כוחו של הטבע

yaf73

New member
כוחו של הטבע

צוהרים טובים... אני כבר זמן מה מחפשת כל מני מאמרים על שיטות טבעיות להכנס להריון (אוכל/פעילויות/קוראות בקפה...) הדבר היחיד שמצאתי זה דיקור סיני. שמעתן? ראיתן? אתן יודעות משהו? אני אשמח לשמוע.

פּוֹנְג

New member
השיטה הכי טבעית שאני מכירה

לכניסה להריון היא.... .... ..... .... יחסי מין.

סנונית 1

New member
לגבי דיקור

האישה שהפנתה אותי לרופא המקסים שלי מטפלת בפוריות ע"י דיקור זה מה שאני יודעת.

bar 1

New member
על דיקור ורפואות טיבעיות בקצה המזלג

לאחר שלמדתי 4 שנים דיקור ועבודת הגמר שלי היתה בנושא פוריות, זהו נושא עצום וישנן כ"כ הרבה סיבות עפ"י הרפואה הסינית של קשיים להרות,אבל הפיתרונות לצערי לא ממש מתאימים לאורח חיינו,הטיפול הוא ארוך מאוד ,צריך המון המון סבלנות ואמונה, הטיפול מאזן אנרגיות בגוף,עוזר לגוף להפטר מחסימות וכד' . לדעתי טיפול בדיקור אכן יעיל בהרבה מקרים אך לא במקרה שלנו, הטיפול מאזן את הגוף אך ברב המקרים אני לא חושבת שיעזור לזירוז הכניסה להריון אם הבעייה היא פיזית . אני בטוחה שיש אופטימיים ממני שיחלקו על דעתי ואשמח לשמוע דעה שונה. ובכל זאת אם תחליטי לנסות שיהיה בהצלחה,ותעדכני.

לפני שהגעתי לפורום

טופלתי ע"י רפלקסולוגית, שחיזקה לי את הגוף. כמו כן אכלתי "נכון" כי אחרת העבודה שלה לא שווה. חוץ מרפלקסולוגיה, היא גם טיפלה בקיניסיולוגיה, שזו שיטה שבה המטפל שואל את הגוף שאלות ומקבל תשובות של "כן" ו"לא". הרפלקסולוגית שלי (שטיפלה בי בבעיות אחרות ולאו דוקא שקשורות להריון) ידעה שרציתי להכנס להריון. כשבאתי אליה בהתחלה, היא שאלה את הגוף שלי אם הוא מעוניין להכנס עכשיו להריון וקבלה תשובה שלילית, לכן אמרה לי לחכות. בינתיים המשכתי בטיפולים המחזקים. לקראת סוף המפגשים שלנו, היא שוב שאלה את הגוף שלי לגבי כניסה להריון והוא ענה לה שעכשיו זה זמן מצויין בשבילי. אז קיבלתי ממנה את ברכת הדרך, ותוך חודשיים נקלטתי. אני חושבת שטיפולי רפואה משלימה עוזרים, ולא רק דיקור סיני.

mikasphika

New member
שמעתי ש...

יש שיטת טיפול שנקראת שיטת גרינברג. אני יודעת שיש שם גם התייחסות לכניסה להריון או יותר נכון, להסרת מחסומים שמונעים כניסה להריון (מן הסתם זה יעיל רק בחלק מהמקרים). בקיצור, שמעתי על שתיים שטופלו כך ואכן נכנסנו להריון אח"כ. כמו שהוזכר קודם, הטיפול מתייחס למצב הכללי של הבן אדם ולאו דווקא לנושא ההריון אבל מן הסתם יש קשר. אם את רוצה לקבל עוד פרטים תחפשי את מרכז גרינברג בת"א ובטח יוכלו להפנות אותך.

למעלה