כוחה של אישה

ozzz64

New member
תגלה לה שסיפרת את זה בפורום

היא בטח לא תאהב אחד שרץ לספר לחברה .

אם השתמש

בשמות אמיתיים, פרטים מדוייקים המוח של האנשים עובד שעות נוספות ועולמנו קטן... לך תדע אולי היא כבר יודעת.

r o n35a

New member
אורית זה בעצם עירית או אולי אורנה

מה זה משנה??? הסיבה שפירסמתי מכוון שחושב שדווקא כאן אוכל לקבל רעיון לדרך פעולה. אני לא צריך ביקורות יש לי ביקורת עצמית גבוה יודע שנעשתה טעות צריך למזער נזקים

החתולית

New member
טוב, אז אתה כבר יודע שטעית

טעות, טעינו, טועים - קורה. להחזיר את הגלגל אחורנית, אי אפשר - גם את זה אתה יודע. אתה גם בודאי יודע שעניין ה"זה לא היה בשליטה" לא תופס - אנשים מבוגרים שולטים בעצמם. עכשיו זה עניין של סדר עדיפויות, שרק אתה יכול להחליט לגביו: מה תעדיף - עבודה נקיה בארגון הזה או שמירה על הכללים האתיים שקבעת לעצמך. דרך אגב, יכול להיות שעבורה זה היה סטוץ חד-פעמי והיא לא תזכיר את זה יותר לעולם, ואז אין לך שום דילמה. עוד דרך אגב אחד, למה הבטחת לה להתקשר ? לא עזרתי לך - אני יודעת.

ל י M ו ר

New member
כל מה שרצית

עשית מרצונך לא נשמע שזה נכפה עלייך ואם מרגיש לך שעשית טעות תפיק לקח ותעשה הכל לא לחזור על אותה טעות. כי לטנגו צריך שניים ולא משנה מי התחיל.. בהצלחה

לדעתי../images/Emo70.gif על טעות משלמים.....

ואתה בחרתה לא לחשוב לפניי,מה יהיו תוצאות המעשה. מכאן עליך לקחת בחשבון שתהיה השלכה לא קלה. סביר להניח שאם תתעמק בשאלה שלך,אכן תמצא תשובה. זה מה שקורה שפועלים ממקום של אינטרס,הכל חוזר כבומרנג. מקווה בישבילך שתהיה חכם וזהיר יותר בפעם הבאה. צורך=יצר,למד לשלוט בו אחרת הוא שולט בך.האמן לי שהתוצאות קשות מנשוא.
כל שנותר.זה לאחל לך זה חיים שלווים,מאושרים,ומלאי תובנות

יערית

New member
חושבת ש...

תכין את עצמך לכל הפתעה עיסקית שתצוץ לאחר המיקרה הזה.לטוב ולרע,מה שכן עד לרגע שבו גברה חולשתכם ,אמרתי לעצמי,ככה עושים עסקים,עומדים ומסתכלים בלבן של העיניים,קצת אנושיות,קצת חביבות, אסרטיביות לא מזיקה..ואופס מצאתי את עצמי מטיילת איתך בחדר מלא אנחות ותנוחות. להחזיר לא ניתן,אולי לשוחח על כך כמו אנשים בוגרים ,לא מערבבים עסקים עם תענוגות.{במיקרה שלכם..נו לא כל הזהב נוצץ כמו שאומרים} בהצלחה.

איזה ניצול מיני ??? מה פה קורה פה?

בחייאת זום זום... אתה שואל ברצינות ??? היה לך איתה קטע מיני כי רצית ! מה אתה ילד בן 16 ? עכשיו אתה בבעיה ??? איך בדיוק ? אתה הגרוש, היא זו ש "נשואה " מי בדיוק יותר בבעיה כאן ? תפסיק לעבוד איתך? תלמד לפעם הבאה... ביי

r o n35a

New member
לא היה פה ניצול מיני

לא הייתי תחת איום כזה או אחר. היה ניצול של רגע למימוש תחושות. אתם לוקחים את זה ממש רחוק. הבחורה אינטלגנטית, בעלת חוכחמת חיים נסחפנו, קורה לכל אחד אם יש דבר שאני משוכנע זה שלמלחמה לא נגיע. איך אני פועל -עדין לא החלטתי

deena

New member
תחזור בעוד חצי שנה לספר

מה נהיה מזה, ככה שנלמד מהטעיות שאחרים עושים. (אוי איזה טעות זה היה)

mars4

New member
תקרא את הסיפור שאתה כתבתה

ותראה שאתה חי בהכחשה. פתאום פרויקטים התחילו לזרום... הקטנונית הפסיקה... היחס השתנה... היהפוך נמר עורו? למה מה קרה פתאום? התשובה שלך מתאימה לבאמת סטוץ קטן ולא מחייב.לא עם משהי שאתה תלוי בה. תראה אחי, אני מקוה שאני טועה. אבל אם תפסק זירמה אחת , גם הזרימה השניה עלולה להפסק. כך את זה בחשבון במערכת השיקולים שלך. ובאמת אני מקוה שאני טועה! בשבילך!

Rinattt

New member
מארססססססססס

היהפוך נמר עורו? "היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו..."

סי גל

New member
רונן

אולי גם בשבילה זה היה היסחפות ומשהו חד פעמי ... ואם כן.. אז אין בעיה לא מבחינתה ולא מבחינתך. לך תדע אולי גם היא מתייעצת עכשיו באיזה פורום.... בהצלחה בכל מקרה ושהעסקים ימשיכו כרגיל .

למעלה