כוחו של ה``אחד``..

אורמור

New member
כוחו של ה``אחד``..

אחד בלבד שיר אחד יכול לגרום לרגע לנצוץ פרח אחד יעורר חלום עץ ייסד יער שלם ציפור אחת תבשר אביב חיוך אחד עשוי להיות תחילתה של חברות מחיאת כף אחת תרומם נפש קול בוחר אחד עשוי לשנות פניה של אומה נר אחד יגרש את החשיכה בת צחוק אחת תגרש עגמומיות כל מסע יחל בצעד אחד כל תפילה מתחילה במילה אחת מגע אחד יחמם לבבות קול אחד ידבר בחוכמה לב אחד יבחין באמת תקופת חיים אחת תעשה את ההבדל כוכב אחד ינווט ספינה בים תפילה אחת תרומם את רוחנו.. …רואה? זה יכול להיות תלוי בך.. תרגום מאנגלית של מסר שנכתב ע``י אנונימי.. אור

אפרת.א

New member
קול בכיו הראשון של רך הנולד.....

מקרין בקרבינו אור, אותו לא נוכל לדעת לעולם לולא... אהבתי! מתגעגעת אלייך יפתי - שלך , איריס.

אפרת.א

New member
חחחחח ארבלון פשושון - רק עכשיו

שמתי לב... איך יכולתי לפסוח על הודעה כזו?!? וואללה - רעיה ראויה מצאת לך ......רואה כמה היא מוצלחת בעיני ? זו היפה הנאווה בנשים - רעייתך, האור שבעיניך:) מי לא יחמוד אה? מי??? ספר לי בסוד, בשקט שאף אחד לא ישמע - מי היא בשבילך??? ממממ.....חמדנית אני מטבעי:) חחחחחחח והכי הכי את אשת רעי (בתנאי שהרע הזה הינו ארבלון מצחיקון שובבון מקסימון חחחחחח (נשבעת שלא שתיתי כלוםםםםםםםם) מתגלגלת מצחוקקקקקקקקקקקקק - - - - - - רגעעעעעע, אני על הרצפהההה חחחחחחחחחחחחחחחח - יו, לא יכולה להפסיק לצחוקקקקקקקק אוררררר - חחחחחחחחחחחחח - - - - - קחי אותו רגע מכאן........לא יכולה יותר אני נח ח ח נקתתתתתתתתת מצ ח ח ח וווווקקקקקקק

למעלה