונה, ואני קוראת את כל הספרים בנושא הזה. את הקטע הזה העתקתי בעיקר בגלל השורה התחתונה שהוספתי שם, והשורה הזאת נאמרה בציניות כמובן.....

מלאך39

New member
הדברים לא גרמו........

אולי מי שטרחה לכתוב אותם...... איזו שורה? ה ת ח ת ו נ ה ? אהמ....... שבת שלום

אז ככה...זה מה שהם חשבו...

אמא של סאדאם - "שכחתי לעשות שפם..." אמא של עראפאת - "שוב אני לא מגולח..." אמא של בן-לאדן - "רק לא תאומים..." אבא של היטלר - "שוב לא שילמתי את חשבון הגז..."

zooani

New member
../images/Emo6.gif

פרס לתגובה היחידה שהתיחסה ברצינות לשאלה של ליהי יפה!!!

חחחחחח....

תאמיני לי שזה עצוב באותה מידה שזה דיבילי . מחשבותיי בזמן הזיווג יענו סקס , משליכים על חייו של התינוק , ילד , נער , בחור , גבר ..?... בואי ניקח למשל דברים היפוטתים : חשבתי על זה שאני צריכה לצבוע את הבית = הילד יהיה צבעי. הוא חשב על התוצאה מחר במשחק של בית"ר = הילד יהיה שחקן כדורגל , ואולי אם אחשוב על האוברדרפט בבנק - הוא יהיה בנקאי , או אולי קבצן ... תגידי , את התוספת של "הרב" אפשר לקנות בכסף כמו את ה"ד"ר " ..?.. כי שטות יותר גמורה מזאת לא שמעתי .

ק-ס-ו-מ-ה

New member
לא שאני מאמינה גדולה אבל,

למה חייבים להרוס את התורה בפרושים חסרי היגיון ולנטוע בנו פחד כדי שנלך בדרך "הישר"????????? ישנה גם סברה ש- ילדים אוטיסטים הם ילדים שנפש של צדיק גמור כלואה בהם, זאת אומרת שהם נשמות של צדיקים גדולים שהתיקון שלהם מיזערי ולכן לא חלים עליהם מצוות. הם באו הנה לזמן קצר כדי לתקן את העוול שעשו בגלגולם הקודם. עוד נאמר כי אותם ילדים (אוטיסטיים בדרגה קשה) מתקשרים על ידי סיאנסים עם בורא עולם....(ראה ספר: עולמה של גליה). עכשיו, לכי תסבירי לאמא של ילד אוטיסט כי נשמתו היא נשמת צדיק גמור שבא לעשות תיקון קל.......נראה איך היא תקבל את זה.......

ואני אומרת .....

ואם "נדע" את הלמה , זה יעזור לנו לדעת את העכשיו ?... זה יעזור יותר לילד האוטיסט אם ידע שיש נשמה בתוכו והוא ה"תיקון" שלה ... שרלטנים , כמו הרבן המגפף שנתפס בכולבוטק ... יש לי צמרמורת גועל ....סליחה

From NY

New member
Pashut isha - at polaniya???

is this what you are thinkinkg while you are having sex?? about painting the house??? you are "polaniya"!!!!!!!!!! hahahahahahah kisses Claudia

פרופורציות, חברים

חלקנו החילונים נוהגים לתקוף בנשימה אחת את הדת ואת הדתיים (הרבנים, המקובלים וכו´). יש בזה עיוות מסויים. אם דרכם של חלק מהדתיים אינה מקובלת עלינו, אפילו מעוררת שאט נפש, גועל ובחילה, אין זה אומר דבר וחצי דבר על הדת. אני לא בא להגן על הממסד הדתי... חלק הגדול מושחת, אבל... האשם רק בנו, שאנו נותנים להם לנצל אותנו... אישית, אני מעריך את הדת (כל דת). דת היא כלי חשוב, שאומנם אני חיי בלעדיו, אבל הוא יכול לתרום רבות לאנשים. הדת נותנת ערכים, מטרה, שלווה ותשובה לשאלות שאין להם תשובה (מוות, אינסוף, חיים וכו´) אז מה רציתי לומר? יש יופי בדת וברעיונות הגלומים בה. כולנו מכירים בכוח המחשבות... איש איש בדרכו שלו... אם כי אני לא בטוח על ההשפעה הישירה והמיידית על התינוק... נראה לי שזה, איך לומר... קצת פשטני. אבל - הרבה פעמים אנחנו תולים את אישיותו של אדם על הוריו ואישיותם, נכון?

יש משהו באנרגיות שבפירוש משפיע

ואספר ברשותכם על חוויותיי האישיות... יש לנו (לי ולבן זוגי היקר שיחיה ויאריך ימים) 3 ילדים מדהימים (טפו טפו..) ובכל אחד מההריונות חוויתי דברים אחרים ולדעתי יש השפעה על אופיים.לא בצורה אבסולוטית כמובן. את הילד הראשון "עשינו" בתום השבעה של סבי. פתאום נפל אצלי האסימון שילדים הם הם הדבר האמיתי וממה אני בורחת?? הייתי בת 28 ושנים קודם לכן בעלי רצה ילדים ואני...."עוד קצת, עדיין לא מוכנה.." בקיצור...התקבלה ההחלטה ועברנו לפסים מעשיים. היתה המון אהבה וכמו משהו מיוחד באוויר.כשתם הזיווג ידעתי שזהו זה נקלטתי. היתה בי התחושה בצורה מאוד מאוד ברורה. בעלי ניסה "להוריד" אותי לקרקע המציאות שרוב הזוגות לא נקלטים כ"כ מהר ושנחכה כמה זמן ואז נדע בוודאות. ואני הסתובבתי מאותו היום בהרגשה שהנה אני בהריון...וכך היה. פשוט הרגשתי את רגע הקליטה בזמן אמת. בזמן ההריון הייתי מלאת אהבה.ההריון נגמר אחרי תלאות בניתוח קיסרי ויצא לנו ילד רגוע , שלו וסופר חכם (אמא יהודיה או לא )שלא צריך להתאמץ כי הכל בא לו כ"כ בקלות. יש בי התחושה שהוא גילגול של סבי שהוגדר כצדיק. בני כבר בן 5.5 ולפני כשבוע חבר מאמין ושומר מיצוות סיפר בהתרגשות שבזמן הקריאה בסידור "קפצו" לנגד עינייו האותיות המרכיבות את שם בננו ושם המשפחה .ואני אומרת לכם שאלו שמות ממש לא נפוצים לא כל שכן הצרוף שלהם.עוד סימן מבחינתי שיש שם משהו ...אחר... הריון שני נעשה עם המון אהבה (איך לא) אך באותה תקופה לא חייתי כ"כ בשלום עם עצמי. הכל היה כ"כ קשה.... הלידה שהיתה רגילה הפעם היתה גם קשה ויצא לנו ילד מדהים אבל יש קושי מסויים איתו.אנחנו צריכים להקפיד איתו יותר על גבולות וכל הזמן כמו לשכנע אותו שאין מאבק.הוא בן 4 ויש שיפור כל הזמן. בהריון שלישי(שנעשה באהבה אהבה אהבה רבה) כבר הייתי יותר בתוך עצמי ומכל מיניי סיבות התחלתי לקבל טיפולים בדיקור סיני שבין השאר הביאו יותר צ´י לרחם וגם עזרו לי להרגע (לחץ החיים, שני ילדים קטנים וכו´). הלידה הזו היתה מדהימה. תיקון לשתי הלידות האחרות הקשות שעברנו.שלטתי בכל מהלך הלידה. זרמתי עם הכאב וידעתי בדיוק מה קורה. יש לנו ילדה המאושרת תמיד מלאת אהבה ושמחת חיים (חכמה כבר אמרתי??) מקווה שלא יגעתי אתכם יתר על המידה. פיתאום דיגדג לי להגיב... ורק שתדעו שאני לא אדם דתי. מאמינה במשהו עליון כן...גילגול נשמות בודא ובודאי. אז תודה

zooani

New member
כוח המחשבה?

אין ספק שנושא גילגול נשמות, קבלה, גורל הוא נושא מאוד מעניין. אולי בעיקר בגלל היותו כל כך בילתי נודע. יש בתחום הזה.... אולי יותר שארלטנים מאשר במדע, אבל שלא נתבלבל שארלטנים יש בכל מקום. למען האמת הקטע הוא מעניין אבל מבלבל לאללה. הייתי יכולה להשבע שכל נשמה בוחרת את הנסיבות בה היא תתפתח בחיים הנוכחיים, אבל... לקבוע שזה נקבע ברגע האקט עצמו??? למשל:" האם כל ילד אשר נולד בעקבות אונס.... הוא יהיה ילד קשה בעייתי ותוקפני? האם כל ילד שיוולד מזוג הורים אוהבים שברגע האקט היו מאוהבים עד השמיים יהיה ילד טוב רגוע אוהב הבריאות?? אני יכולה להעיד על עצמי.... למשל....אני אוהבת את בעלי אהבה גדולה והוא אותי, אבל למען האמת... כל פעם באקט המיני... עושה רושם שהמחשבות שלנו בתאוות בשרים!!!! אז.... איזה ילדים יצאו לנו?? מוקה?? ומה קורה עם ילדי מבחנה או כל התעברות מלאכותית ?.?. מעניין

למעלה