כוחו של הגבר

ש ו פ י ת

New member
כוחו של הגבר../images/Emo192.gif

כוחו של גבר כוחו של גבר אינו נמדד ברוחב הכתפיים שלו, הוא נמדד בכמה נפתחות זרועותיו לרווחה כדי להקיף אותך. כוחו של הגבר אינו בעד כמה עמוק טון דיבורו, אלא במילים העדינות שהוא לוחש. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה חברים יש לו, אלא בכמה חבר הוא עם הסובבים אותו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה נכבד הוא בתפקידו, אלא עד כמה הוא זוכה בכבוד בביתו. כוחו של גבר אינו נמדד בעד כמה חזק הוא יכול להרביץ, אלא כמה רך ומלטף מגעו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמות השיער המקשטת את חזהו, אלא בלב המסתתר בתוככי בית החזה שלו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה נשים היו לו, אלא בשאלה האם הוא יודע באמת לאהוב. כוחו של גבר אינו נמדד עם כמה נשים הוא התענג , אלא לכמה נשים הוא הצליח לגרום עונג.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo88.gif לאאאאאאאא

כאילו דהההה ת'אמת אהבתי חוץ מאשר הקטע של הכבוד בבית... מזכיר לי את הרבנית בהדרכת כלות... שעברתי פעמיים
בפעם השניה אמרתי לה... אני חושבת שלא הבנתי את השיעור בפעם הקודמת אז חזרתי עוד פעם.... הנעל ענתה שאם כבר עשיתי אז בואי נדבר על מה קרה בנישואים הראשונים... אמרתי לה שהוא היה כורדי... סגרה ת'בסטה ונתנה לי אישור....

האמת צודקת

כבוד בביתו טוב אולי לחברות מסויימות <לא נאורות בלשון המעטה> במקרה כזה הייתי מחליף את המילה גבר במלים בן-זוג ואב :) גם את המילה כבוד אולי הייתי מחליף בהקשר הנ"ל - יש רעיונות?

Bubble Girl 27

New member
יש לי יש לי יש לי

"אפשר קפה?"
ת'אמת... אני איתך על הבן זוג ואב... כבוד...בתמיכה, פרגון, אהבה, ספייס.... פפפפפ עושה חשק לבנות שוב בית

בואי - נבנה אצלי בחצר בית!

מספיק לי בשלב הזה. פחחחחחחחחחחחחחחח נשאיר בחוץ מקום לחנייה של הגמל.

Rtitan

New member
כוחו הפנימי של כל אדם - גבר או אישה...

הוא במידת הפגיעות שהוא מרשה לעצמו להפגין, בלי לחשוש שכבודו העצמי נפגע. בניסוח אחר - כוחו הפנימי של אדם, הוא תכונה שמלבד אותו אדם - אף אחד לא יודע את שיעורו מלבד אותו אדם, והוא לא חושב שאף אחד אחר צריך לדעת...

יש קצת סתירה

בין השורה הראשונה בתוכן דבריך, לבין ה'נוסח האחר'... או שלא הבנתי. אם אדם מסויים מרשה לעצמו להזיל דמעה ללא כל חשש שכבודו העצמי ייפגע, איך זה בדיוק מסתדר עם העובדה שאף אחד לא צריך לדעת .... <כפי שכתבת בסיום דבריך>

Rtitan

New member
שים לב ל"נושא" בכל משפט...

יתברר לך, שהמשפטים אינם סותרים, אלא מביטים על אותו המוטיב מכיוונים מנוגדים.

aviavram

New member
קצת סתירה ? אחי יש לך בעיה לוגית שורשית

אתה לא מסוגל לא להכניס סתירה לוגית לתוך 4 מילים חבר- אתה לא חסר תקרא שוב גם את מה שהיא כתבה היום במקום אסימון יש מטבע של 2 שקל -אולי ירד

aviavram

New member
רק על הקרקע -לא מחובר לתכונות הנשיות

ואכן ללוגיקה נדרש צד גברי ראה ערך מלמעלה

למעלה