כוח אמונה

כוח אמונה

אומרים שאמונה יכולה לרפא מחלות פיזיות
כמו מחלות ניווניות וסרטן.
האם תוכלו לתת דוגמאות לדברים שאדם, שאין לו כסף לטיפול, שרתוק (מרותק למיטתו) למיטתו ותשוש ממחלותיו (סרטן וניוון) יכול להגיד לעצמו שיביא את עצמו לאמונה כזאת שתרפא ותחדש את כוחות גופו ?
אני רוצה לנסות שהאמונה תרפא אותי, תוכלו לתת לי דוגמאות לתרגילים ולמסרים בעלי משמעות שיביאו אותי לאמונה מרפאת ומחזקת באמת את הבריאות ?

דיוידל

New member
אמונה

שלום לך,
אמונה זו מרכיב מאוד חשוב בריפוי ובניהול חיים בריאים. זה לא תחליף לטיפולים אלא מרכיב נוסף ומשמעותי. הצחוק הוא כח מרפא ותוכל לבדוק אם קיים מועדון יוגה צחוק באיזור מגוריך. בנוסף - מה האמונות שלך? למה אתה מתחבר? מה אתה מרגיש שיכול לעזור לך?
בהצלחה ובריאות!

ordanco

New member
תוספת אישית מחיי

איש יקר,
אני מתייחס לאמונה כ:
גישה לריפוי וגם כתומך ריפוי

אסביר בצורה אישית:
לי אמרו שאחרי תאונת דרכים שנפגע עמוד השדרה שלי קשות שלא אלך לעולם. הייתי נכה ב 100%. סיעודי. סמרטוט. בלי פתרון, בלי עתיד, בלי תקווה.

גישה לריפוי: אני יעשה כל מה שאפשר כדי ללכת. אף אחד לא יכול לקבוע את עתידי מלבדי. נחישות נחישות נחישות.
אבדוק 1001 רופאים ומטפלים עד שימצא הפתרון. לא משנה לכמה חובות אני נכנס - על 2 רגליים אחזיר את הכל. לא משנה עד כמה נראה שהכל אבוד - לא לוותר והכל יסתדר. אם כואב זה סימן שאתה עדין חי. גם אם זה לא יצליח - אני עושה את המקסימום. כל דבר זה שיעור - כדאי ללמוד את השיעור הזה עכשיו אחרת השיעור הבא יכאב יותר כדי שאני אבין את הפואנטה. כל מה שרופאים או מטפלים אומרים זה רק דעתם, ההחלטה והבחירה האמיתית בחיי - היא רק שלי.

תומך ריפוי: לבחור דרך טיפול, אני מאמין בשילוב של רפואה מערבית עם מזרחית, להאמין שהדרך הזאת עובדת, גם כאשר לא נראים התוצאות, עדין. כוחי הנפשי יכול להרים אותי או להוריד אותי, אם ממילא אני על הרצפה אז עדיף להתרומם למעלה :).

אני יודע שזאת תקופה קשה עבורך,
מקווה שדברי עזרו לך,
אורן טוקר

למעלה