כוחות (טריגר לייט)

כוחות (טריגר לייט)

בא לי לכתוב עכשיו הודעה מלאת חרדה (ואולי אני באמת אעשה את זה אחר כך), מלאת נמאס לי ודיכאון ופגיעה עצמית וחרא בנשמה. המון לחץ מופעל עליי מכל מיני כיוונים, וכבר כמעט שבועיים אין לי קול. בכלל. אני הולכת, כמו לפני כמה שנים, עם פנקס ועט, כדי שיבינו, אבל מהר מאוד זה נמאס לצד השני ולי, ואני מנסה ללחוש, כלומר לצעוק, ומה שיוצא לי זאת לחישה. רע. רע.

אבל אני רוצה להתמקד בכוחות. לשאול אתכם מה נותן לכם כוח להיאחז בחיים, מה בכל זאת משאיר אתכם כאן. ולא, תשובות כמו 'מחשבות על המוות או על פגיעה עצמית מניחות את דעתי' זה לא מה שאני רוצה בשרשור הזה. זה שרשור של חיים. וגם אם הוא יישאר ריק, סו בי איט. אני את שלי עושה.

אז מה שלי נותן כוח זה קודם כול מוזיקה. אני לא יכולה בלעדיה.
וספרים (שלא קראתי מי יודע כמה זמן, אבל גם כאלו של ההוצאה שלי לפעמים נותנים לי כוח).
העבודה שלי, לפחות חלק מסוים ממנה, כי נראה לי שאת השאר אני מאבדת. לדעת שאני טובה במשהו. טובה מאוד אפילו.
לדעת שיכולים לסמוך עליי.
והכתיבה שלי.
באופן פרדוקסלי - כשאני עוזרת לאחרים אני מרגישה שזה נותן לי כוחות.
הפגישות עם אנשי מקצוע לפעמים נותנות לי כוח.
כשאני מצליחה לפתור בעיה ולשים 'וי'.
כשאני מקבלת ציון טוב במטלה או במבחן.
כשאני אוכלת משהו טעים (וזה לגמרי גבולי בין הנאה לבין פגיעה עצמית).
כשלאנשים אכפת, ולכמה אנשים פה אכפת ממני הרבה יותר מהאנשים שיש לי איתם די.אן.איי משותף.
כשאני מוצאת משהו שאיבדתי.
כשהחתולה שלי שקטה ומתפנקת.
הבית, אחרי שהעוזרת הולכת.
דברים חדשים, לפעמים אפילו חולצה או סבון.
תכניות ראליטי של מוזיקה כמו THE VOICE והכוכב הבא.

לא, אין לי כוחות להרים את עצמי כרגע. אני רוצה רק את המיטה שלי. לא רוצה עבודה. לא רוצה לימודים. רוצה בלי עול, בלי מטלות. אבל אני חייבת לדבוק ולו מכוח האינרציה. חייבת לדבוק בחיים כי אף אחד (לצערי) לא יעשה את זה במקומי. אף אחד.

ובשבילי ובשבילכם: https://www.youtube.com/watch?v=GKSRyLdjsPA (הקליפ קצת קשה לצפייה אז רק תאזינו).

ועוד אחד:

https://www.youtube.com/watch?v=0NMPt7K9ZRs

.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
מהממת שלי

איזה כוחות אדירים יש לך! שתדעי שאני מתה עליך ואוהבת אותך ותמיד את יכולה לפנות אלי. לי אחי ואימי והחתולים שלי נותנים לי כוח.

מישהי1632

New member
אלומה, כתבת שאת טובה מאד בעבודה שלך

ואני בטוחה שזה כך.
הכתיבה שלך מדהימה ויש לך עברית מעולה.
אולי עם הזמן תרכשי ניסיון בעבודה ותעבדי מהר ויעיל. כולל להתרגל לעבוד במשרד אחרי תקופה ארוכה בבית.
בהצלחה.

אני לא ממש טובה בעבודה שלי

אני מבולבלת מאוד, ויחסי האנוש שלי לוקים בחוסר ביטחון שהמנהלת שלי אמרה לי שאחרי 5 חודשים שאני שם כבר היו אמורים להיות טובים מאוד. אני כבר אמורה לדעת להחליף אותה ואני לא. ואני מתבלבלת בקבצים ושוכחת דברים ורועדת מפחד כשהיא שואלת אותי שאלות שאני לא יודעת את התשובות עליהן או שברור לי שטעיתי בהן...
גם קשה לי לעשות עריכת תוכן, משום שזה מצריך קשר כמעט על בסיס יומי עם המחברים, שכל אחד מהם בטוח שהשמש זורחת לו מהעכוז, ושהוא הלקוח היחיד בהוצאה. הם צועקים עליי ו'מלשינים' עליי למו"ל ולמנהלת שלי, זרקו לי את הלקוחות הכי קשים והמנהלת שלי כל הזמן אומרת לי שהיא לקחה אותי כדי שאני אעזור לה ולא שהיא תעזור לי ובסוף יוצא שהיא עוזרת לי.
מה שכן - עשיתי סוף סוף באופן בלתי מתוכנן בעליל חשיפה מולה, על הדיכאון והחרדות. אני בטוחה שהיא הבינה כבר קודם, אבל בשבוע שעבר הגענו לאיזו שהיא נקודה שכבר לא יכולתי יותר עם הבורות שלה בנושא דיכאון והייתי חייבת לנסות לפחות לשנות את דעתה על אנשים שסובלים מדיכאון. אז 'הקרבתי' את עצמי על מזבח הניסיון להסביר לה, ואני מרגישה נורא ואיום מאז.
ואין לה סבלנות שארכוש ניסיון כזה או אחר - לדבריה הביטחון והניסיון כבר היו אמורים להיות לי...

כאב 8

Member
אני מאמינה בך

שתתגברי ותרגישי יותר טוב
את מאוד חזקה .
גם לך יש רגעים חלשים אז נזכרתי בשיר הזה .

כאב 8

Member
מה הכוונה עכשיו

תורך ?
אני יעלה לך את השיר יותר מאוחר מאמי .
מקווה שאת מרגישה יותר טוב מאמי .

מילקי91

New member
החתולים

מה שמשאיר אותי זה החתולים,

שלי לדעתי חמודים במיוחד . הם ישנים איתי במיטה ,

החתולה שלי גם נכנסת מתחת לשמיכה .

החתולה שלי רק רואה אותי מבלי שנגעתי בה היא

מגרגרת .

שמחים כאשר אני באה הביתה. מעבר לזה זהו .

לא חושבת שהייתי מחזיקה מעמד ללא החתולים.

לאנשים לא הכי אכפת ממני, ורובם רק גורמים

לצער , סבל ואכזבה.

הכי נורא זה לצפות מאנשים . גם כאלה שאני חושבת

שלא אין מצב שהם יפגעו בי ואכן גם הם פוגעים בי.

פגיעה מאנשים יכולה להיות גם באדישות שלהם

זה גם פוגע. וכמובן אלה שלא משנה כמה שתיתן להם

זה לא מספיק.

** תודה שיש בע"ח בעולם הזה . תמיד אנשים מזלזלים בבע"ח

, למשל יש את הסטיגמה של האישה המשוגעת שמאכילה חתולים

Crazy cat woman . לאנשים שיש להם חמלה לבע"ח הם נחשבים

למשוגעים , אבל אלה שיעברו ליד החתולים ויתעלמו הם "נורמליים :.

הזוי. גם טבעונים יש כאלה שחושבים שהם משוגעים.

** לא סתם אמרתי שלהיקרא משוגע ע"י אנשים מסוימים

זאת מחמאה .

למעלה