כוחות מאגיים..... *_*

כוחות מאגיים..... *_*

מישהו הצליח פעם משהו?? טלפתיה? טלקינזיס? ראיית הילה?מישהו עשה פעם סיאנס? מישהו הצליח פעם לחוות חלום צלול? הרבה פעמים? למישהו יש אינטואציה ברורה? רייקי? הצ'אקרה? משהו? נבואות? מישהו פעם גילה שיש לו כוח מאגי?? רק אל תשקרו ותגידו תאמת..... אגב, מזה מטוטלת?! סליחה על הבורות. לי היה חלום צלול אחד ונבואה אחת וזהו.

מילקי 888

New member
בטח...

טלפתיה בדרך מקרה, מלא פעמים... ראיית הילה, של טבע בעיקר.. אבל הצלחתי גם כמה פעמים עם בני אדם. אינטואיציה זה חלק ממני... חח נבואות היה גם לא מעט וכמעט תמיד התגלו כנכונות. רייקי זה לא חלק מאינטואיציה אלא דבר שיש ללמוד אותו יכול להיות שיש כאלו שיותר מצליחים בו אבל כל אחד יכול. וסיאנס בבקשה ממך בחיים אל תתקרבי לזה...!!!! אנשים שמתפתים לדבר עם נשמות שעזבו אותנו יכולים לפגוע בעצמם ובסובבים אותם. בשביל נשמות של אנשים שמתו סיאנס זו הטרדה ושבירת האיזון חוץ מזה שאין לך באמת שליטה אל מי את קוראת ואת לא יכולה לדעת איזו נשמה תרד אלייך, זה כל כך מסוכן. בבקשה אנשים אל תתקרבו לסיאנס למה להתפתות לדבר שיכול לפגוע בכם?

איזו מיוחדת את

הלוואי עליי להצליח אחד מהם. הצלחתי אבל זה בטח צירוף פקרבים כי זה קרה פעם אחת. אני לא רוצה לעשות סיאנס סתם שאלתי אם מישהו עשה...... אולי את הנביא מוחמד?! 0_ס סתם אל תשימי לב....

PurpleFilth

New member
בטח?

בובה, מאיפה לך שנשמות של מתים מוטרדות כשמזמנים אותן, אם אף פעם לא דיברת עם אחת?

מילקי 888

New member
תשובה...

כי שוחחתי על כך עם כמה מתקשרים ומדיומים מייומנים שכן בדקו את העניין... וכולם פה אחד אמרו לי לא להתקרב לסיאנס. שמע אפאחד לא אמר שזה אסור , בא לך תעשה אני רק הזהרתי. למה להאבק באיזון שקיים כרגע עלי אדמות ולנסות לשבור אותו? במקום שהוא יגיע אליך טבעי? קורה לא מעט שנשמות של אהובים שלנו מתקשרים איתנו מרצונם ולי נראה שזה עדיף.

למעלה