כוח ההילינג

גריני

New member
הילינג ואמונה

הגעתי לפורום זה היום לראשונה ו"נפלתי" על דיון מעניין, אשר מאחר שאני מטפלת ברייקי אני מרגישה חובה להצטרף אליו. אז, מקומה של האמונה בריפוי מכובד מאוד, אבל, הילינג אינו עוסק רק באמונה - אלא בריפוי ממש(!) שנעשה ע"י אנרגיית ריפוי הקיימת ביקום. אני כמובן לא יודעת את כל הפרטים "הטכניים" של הנס הזה, אבל, מה שקורה בזמן טיפול הוא שההילר קולט את האנרגיה מהיקום ומעביר אותה אל המטופל. אנרגיה זו מאזנת אותנו ארנגטית ומרפאת ממש!!!! מיכל, אני שמחה בשבילך שמצאת הילר שהוא כל-כך טוב בשבילך ומשוכנעת שבכוחותיכם המשותפים תתגברו על מחלתך. אני בהחלט מציעה לך "לחזק" את ההילינג ע"י דמיון מודרך. ראיתי לפני הרבה זמן תכנית בטלוויזיה בה הופיע בחור שחלה בסרטן בראש, קיבל טיפול כימותרפי במשך זמן מסויים עד שהרפואה הרגילה "הרימה ידיים". הוריו לקחו אותו לפסיכולוגית כדי להתמודד עם מותו הצפוי. הפסיכולוגית (לדבריה מתוך יאוש ובמחשבה של "אם לא יועיל - לא יזיק") - הציעה לו לדמיין לילה לילה לפני השינה שיש גורמים כלשהם שנכנסים לגופו, לדמו ונלחמים בסרטן. לאחר כ- 6 חודשים - הגידולים פשוט נעלמו! הרופאים היו בהלם! אני מאמינה שהסיפור הזה נכון! מאחלת לך רפואה שלימה!

deep ocean

New member
כן כן כן

אני יודעת שכדאי שאני אתרגל דמיון מודרך...אבל לא ממש עשיתי את זה לבד. (רק במסגרת שיעורים וכו´).... בקרוב אתחיל
אולי כבר היום לפני השינה חיבוק מיכל ותודה על ההודעה שמחתי לשמוע על ההילינג עוד דברים

למעלה