כוחה של מילה

שמים1

New member
כוחה של מילה ../images/Emo141.gif

עוד בילדותי הילכו עלי המילים קסם מיוחד ישבתי כמכושפת עם ספר ביד בולעת את המילים אחד לאחד , מפליגה לעולמות רחוקים , לחלומות של אנשים אחרים , וחולמת בתוך העולמות הקסומים את חלומותי שלי . עוד בנעורי מרותקת הייתי להיסטוריה הכתובה לכוחה של המילה לשמר ארועים שנחרטו בשורשי בדם יזע ודמעות , בדמעותיו של אבי ניצול שואה , בזעקתם של ניצולים ששרדו את הזוועה . הבנתי כוחה של מילה. וכעת אני אישה המילים מהלכות עלי קסם מרגע בו קרני השמש שוזפות את עיניי. הן פועמות ומפהמות מתוך נפשי , הסוערת היוצרת אותן לעיתים בדמעה. יום ביומו אני שוזרת אותן מתוכי לעיתים בדמעה , לעיתים בחיוך של אהבה מרגישה את כוחה של המילה הכתובה. לעיתים אני מפליגה בין מילים וצלילים קוראת את הרוע , ההבל והתככים , כמה צר לי עליה , על המילה הכתובה המוצגת נכלמת ובכיעורה. מהבהבות המילים , מרצדות מול מסך , והן זועקות את הרוע , הקנאה , והתככים. כמה כואב לי על אילו המילים , על שימוש כה בטל בכוחה של מילה , על היותן מוצגות בשובל של שנאה. כמה אהבתי אתכן המילים , להלך לי בין השבילים לשיר שלום ואהבה. כוחה של מילה !

שמים ה-1../images/Emo140.gif

בילדותי קראתי הרבה..קראתי אנציקלופדיות, קראתי תנ"ך קראתי ספרי מתח וביוגרפיות רומן וכל דבר שהיו בו אותיות
צפינו בטלויזיה בערוץ היחיד ו..האזנו למוזיקה, רשת ג' או קלטות ותקליטים..כיום, לצערי אינני מרבה לקרוא..הסיבות רבות ואני מצרה על כך...בכל זאת אני מוצאת זמן לספר אחד מדי פעם..אך ודאי לא קוראת כמו פעם.. רוצה להמליץ על ספר שקראתי לאחרונה..ספר ראשון של סופרת בשם עליזה אלרואי- "מראות מצחיקות" הספר מתאר בצורה מעניינת, מבודחת וטראגית את שנות החמישים בשכונות הספרדיות הירושלמיות. מומלץ! ואת, שמים יקרה..אורגת במילותייך מרבדים מעניינים ומרגשים...נהנית לקרוא הגיגייך...שלא ייגמר לעולם.

יערית 1

New member
כוחה של מילה../images/Emo140.gif

כמה עוצמה יש בדברייך. ניכר כי ניכתבו ממעמקי ליבך, חדרו הם לליבי בהתרגשות. אכן בכוחן של מילים להפוך עולמות, לעורר מלחמות וגם לעשות שלום ואהבה. והלוואי וידעו כולם לעשות במילה אך ורק שימוש טוב לעולם טוב ונעים יותר. מקסימה את במילותייך. אהבתי. כאן בעלי הגיע
ששש

גל ים..

New member
סוד המילים

מילים כתובות על דש דמך כבגד היו הן צמודות לחזך.. מילים בדם באש בתמרות עשן יכתבו בשמיים עדות עלומה הייתי ועודני חלק ממך.. מילים נצורות חקוקות הולכות הן איתך קמות צועדות לצידך במסע החיים עד יבוא יומך.. כואבות,פוצעות נמצאות הן שם איתך כנבל פורטות הן בנשמתך תדע כוחן עוצמתן בכל רגע ושעה... היית והייתי חלק ממך... למילה יש כוח ולכן בקבלה יש את הספר שנקרא סוד האותיות והרזים,ולכן במילה יש צורך לנהוג כאילו היתה תינוקת רכה,היא יכולה להיות מתוקה והיא יכולה להיות הדבר הכי גרוע שקיים בחייך. יש לנו כוח במילה להביא דברים אלינו או להחריב דברים,ובעיקר שמיים רוע ורע לא קיים,בני האדם יצרו אותם.. העולם נברא על מנת להביא מזור ויופי לאדם,ולכן מה שאדם בונה בעולמו זה מה שהאדם גם יקבל ..התחברי אל הטוב ראי את הטוב האמיני בטוב והביאי את הטוב אלייך,וגם אם את רואה רע,נסי לחפש את האור בקצה המנהרה.. שני דברים,הפכי אויב לאוהב..ראי כמה קל להפוך את המילה..מי יודע מה תגלי. יום נפלא לך והמשך ערב מקסים ואל תעצבי אל ליבך,מילים מילים כתב והגה בן יהודה שנלמד אותם וניזהר בהם.

טאKילה

New member
מילים מילים בלה בלה...../images/Emo175.gif

כוחן של מילים לפעמים יש בהם רוך נוצה משוש לגעת לחוש את עדנת המילים. ויש לפעמים מילים מקמרות מלאות שינאה בין שיניים כמשופה לפצוע להכאיב. ואנחנו נשזרים בין שבילי מילים מוארות וחשוכות גם. הישארי טובה, והשאר הבל הבלים.

כוחן של מילים../images/Emo140.gif

יפה כתבת טאקילה- אהבתי...יפות לך המילים השזורות.. בדיבור הישיר מה שמשפיע זה הלחן....ותחשבו על זה..

למעלה