כוחו של שינוי

כוחו של שינוי

יכולה לשבת כאן מול המסך הדו מימדי הזה, ולרחם על עצמי (רק קצת). הנה שוב עונת הקיץ שוב עוברת בית. והחדרים צרים בעיניי ואת השכנים לא מכירה. הארגזים עלו לי כבר על העצבים. ורעש הדבק הפך למנגינה. ובמקום לבכות על גורל מזדמן. אני מחייכת כולי, מתרגשת אפילו. חשה כיצד מאפשרת לעצמי לקבל, לחוות, להתחדש. מפעילה את הדימיון ואת הציורים הנילווים לו. בית אחר, ריח חדש, צבעים מרעננים, ילדים יותר שמחים. שינוי. כמה כח יש במחשבות שלנו, עוצמה. וכל זאת מאז שאילפתי אותו (את המח) לחשוב בצבעים חמים.

י עלה

New member
מותר

להישען על הטלטלות שלנו במעט רחמים עצמיים,הם מתפוגגים כשמתחילים להלביש צורה וצבע בכל מקום ופינה.אם הצלחת לאלף את המח לחשיבה חיובית אשרייך,השגת עוד ייעוד בחיים.<שיהיה בהצלחה כבר אמרתי?>

לביאה11

New member
ענקית את../images/Emo140.gif

הייתי מתה לעבור שינוי כזה! את יודעת... משנה מקום משנה מזל ואני בכלל מטורפת על ריחות של בית חדש תהני מכל רגע

ו.............

כאשר תעצמנה עיניי לה לה לה לה לה לה........
אני מנסה להעביר לך קצת מהשמחה שיש לי בלב עכשיו

לא בזכותי ../images/Emo25.gif

הכל מתחיל ונגמר אצלך בראש, אני רק כיוונתי. ואם תמשיכי לסדר תוך ריקוד "הרועה הקטנה מן הגיא" תוך זמזום השיר, תראי איזה גן פורח יש לך בתוך הבית. תפתחי חלונות !!!!!!!!!! שיכנס אור, הרבה אור !!!!!!

אצלנו פה בצפון זו בעוה

דימיון מודרך באמצעות "הרועה הקטנה מן הגיא" יכול להוביל עדר פרות שלם הישר לתוך סלונה החדש של חיוכים...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את ענקית ציפי חחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר רואה את מחמוד (ההוא מההודעה על השיט) רועה צאן ורוקד על הסלעים "הרועה הקטנה מן הגיא"
חחחחחחחחחחחחח את "רואה" את זה???? כי אני כן חחחחח

../images/Emo24.gif כשהסלון יהיה במקומו

העוגה עליי
בהצלחה והלוואי ורק אור וחיוכים ואהבה תדעי בביתך החדש.

אלופה עם חיוך כתום וחם../images/Emo140.gif

מדהים בעיניי וכל כך נכון. הכל אצלנו בראש

shemesh22

New member
מהרהרת..

בכוח השינוי לאחרונה, אכן כח עצום נתון לבחירתינו להחליט על השינוי, מוצאת את עצמי מפחדת ממנו.. מההחלטה להוביל את חיי במקום להיות מובלת, יש משהו מאוד נח להיות תקועים במקום מוגן וידוע. לוקחת את מה שכתבת למקום שלי, מאמצת את המחשבה הצבעונית החמה שלך

תקיעות נוחה

לפני מספר דקות הגבתי בעיניין... מדביקה לך את דבריי מהודעה אחרת... הייתי חייבת! בעבר קיבלתי תפקיד של שחקנית בחיים הללו... כיום נותנת לחיים לכתוב לי את התסריט אני הבמאית!!!!

למעלה