כוחות על

BigOne

New member
כוחות על

אני מכיר משהי כאשר עד גיל 7 היא חזתה חזיונות וחלומות אשר הראו את היום הבא שיגיע, וכאשר הכוח שלה נהיה כבר חזק מדי לגילה, לפי הסבר של מומחית סגרו לה את הקשר לכוח זה. כיום יש לה כוח לפתוח את זה חזרה אך היא מפחדת ואני גם. לפעמים יש לה מצבים שהיא חולמת חלומות אשר באמת מתקיימים לדוגמא: תאונה שקרתה לנו וכו... ולפעמים יש גם מצבים שהיא יכולה לראות ``רוחות`` או ``נשמות`` אם תקראו לזה ככה, אשר מוסרות לה כל מני מסרים וכיווני חיים. לפני שהכרנו היא חלמה שהיא יושבת על כיסא שאני בא אליה בחליפה שחורה מצד אחד ומצידה השני בא מלאך, אך היא בחרה לבוא איתי. ורק לאחר כחודש הכרנו. את/ה מכיר משהיא שמבינה שנושא הזה? כבר היו אנשים שהבינו בנושא זה. וכשהרגישו את הכוח שלה הלכו או יותר נכון ברחו,בנימה שיש לה כוח חזק מדי.

תגובה :

יקירי אל פחד . חפש אנשים מביני עניין והסר דאגה מלבך . חוסר ידע הוא שמביא לפחד ותו לא . אותם ``בורחים`` לא הבינו כוחה מהו , ישנם אנשים שיבינו , לא יברחו כי אם ילמדו . לימוד היא משנה חשובה , כך תוכל לשלוט בכוח ולתעל אותו למטרות נאורות ויפות . בברכת הצלחה ואור גדול בחייכם .

car4

New member
אנחנו מקבלים רק מה שאנחנו רוצים לדעת

עולם סבינו מלאה במידע שאנחנו בוחרים לראות לדוגמא -רגשות שלו -רגשות של אחרים כלפינו -העתיד שלנו האנחנו מקבלים אליונו רק משאנחנו רוצים דוגמא מעשית: 1) תסתקלי במראה 2-5 דקות ותחשבי על העתיד הרחוק שלך ולפתע תראי איך תראי בעוד 10-20 שנה 2) תקנסי לחדש עם רבה נשים ותנסי להסתקל לאנשים עמוק בתוך העייים אל תוך הנשמה עד שהם יורידו את הרש שלהם מימך וא תראי שאת מבינה מה הם מרגישים. אם זה את חייבת להאמין במה שאת עושה באמת ותמים ואם לא זה לא ממש יעבוד

למעלה