כוחות האופל

כוחות האופל

עומדים לנצח, השילוב הקטלני של חרדים, ערבים, ופמיניסטים (ושלא תבינו לא נכון, אני לא נגד פמיניזם) עומד להפוך אותנו למדינת חושך (תרתי משמע).

לא מבין...

1. החרדים מתפוררים מבפנים, השילוב של קידמה + תקשורת + מידע זמין יכריע אותם. 2. הערבים, נו, הם יאלצו להשלים עם המדינה היהודית, כמו שאנחנו נשלים עם מדינה פלסטינית. 3. לא רוצה להגיב >אתאיסט: פמיניסט בארון<

לא נכון

1) סתם משאלות לב של החילוניים (גם החרדים מרבים לדבר על כך שהחברה החילונית מתפוררת...) 2) אתה יודע כמה ערבים יש בתוככי מדינת ישראל? 3)...............

sharkyM

New member
לגבי 1...

אני חושב שהם לא מתפוררים , אלא נסגרים יותר ויותר.

חי אדר

New member
בין היתפוררות להיסתגרות

נראה לי כי ההיסתגרות היא בעצם מגלמת את החשש של ההיתפוררות. שהרי כפי שציין אתאיסט תקשורת ומידע זמין אכן, מכניס את החברה החרדית למתח חסר תקדים. מה שעשוי להצביע על כך, שהחברה החרדית יותר מתמיד דוגלת במופעים של חזרה בתשובה, ואף יש עכשיו תעשיית סרטים חרדית,וכןיש אפילו השאלה של מנגינות של מוסיקה לועזית בציפוי של מילות קודש. זה מצביע על הבעיה שאליה נקלעת החברה החרדית, שמצד אחד הם בזים למודרניות אך מאידך הם מחוברים ללא הפרד.

sharkyM

New member
לגבי 1...

אני חושב שהם לא מתפוררים , אלא נסגרים יותר ויותר.

avidadon

New member
וגם המצב הכלכלי לא יאפשר להם

להמשיך בפרזיטיות שלהם.. יגיע יום ומדינת ישראל תקרוס תחת הנטל, הקצבאות יקוצצו כמעט לגמרי, והחרדים המורעבים יצטרכו למצוא פתרונות (לעצמם כמובן)...

תיקון.

אולי מתפוררת זה לא ההגדרה המדויקת. הנה ההגדרה החדשה: לא רלוונטית. הם יאלצו מצד אחד לקחת חלק גדול יותר בנטל, הכלכלי והצבאי, ומצד שני יסתמכו על תרומות של חרדים מחו"ל, וזה, לא על חשבונינו... וכמובן, שהנשירה והכרסום בעמדותיהם תלך ותגבר. >לאתאיסט מותר גם משאלת לב קטנה, מה יש?<

הבעיה

שמשאלות לב יש להם נטיה לא להתגשם. ואם כבר מדברים, אז החרדים שבינינו יודעים שהרבה הרבה חרדים כן עובדים אלא שהכל ב"שחור" (תרתי משמע).

מה לכל הרוחות יש לך נגד פמיניזם?

מה פתאום אתה מכניס את הפמיניסטיות לנושא. אני דווקא חושב שאילו הפמיניזם היה מצליח לחדור את חומות החברה החרדית והמוסלמית, מצבנו היה טוב בהרבה. לגבי החרדים והערבים ,אכן יש בעיה משום שאלה מגזרים שמגייסים את הרחם למלחמתם. הסטטיסטיקה פשוטה ומפחידה ונמאס לי כבר לחזור עליה. אם לא יהיה שינוי בשיעור הילודה העתיד שחור משחור. בעוד 25 שנה כך תראה המדינה: במקום 600,000 חרדים כיום יהיו 2 מיליון במקום מיליון ערבים (ללא בדואים) - יהיו 2 מיליון במקום 125,000 בדואים בדרום יהיו חצי מיליון. בסה"כ יחיו כאן, בצפיפות איומה, 11 מיליון איש לעומת 6.5 כיום. כל זה בגבולות הקו הירוק בלבד. למי שיש חלומות לשלוט בשטחים הכבושים כדאי שייקח בחשבון שבמקום 3.5 מיליון יחיו שם 8 מיליון פלשתינים!!!!! הצילו!!!! קונדומים וגלולות חינם ומיד!

חבר יקר

הדגשתי שאני לא נגד פמיניזם ואני מסכים עם כל מילה שכתבת, מה שאני לא מסכים הוא, הכנסת הנימוק של פמיניזם לכל מקום למשל מה רע בכך שנשים רוצות לעשות כסף מגופם הנאה? ומה רע בכך שיש המוכנים לשלם ע"ז? נכון שהנשים הללו היו מעדיפות לעבוד במשרד היטק, אבל היות וכנראה אין להם השכלה מתאימה, אז זה מה יש, ואם אני עובד נקיון, אז המעביד שלי נצלן? שהרי אני לא עובד מרצוני הטוב, הרי הייתי מעדיף לעבוד במשרד ממוזג, ואם יש כאילו שמעבידים את הנשים הללו בכפיה ונגד רצונם, אז זה ענין למשטרה ולא בשביל זה צריכים לאסור את כל ערוצי הפורנו, אם כבר שיחוקקו חוק המחמיר עם כל הטיפוסים הללו שמעבידים נשים נגד רצונם ובכפיה. ולגבי הכיבוש, אני חושב שזה לא הסוגיא שמטרידה את אזרחי מדינת ישראל, השאלה היא, יש לך פיתרון לטירור או לא נקודה, כל פיתרון אמיתי שמישהו יציע בימים אלו לטירור מובטח לו שיגרוף את כל הקופה, ומי שידבר מילים יפות על כיבוש וכד´ לא יצליח לתפוס את העם כי זה לא רלוונטי כרגע.

לגאליזציית הזנות

אינה נוגדת פמיניזם, חבר יקר, להפך!!! לגאליזציית הזנות אינה עוברת לא בגלל פמיניזם (להפך), אלא בגלל שאין במדינתנו חוקה. וזה, ידידי, עניין פוליטי-דתי. [במאמר מוסגר אגיד שלגאליזציית הזנות עשויה לפתוח פתח ללגאליזציית הסמים הקלים ולהפך.] >ספל חמאה אוהבת איך שכופר תמיד עושה סלט מכל הדברים<

מי עושה סלט?

אני דברתי על סרטי פורנו ולא על זנות, וחוץ מזה תקשיבי קצת לרדיו ותשמעי מי הצטרף לחרדים בנושא הזה. נ.ב. קבלת כבר את משאית הזבל?

למעלה