כוח ההילינג

deep ocean

New member
כוח ההילינג ../images/Emo13.gif

אוקיי, אוקיי...לקח לי הרבה זמן להגיע למצב שאני אכתוב לכם מה שאני אכתוב עכשיו. אז כן האמנתי שאפשר במגע יד ניתן לרפא אנשים מכאב. אחר כך גם ראיתי שההילר שלי מרפא אותי מרחוק (דרך הטלפון). אבל יש משהו שהוא עושה, שלא יכולתי להגיד עד עכשיו, כי זה נראה לי מגוחך. זאת אומרת, אני מצד אחד מאמינה בזה, מצד שני זה נראה לי מגוחך. ההילר שלי הרי מטפל בי ועוזר לי להחלים מהסרטן יש לו שיטת טיפול: חוץ מזה שהוא עובד על כל הנפש שלי, הרגשות, הביטחון, וכו´ וכו´ הוא עובד גם מבחינה גופנית. אוקיי זה הולך ככה: {איזה פחד} אני שוכבת שם והוא חופר בידיים שלו על מנת להוציא את הגידולים מה הכוונה? הוא ממש חופר על הבטן שלי כאילו הידיים שלו זה מעדר הוא משלב את זה עם האנרגיות שלו (או של היקום) וזה אמור להוציא את הגידולים בהתחלה לא האמנתי כי אמרתי זה לא עושה כלום ואמרתי לו שזה לא כואב והוא אמר שהוא לא מפעיל יותר מידי כוח אחרת זה יכאב לי ממש אבל לאט לאט הוא הגיב את העוצמה ולפעמים זה טיפה כואב והוא לא מפעיל את הידיים שלו בכוח (הכוונה הוא לא שורט אותי או משהו) בקיצור לאט לאט אני מקבלת את הרעיון שבאמת קורה שם משהו ביום שני שבאתי אליו הוא חפר כל טיפול הוא חופר, חוץ מכאשר אני חולה, או מצוננת, או נסערת רגשית יותר מידי) הוא חפר כרגיל ולי עברו מחשבות בראש של אוף , זה כזה מגוחך (עדיין לא השתכנעתי לגמרי) ואז אחרי כמה דקות הרגשתי שממש עברתי משהו ושאין לי אויר לנשום ומין תחושה פנימית כאילו באמת חפרו אצלי הוא מסתכל אלי ואומר-את מרגישה בסדר? אמרתי כן וסיפרתי לו מה אני מרגישה ואז הוא אמר-הרבה פעמים אנשים חושבים שאני סתם חופר ללא משמעות זה לא כואב להם כי אני נזהר אז הם חושבים שזה סתם זאת היתה תשובה להרהורים שעברתי בפנים, אם לא הבנתם שרק אחרי שכאב לי או שהרגשתי משהו שונה-האמנתי שזה לא סתם עדיין קשה לי להאמין בזה אני עדיין צריכה "הוכחות" בואו נגיד שאם בבדיקת ה-C.T. הקרובה אני אראה שדברים ישתנו זאת ההוכחה המושלמת ביותר אם למישהו יש שאלות על זה-אז בכיף אני לא יודעת אם הסברתי את מה שהוא עושה כל כך טוב אז תשאלו בכל אופן התחושה של אחרי החפירה היא כאילו באמת מישהו ממש חפר שם ואז הוא מרגיע לי את המקום...

deep ocean

New member
אני גאה בעצמי שכתבת על זה

פחדתי לכתוב על זה, כאילו זאת מין עבודת אלילים, ותחשבו שאני מגוחכת או משהו כזה.....
היום אני יודעת שהעיקר זה מה שאני חושבת ולא אכפת לי אם כל העולם יצחק או לא יאמין או יחשוב שאני מעופפת או מצחיקה ובגלל שהגעתי לשלב כזה שאני בוטחת בעצמי אני יכולה לספר על זה
אני כבר צופה הודעה של בן בנוסח- חהחהחהחחה איזה מצחיק איזה קטעים מה היא חושבת

~דויד~

New member
יקירה, את לא לבד

פעם אחת הגעתי להילרית שלי עם כאב ראש ובקושי תפקדתי. שעה אחרי, יצאתי מביתה אדם חדש. הכאב הלך ונחלש בזמן הטיפול, ואין מה לומר, שום דבר בעולם לא היה יכול לכאב הראש שלי (תרופות לשיכוך כאבים למשל לא מטפלות בבעיה אלא רק מקהות את התחושה, ולבטח היה עלי לקחת תרופות לאורך זמן). רק דבר אחד עוד לא הצלחתי: לומר לה בכנות שאני אוהב אותה מאוד. אני מפחד. (לומר לה סתם ככה זה לא בעיה). מיכלי

deep ocean

New member
וואלה!

נהדר הסיפור שלך עם ההילרית והכאב ראש! הקטע הוא שהוא ריפא אותי כבר מצינון, מכאב גרון, מכאב ראש, אבל הקטע עם הסרטן נראה לי קצת TOO MUCH. זאת אומרת, לשאר הדברים אני מאמינה, כי מין הסתם התוצאה היא מיידית. היו למשל, סתם דוגמא קטנה, באתי אליו כאשר הברך שלי מאד כאבה-יצאתי ממנו כאשר המצב ממש בהרבה יותר טוב. הכאב כמעט נעלם. בכאלו דברים התוצאה היא מידית ובסרטן זה לא מיידי אז אתה יודע- קצת יותר קשה להאמין אני מאמינה...רק שלפעמים זה נראה לי מגוחך אבל זה כנראה הטורף שאומר לי לא להאמין... אז זה בסדר

~דויד~

New member
מיכלי, יש לי הפתעה ../images/Emo77.gif

מה זה הילינג, יקירתי? האם מישהו אחר יכול לרפא אותנו באמצעות הילינג? ממש לא, יקירה. האופן שבו ההילינג עובד הוא שהמרפא מפעיל בתוכנו את החלק שמרפא אותנו. מה שבעצם אני אומר הוא שאנחנו מחליטים אם להתרפא או לא. את אחראית בלעדית על כל המתרחש בחייך.
דויד

deep ocean

New member
המממממממ

עדיין הוא זה שמפעיל אני לא יכולה לעשות את זה לבד ללא עזרתו (לא כרגע לפחות) לזה התכוונתי

מיכלוש .......כל הכבוד.......

עשית צעד ענק !! שמת לב ???
בקשר לעבודה של ההילר, ראיתי פעם תוכנית בערוץ 8 על דרך הטיפול שאת מתארת, הכתבה היתה אוביקטיבית והיו אנשים שדיברו בעד וגם כאלה שאמרו שזה סתם עבודת אלילים ולא אמיתית..תוך כדי צפייה הרגשתי שיש בזה משהו, משהו "טבעי" משהו אפילו שזה נראה לגמרי לא "הגיוני" לא "אמין" אז בחרתי בציטוט שאת הבאת : "העובדה שמשהו חסר הגיון איננה אומרת שהוא אינו קיים-להפך, זהו תנאי לקיומו" אז לכי על זה עד הסוף
אוהבת המתבוננת

deep ocean

New member
אוי איזה נהדרת את

איך הבאת לי את הציטוט המדוייק שכתבתי אז- "העובדה שמשהו חסר הגיון איננה אומרת שהוא אינו קיים-להפך, זהו תנאי לקיומו" זה נפלא!!!!!!!!!!!!! ואוו הולכת עם זה עד הסוף שיו, איזה כיף! :)

rubber duck

New member
אני בטוח שיש בזה משהו

למרות שעברתי מחלה מסוג זה מעולם לא נעזרתי בהילר או דברים דומים אבל היכרתי אנשים שזה עזר להם לחלק ממשית ולחלק אחר בעיקר מהכיוון של תמיכה כל עוד זה עוזר לך ואת מרגישה טוב עם זה הרי שזה דבר מבורך מעבר לזה כתבת נפלא ואמיתי ומהלב ואני חושב שזה דבר שעושה רק טוב
המון המון בריאות
שרון

deep ocean

New member
צודק לגמרי

"כל עוד זה עוזר לך ואת מרגישה טוב עם זה הרי שזה דבר מבורך...." המון נשיקות ממני ונמשיך את השיחה ב-ICQ בפעם הבאה כבר

rubber duck

New member
בכיף ../images/Emo13.gif תמיד ../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני הולך לעבוד קצת על איזה טיסן לאיזה שעתיים קח שהלילה בהחלט לא נמשיך אבל אני תמיד כאן מתי שבא לך
ב
שרון

אלון ב

New member
את זו שמרפא את עצמך ולא ההילינג

את זו שמרפא את עצמך ולא ההילינג, לגופך יש יכולת ריפוי עצמית עצומה ואינספור דוגמאות מדהימות מכל רחבי העולם מוכיחות זאת שוב ושוב בצורה חד משמעית וברורה, עצם האמונה שלך בהילינג היא זו שגורמת לגוף שלך ליפעול בצורה חזקה ואינטנסיבית מאד כנגד הגידול, הפעולות שההילינג מבצע עליך והבטחון העצמי הרב שהוא מפגין לידך גורמים לך להאמין שהוא באמת מרפא אותך ( גם אם כרגע את לא מודעת לזה ולמרות הספקות שיש לך ) אבל האמת היא שגופך הוא זה שבאמת עושה את העבודה וגורם לריפוי ולא ההילינג, עצם האמונה שלך בכך שהפעולות שהילינג מבצע באמת מרפאות אותך היא זו שגורמת לגוף שלך לפעול בצורה מאד מרוכזת ויעילה כנגד הגידול ולחסל אותו בסופו של דבר. תוכנית טלוויזיה ששודרה לפני כשנה הראתה הילינגים ש"חופרים" בביטנם של אנשים ו"מוציאים" מתוכם "גידולים סרטניים", צוות הצילום הצליח לקחת מספר שאריות מ "הגידולים" האלה למעבדה ושם גילו כי מדובר בחלקי מעיים של תרנגולות ולא בשר אדם, כך שלפחות במקרים שהוצגו שם נראה שמדובר ברמאות. חלום צלול הוא המקום המתאים ביותר לדברים האלה ובו תוכלי לנצל בצורה מקסימלית את יכולת הריפי העצמית של גופך וזאת בגלל הקשר הישיר שיש לך שם עם התת מודע שלך בזמן אמת, "הילינג" בחלום צלול יעשה עבודת ריפוי הרבה הרבה יותר יעילה ואפקטיבית מאשר הילינג במציאות. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה. אלון

deep ocean

New member
אני מכירה את כוחה של האמונה

אבל האמונה פה היא לא גורם הכרחי אני יכולה גם לא להאמין למה שהוא עושה ובהתחלה לא האמנתי להרבה דברים ועדיין הוא עזר לי בהמון דברים אגב, זה לא הסיפור שראית בטלוויזיה מה שהוא עושה הילר אמיתי לא צריך לפתוח ממש את הבטן ההילר שלי אינו פותח לי את הבטן :) אני לא בטוחה שהרעיון הוא דברים למה לבטל את ההילר שלי ולעשות הילינג לעצמי בחלום צלול למה לא לשלב בין השניים? דבר נוסף מאד חשוב ההילר שלי לא עובד לי רק על הסרטן הוא עובד על כל המכלול של גוף ונפש הוא שינה לי את החיים הסרטן זה היבט אחד ממה שהוא מטפל בי אומנם היבט חשוב אבל לא יחידי אתה רוצה לשמוע משהו שבכלל יהמם אותך? הוא עוזר לי לרזות! אני לא עשיתי כלום והתיאבון שלי קטן הנפח שלי קטן והוא עשה את זה אומנם הירידה איטית אבל יש ירידה!

אלון ב

New member
שלום מיכל

דרך אגב בהודעה הקודמת שרשמתי - הילינג = הילר. מה שאמרת לא סותר את מה שאמרתי, אני מאמין שכל השינויים שאת חווה הם תוצאה של דברים שהגוף שלך מבצע, גם אם את חושבת שאת לא מאמינה בזה - את כן, לפחות בתת מודע שלך, כל הדברים שאת רואה שההילר עושה, והדברים שהוא אומר לך, והבטחון הרב שהוא מפגין לגבי הדברים שהוא עושה לידך, כל אלה חודרים עמוק לתת מודע שלך ואז ההשפעה מתחילה, כל פעולות הריפוי וההרזיה ושאר ההשפעות שהרגשת הן תוצאה של מה שהגוף שלך והמוח שלך עושים, כדאי שתעריכי את זה. בטח את מכירה ניסויים שרופאים מבצעים הרבה פעמים שבהם נותנים לקבוצת חולים תרופת דמה כלשהי שבאופן מעשי לא עושה כלום ( אין לה שום השפעה אמיתית ) אבל התוצאה היא שקבוצת החולים שקיבלה את תרופת הדמי מבריאה בצורה הרבה יותר טובה ומהירה לעומת קבוצת אנשים אחרת שלא קיבלה את התרופה, מה שמוכיח שוב למה הגוף מסוגל, כמו כן במספר תוכניות טלוויזיה שהוצגו בעבר הראו מקרים פשוט מדהימים של אנשים שבאופן תאורטי נותרו להם שבועות בודדים בלבד לחיות ( אנשים עם גידולים ממאירים שכבר לא היתה אפשרות לנתח אותם ) והאנשים האלו נרפאו לחלוטין תוך זמן קצר אך ורק בעזרת מדיטציות ושיטות של דמיון מודרך וחלומות, הרופאים שבדקו אותם שוב היו המומים ולא האמינו כשראו שהגידול נעלם לחלוטין, ולא נשאר ממנו זכר. את צריכה להעריך קצת יותר את מה שהגוף שלך יכול להציע לך, בדרך כלל אדם ביום יום מנצל רק אחוז קטן מאד מהיכולת המדהימה הזאת, אבל אפשר גם אחרת אם רק לומדים איך לפעול בצורה נכונה ולנצל את היכולת הזאת. שימי לב שלא אמרתי שההילר שלך רמאי, יכול להיות שבעצמו הוא באמת מאמין בדברים שהוא עושה ובדברים שהוא אומר לך, אבל דווקא בגלל זה ההשפעה של הטיפול חזקה יותר, משום שכשהוא מאמין אז גם הרבה יותר קל לו לשכנע אותך ( ולא דווקא במילים ) אך האמונה שלך והמוח שלך וגופך הם אלו שעושים באמת את העבודה האמיתית ואת הריפוי. ברור שאת לא חייבת להסכים איתי ממש כמו שאני לא מסכים עם דעתך בנושא הזה. להתראות, אלון

deep ocean

New member
הממממ

-אני מסכימה שלגוף יש יכולת ריפוי אדירה -מכירה את הניסויים של תרופות הדמה -מסכימה שבעזרת דמיון מודרך, מדיטציות וכו´-אני יכולה לרפא את עצמי לבד -אני מעריכה את היכולות של הגוף שלי מסכימה לכל אלה אבל זה לא משנה את העובדה שכרגע לא למדתי את אמנות הריפוי, ואיני יודעת לרפא את עצמי לבד. אולי אם הייתי מאסטרית בהילינג-לא הייתי צריכה אותו, אבל כרגע המצב אינו כזה
הוא מאד עוזר לי אני מאד אוהבת אותו והכל נפלא
ולגבי אי ההסכמה זה רצוי וחשוב תחשוב איזה פורום משעמם זה היה אם כולם היו מסכימים עם כולם או איזה עולם משעמם לכל דבר שהייתי אומרת-כל העולם היה אומר כן כן כן אין לי בעיה עם דעות שונות, ההיפך-זה מצויין ככה אני לומדת ושומעת דברים חדשים! באהבה מיכל

אלון ב

New member
מיכל שוב, תקשיבי

את לא צריכה ללמוד שום אומנות ריפוי כדי לרפא את עצמך, הגוף שלך והתת מודע שלך מספיק אינטיליגנטיים כדי לדעת מה לעשות ואיך לעשות, את מצידך צריכה רק להאמין ולרצות בשינוי, את רק צריכה להגיד לעצמך - זה מה שאני רוצה וזה מה שיקרה ! הגוף שלך כבר ידאג לשאר הדברים, פשוט מאד כי הוא יכול. ביי ביי אלון

למעלה